Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sende inandın bu habere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardım eli uzatmak güzeldir, hoştur, sevaptır. Ama bunun çok daha azını ekmek/maske bağlamında CeHaPe'li belediyeler yapınca şov oluyor. Bunu da görün. Maske olayına hiç girmiyorum bile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Nisan 2020; 14:4:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reiis

Sende inandın bu habere
    inanılmayacak bisey yok kadının kız kardeşi konuşmuş tamam olay üzücü ama olayda koca başta olmak üzere muhtar hatta komsuları hatta odun vermeyen oduncunun bile eksikligi var böyle bir konuya bu haberi iliştirmek hakkaniyetli diel resmen acıtaysyon yapmak
  • Peki, yandaş olmasaydı, normal bir vatandaş olsa idi, alıp getirilecek mi idi ? Yaptığınız şovdan başka bir şey değil. Pelikancılar iş başında.

Baktılar durum hiç iyi değil, imaj parlatıyorlar. Düzmece çıkar ise şaşıralım mı ? Limon yandaşı, Başörtülü bacıya saldırı, camide bira içtiler diye çeşit örnekler var.

Şimdi bu arkadaş tedavisini olur, İsviçresine geri döner, orada insan gibi yaşamaya devam eder. Bize ise burada ceremesini çekmek düşer. Teşekkürler yeni Türkiye,

Buyurun okuyun:

Yeni Çağ Gazetesi
    İsveç’ten getirilen korona virüs hastası Emrullah Gülüşken hakkında ilginç iddialar
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/isvecten-getirilen-korona-virus-hastasi-emrullah-gulusken-hakkinda-ilginc-iddialar-276716h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 27 Nisan 2020; 14:50:22 >

• T.C Vatandaslarinin yaptigi yardimlarla bir vatandas ulkeye getirildi diye haber yapilsaydi 1 gunlugune hersey daha guzel olurdu ki bu mesaji yazarken bile tv de iban numaralari gecti yoksa bu yapilan kurtarma operasyonu basit bir is zengin aileler bu tip bir ucakla yilbasi gecesini 4 kere kutlamak icin 4 ulke geziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

markette peynirin kilo geçen hafta 60 dı bu hafta 65 oldu kafayı yiyeceğim ALLAHım ölüyoruz fakirlikten
    nişantaşındamısın türkiyede fiyatlar bunlar
    https://www.peynircibaba.com/beyaz-peynir/
  • TC vatandasligindan cikip isvec vatandasi olmus ve ulkemizi kotuleyen ustune birde TR ye sadece tatil icin gelirim diyen birine ucak kaldirin ve sov yapin tebrik ederim. Kendi vatandasin issizlikten parasizliktan kiriliyor maskeyi bile ya bulamiyor ya da zor buluyor. Siz ise halktan dilendiginiz paralarla oraya ucak kaldirip sov yapin.

• quote:

Orijinalden alıntı: saçmasapansözler

Adam vatandaşlıktan çıkmış ise bu hizmetin motivasyonu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 6 Mayıs 2020; 3:26:29 >
  • Tamamen şovenizmdir başka bir şey değil. Bir paket bez maske ve kolonyayı haftalardır vatandaşına dağıtamaz, sırf İsveç sağlık sektörü şişti diye bir anlık boşluğu siyasi malzeme haline getirirler. Buradaki akçomarlar da çılgınlar gibi güçlü devlet naraları atıyorlar :)

Kaldı ki bu adam ülkesinde hastaneden evine dönmek istemiş, doktorlar hastalığın belirtilerini göstermediği için evde kalmasının daha faydalı olacağına karar vermiş.
  • günlerdir maske için sms bekliyorum. eczaneye gittim bilgilerini söyle bakalım dedi sağolsun, yok maske isminize tanımlanmış maske yok dedi sistemde çıkmıyormuşum arkadaş gelde çıldırma. terzi kendi söküğünü dikemez hesabı kendi vatandaşları hariç bütün dünya ülkelerine yardım etti adamlar şaka gibi.
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    Puhahahaha Beyaz Peynir fiyatını Vermen Çok İyi Ya. Sen Kendine Bu Peyniri Layık Görüyorsan Senin Sorunun, Ben En İyisini Yemek İsterim ve Hedefim O Dur ve Onların Nişantaşı, Bağcılar,Avcıları yok Fiyatlar Az Çok Arkadaşın Yazdığı Şekil. Demek İstediğim İşinize Geldi mi "Bak Avrupalı Dediğiniz Bir İnsanına Bakmıyor Hastanede", İşinize Geldi mi Fakir Edebiyatı Bak Afrika da insanlar Aç Aç :D Böyle Bir Zihniyet Yok yada Bu Zihniyetin Kabul Göreceği Başka Ülke Yoktur.
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Tabi Tabi, Bende Marslıyım Yersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Puhahahaha Beyaz Peynir fiyatını Vermen Çok İyi Ya. Sen Kendine Bu Peyniri Layık Görüyorsan Senin Sorunun, Ben En İyisini Yemek İsterim ve Hedefim O Dur ve Onların Nişantaşı, Bağcılar,Avcıları yok Fiyatlar Az Çok Arkadaşın Yazdığı Şekil. Demek İstediğim İşinize Geldi mi "Bak Avrupalı Dediğiniz Bir İnsanına Bakmıyor Hastanede", İşinize Geldi mi Fakir Edebiyatı Bak Afrika da insanlar Aç Aç :D Böyle Bir Zihniyet Yok yada Bu Zihniyetin Kabul Göreceği Başka Ülke Yoktur.
    çocukca bir cevap açız diye ağlayacaksınız yada pahalılıkdan bahsedeceksiniz sonra ben onlara layıkmıyım ya ağlama ya yalan söyleme yada edebiyat yapma verdigim fiyatların 1 katı faza bile verseniz sizin 65 tl hesabınıza uymuyor neyse allah sizi o peynirlere muhtaç etsin inşllah
    DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI

Merak Etme Yaradanın Adaleti Şaşmaz Alınan Kul Hakları Elbette Çıkacak, Sizler Yaşananları Yok Sayıp Unuta Bilirsiniz Ama Yaradan Unutmaz. Senin matematikte kıt bak yazdığın siteden link atıyorum aşağıya bak bakalım kilosu kaça geliyor peynirin.
    https://www.peynircibaba.com/ezine-klasik-peynir/

Ama adamlar işi çözmüş Ahaber tayfa yarım dolar 3,5 tl haberlerini yediği için 300gr fiyatları koymuş :D

Klasik troll savunmaları ama doğru maaşı hak etmeniz lazım, tam nihat hatipoğlu ağzı sizinki, peygamber efendimiz bir hurma ile oruç açar hasırda yatardı diyip fakire şükrü öğretip otel sahibi olması gibi :D

YUH YUH YUH!

Afrika'daki aç insanlarla Türkiye'yi mi kıyaslıyorsun? Ne yapacaksınız insanları sırf karın tokluğuna çalıştırıp Afrika'daki çocukları mı göstereceksiniz?

Ayrıca ejder meyveli smoothie yerine gidip Afrikaya yardım etseydiniz ya. İtibardan tasarruf yok tabi ama insanlıktan tasarruf var ne hikmetse. Her mokları lüks. Ciddiyim adamların tuvaletleri bile lükstür.

Hangi Dünya'da yaşıyoruz anlamıyorum. İnsanlar daha iyi şartlarda yaşamak istiyorlar çünkü bunu biz yapabiliyoruz. Evet dünya açlığını çözemeyebiliriz (Ne yazık ki) ama ülkedeki şartların eşitlenmesini çözebiliriz. Fakat sizin gibi insanlar bu duruma karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: storm350

Merak Etme Yaradanın Adaleti Şaşmaz Alınan Kul Hakları Elbette Çıkacak, Sizler Yaşananları Yok Sayıp Unuta Bilirsiniz Ama Yaradan Unutmaz. Senin matematikte kıt bak yazdığın siteden link atıyorum aşağıya bak bakalım kilosu kaça geliyor peynirin.
    https://www.peynircibaba.com/ezine-klasik-peynir/

Ama adamlar işi çözmüş Ahaber tayfa yarım dolar 3,5 tl haberlerini yediği için 300gr fiyatları koymuş :D

Klasik troll savunmaları ama doğru maaşı hak etmeniz lazım, tam nihat hatipoğlu ağzı sizinki, peygamber efendimiz bir hurma ile oruç açar hasırda yatardı diyip fakire şükrü öğretip otel sahibi olması gibi :D
    amenne sadakna bende san aatim aynı siteden
    www.peynircibaba.com
    Yöre Tam Yağlı Beyaz Peynir 850 gr - Online Satın Al - Peynirci Baba
    https://www.peynircibaba.com/yore-tam-yagli-beyaz-peynir-850-gr

attıgın linkte bile kilosu 65 tl ye gelmiyor ayrıca begenmiyorsunuz yemem diyorsunuz..sonra hesabın ayakın görünce paylaşıyorsun herşeyin en üst snırından yiyip açız demek veya 65 tl kilosu diye aglamak nedir hayat pahalı evet ama abartı yanlış

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.