Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mokoko_TR

benide çok etkilemişti ama hiçbirşey göründügü gibi deil yinede üzücü https://www.iha.com.tr/haber-kilicdaroglu-yoksulluktan-intihar-etti-demisti-gercek-ortaya-cikti-meger-693599/

Alıntıları Göster
    Göründüğü gibi olmayan kısmı neresi?
    Ne anlatmaya çalışıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI
    Van'da ambulans gelmediği için ölen çocuğunu sırtında kilometrelerce taşıyan babayı unuttunuz mu !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben haftalar önce e-devlet'ten maske için başvuruda bulundum, hala bekliyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Bu mesaj silindi.
    Provokatör sizin gibilerdir. Bu ülkede vasatlığın kutsanması, standartlaştırılması sizin umrunuzda değil.

Avrupa'ya gitsem buradakinden çok daha fazla kazanır, çok daha iyi şartlarda yaşarım. Hiç şüphem yok. Giden arkadaşlarımın hepsi öyle. Ama benim derdim bu ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Bu mesaj silindi.
    Boş boş konuşup durma artık. Bir sürü arkadaşım gitti, istesem ben de giderim. Önümde bir engel yok.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Hocam kabul edilirlerse gidebilirler. İnsanlar burada yaşamaktan bıkmış olabilirler çünkü kendi ülkende bile 2. sınıf muamelesi görüyorsun. Bak Suriyeliler bile o kadar yardıma rağmen Türkiye'de yaşayacağıma Avrupa'da ölürüm diyorlar. Koştur koştur gidiyorlardı en son.

Orada 60 yıldır yaşayan gurbetçilerden daha çok kıymetini bilirler Avrupa'nın.

Bazıları gitmek istemiyor olabilir. Bizde Avrupa'da yaşadık ama bak buradayız. Kimisi ait olduğu yerde kalmak ister. Kimisi de palavra atıyordur.
  • Görüyorum ki bazılarının gazı iyi alınıyor...Eee maskeleriniz geldi mi bari beyler ?
  • Bunlara vergilerimden giden her kuruş haram zıkkım olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O uçakla geçerken bizim buraya bari havadan maske falan atsalardı. Eskiden seçimlerden önce havadan top vs atarlardı.

Gelmeyin göndermeyin hazır uçak kalkmış havadan atın bari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Sorun farklı söylemlere ve görüşlere açık olmamaktan kaynaklanıyor. Siyasi görüş farketmesizin sence her insanın beğenmeme yada eleştiri hakkı olmamalımıdır? Sadece akp değil başka partide olsa eleştiriler hatta hakaretler bile gelecektir. Hatta akp gittikten sonra gelen parti hele sol bir parti ise sağ görüşlüler nasıl bir hınçla öfke ile saldıracaklar adım gibi eminim.

Sorun her eleştiren ve ses çıkaranı vatan haini,terörist,provakatör vb.gibi kavramlarla ilan edilmesi biraz ağıra kaçıyor. Buda insanı dahada hırçınlaştırıyor. Çünkü bunu normalleştiremediğimiz için atağa geçiyoruz. Normal bireysel ilişkilerde bile karşıdan bir laf geldiği öfkelenen milletiz.
  • Kızı ile canlı bağlantı yapılıyor.

Soru: Türkiyeye gelirmisiniz? (kalıcı olarak dönermisiniz manasında)

Cevap: uçaklar falan açılınca tatile geliriz.

yorum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 27 Nisan 2020; 20:30:22 >
  • Berbatine denen mahluğun şaka gibi mesajlarına alıntı yapmayın arkadaşlar. İncelediğinizde, her salatalğı olana tuzla koşan bir tip.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.