Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir zaman oranın insanı olamıcaklar oranın kendi insanı onları ucube olarak görmeye devam edecek bunlarda kendilerini ucube ve asalak olduklarını biliyorlar. Hiçbir zaman doğru dürüst dost edinemicekler ben türküm demeye çekinecekler dediklerinde ise yine acınası ucube bakışların etkisine girecekler. Siz onların ancak orda köpeği olursunuz vatandaşı değil. Herkes toprağının insanıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ne Oldu Doğruları Duyunca Hoşunuza Gitmedi Galiba ?

Ama Sizler Değilmisiniz Size Her Karşıt Olana Fetöcü - PKK lı Diyen ?
  • Bu arkadaşın şov için getirildiğini anlamamak için düşük iq ya sahip olmak gerek. Kesinlikle bu adam ordan alınıp buraya getirilmemeliydi, çünkü hastalığı ağır seyretmediği için eve yollanmış.

2.si bu adam benim vergilerimle uçak kaldırılıp getiriliyor ama tedavisi bitince yine insanca yaşamak için isveç e geri dönecek, kızı ne demiş uçuşlar açılırsa tatile gelirim diye, orda kazandığı euroları burda tatilde ezecek. Burda yapılanı savunanlarda bırakın isveç e tatile gitmeyi bulunduğu ilden dışarı çıkamayacak.
  • storm350 S kullanıcısına yanıt
    SİYASET YAPMIYORUM GÖRMEK DE İSTEMİYORUM SİYASET KONULARINA GİDİN.
  • Limon vakasına dönmese bari 😁👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Algının dozunu ayarlayamadılar.Olay geri tepti...
  • Bari facebook profilini silip, yapsaydınız PR çalışmanızı.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    bu konu zaten başlı başına siyaset konusu bence konuyu terk edebilirsiniz. Hem kimse senden icazet alacak değil isteyen istediği şeyi tartışabilir.
  • İsveçteki uygulama doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Aklıma geldikçe benimde gözlerim dolar kardeşim.
    benide çok etkilemişti ama hiçbirşey göründügü gibi deil yinede üzücü https://www.iha.com.tr/haber-kilicdaroglu-yoksulluktan-intihar-etti-demisti-gercek-ortaya-cikti-meger-693599/

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Muhalif olmak demek her yanlışta hüloğğğ deyip saldırmak, doğrulara kulak tıkamak demek değil, biraz gündemi takip edin
    https://www.iha.com.tr/haber-turkiye-ukraynaya-tibbi-malzeme-yardimi-yapacak-838840/
    https://www.milliyet.com.tr/dunya/ukraynada-ermeni-soykirimi-ifadesini-yasakladi-6197907
    Sizin kafalar cidden pırıl pırıl lan

Ukrayna dediğin ülke bizim kardeş ülkemiz gibi tabiki orada Ermeni soykırımı yasak olacak

Yardım linki koymuş altına yasak linki hahaha tam orta çağ kafaları bunlar biraz ufkunuzu ve vizyonumuzu geliştirin dünya sadece sizin gördüğünüzden ibaret değil

• Leyla Gülüşken CNN Türk’e yaptığı açıklamada şu ifadeleri  kullandı “Durumu ciddileşince hastaneyi aradık. Ateşi kırıktı hastaneyi aramak zorunda kaldık ve durumun ciddi olduğunu belirttim o zaman bir doktor gönderdiler eve doktor gelip kontrol ettikten sonra durumun gerçekten ciddi olduğunu görünce eve  ambulans çağırıldı. Ambulansla babam hastaneye götürüldü biz babamla birlikte olamadık yasaktı. Bundan 1 saat sonra babam beni aradı COVİT 19 teşhisinin konulduğunu söyledi. “Kızım gelip beni alır mısın?” dedi.  “Hastanede yatamıyorum” dedi. Bu duruma ben tepki gösterdim. Doktorla konuştum doktor bana, durumunun çok ciddi olmadığını, daha akciğerlere kadar inmediğini nefes alabildiğini söyledi. Ben de ilaç tedavisini sorduğumda sadece ağrı kesici verileceğini söyledi” 

Öte yandan Leyla Gülüşken katıldığı HaberTürk canlı yayınında ise Okan Ateş’in “Türkiye’ye gelmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Yollar açılırsa tatile gelirim elbet. Ben çok eminim. Babam iyileşerek gelecek” dedi.

Ortada tedavi edilmeme gibi bir durum söz konusu değil, vaka hafif seyretmiş ve adamlar demiş ki evde kalın aynısını Türkiye de yapmakta ki zaten adamın kendisi hastanede kalmak istememiş ŞOVVV kokan hareketler bunlar kanma buna ey halk, burada ki algı çok iyi yapılıyor.

Şov kokan hareketler başlığı altında incelenmeli gerekli kişilere tiyatro için plaket verilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bYUğur -- 27 Nisan 2020; 13:21:8 >

• Show must go on...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaktunc

Ya kurgu degilse ? Ya olanlar gercekse nasil oduceksin bu kul hakkini iftirayi ?
    Kurgu değilse de İsveç vatandaşı kendi devleti baksın.10 günde 1 maske gelecekti kaç kişiye maske geldi. Burada GSS borcundan millet hastaneye gidemiyor İsveç vatandaşına özel uçak kalkıyor. Kul hakkı bu oluyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asertyu -- 27 Nisan 2020; 13:42:17 >
  • Reklam kokan hareketler bunlar. Koronadan alınan darbeyi hafifletmek için gösterişten başka bişey değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tipik akepe tiyatrosu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.