Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gurbetçi gözünde tatil ulkesi olan ama işi düşünce yardım edin diyen biri üzerinden reklam yapmak yerine bütün vatandaşlarıma önce maske sonra il il genel covid19 tarama testi yapmak isterdim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Suriyeliler Arap ve soydaşları olan Körfez Ülkeleri' ne neden gitmiyorlar da Avrupa'ya hemde ırkçılık görmeye ve 2.sınıf vatandaş olmaya bile razı halde soydaşları, kardeşleri olmayan Avrupa' ya gitmeye çalışıyorlar. Ne var Avrupa da?

09:20 den itibaren bile dinleseniz olur...Ayrıca Körfez Ülkeleri sahip çıkmalı akrabalarına bu sadece Türkiyenin görevi değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 28 Nisan 2020; 17:46:10 >

• Arkadaslar olay kurgu cikti. Hasta yine yandas birinin akrabasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yedik,çok güzel yedik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI

guzel PR calismasi olmus 90.000tl ne ki tayyip icin. isvecten adim bekliyorum. ulkenizin adini kotu lanse eden sahislari vatandasliktan cikarin ki leylacik tatil icin gelmek zorunda kalmasin. gelsin, akpli amcalari ona is ayarlar zaten

• berbatine kullanıcısına yanıt
    Attığın videonun altındaki yorumları bile okudum. İstersen sen de oku...En beğendiğim yorum "1.5 milyon gelmis, 50 tane döndü diye haber yapiyorlar. Sirf kamu oyundaki baskiyi azaltmak icin yapilan haberler bunlar."

"2015 yılına ait resmi mülteci rakamlarını açıkladı. Verilen bilgiye göre Almanya’ya geçen yıl toplam 1,1 mülteci giriş yaptı". bunu bile baz alsak 1.1 milyon mülteci varmış Almanya da ve bazı küçük gruplar geri dönmüş.

"2018 yılı itibarıyla 745 binlik sayılarıyla 1,1 milyon mülteci nüfusu içinde Suriyeliler Almanya’da en büyük mülteci grubunu oluşturuyor."
    www.birikimdergisi.com
    Almanya’da Suriyeli Mültecilerin Kalıcı Olma İmkânları - İhsan Çetin
    https://www.birikimdergisi.com/guncel/9870/almanyada-suriyeli-multecilerin-kalici-olma-imkanlari

Amerika'nin Sesi | Voice of America - Turkish
    Almanya’da Mülteci Sayısı 1 Milyonu Geçti
    https://www.amerikaninsesi.com/a/almanyada-multeci-sayisi-1-milyonu-gecti/3133830.html

Almanya'dan Mültecilere Oturum İzni 1 Ocak'ta Yürürlükte

Almanya Mülteci Kampları

şunu da ekleyeyim videonun altındaki en sevdiği yorum ise "Yüzleri gülüyor sonları hayırlı olsun inşallah"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 28 Nisan 2020; 18:28:18 >

• AKP reklam konusu.
    AKP yine ayrımcılık yapmış.
    Arkadaş AKP’li değilim demiş, inanmış gibi yaptım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu olayı takip etmedimde %99 kurgu tabi maksat Show

Sadece bir video izledim ondada Adam soruyordu TR ye gelmeyi düşünüyormusun diye bu kadında tatilde belki gelirim dedi. 1 euro = 7.60 TL tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 28 Nisan 2020; 18:39:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu da mı kurgu, artık cıltı çıktı
  • İsveç resmi olarak niye bu konuda basın açıklaması yapmıyor gercekten şaşırtıcı resmen ülkeye taş atılıyor kimse çıkıp birşey demiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OOYEAHH

İsveç resmi olarak niye bu konuda basın açıklaması yapmıyor gercekten şaşırtıcı resmen ülkeye taş atılıyor kimse çıkıp birşey demiyor.
    Çünkü onlara göre önemli bir olay değil. Bizde çok yer almasının sebebi prim yapmak. Bu tür primlere bayılırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 28 Nisan 2020; 19:17:35 >
  • reklam kokan durumdur, hasta ise getirilir tedavi edilir basının işi ne
  • Buraksisman88 B kullanıcısına yanıt
    İsveç'de hiç mi özel hastane yok ?

Özel Hastane'ye götürülüp tedavi edilse daha az masraf yapılırdı
  • Tüm gün uyudum arkadaşlar kaçırdım gelişmeleri ben uyurken leyla arkadaşımız lol mü olmuş ne xD all-inclusive for life free ticketmi gördüm yoksa
  • Henüz eczaneden bedava olan 5 tane maskeyi alamadım çünkü ne zaman sorsam yeni bitmiş oluyor, işe henüz ücretli iken aldığım maskelerle gidip geliyorum ama hamdolsun büyük bir devletimiz var, bizi abye bile almayan italya, ispanya, ingiltereye tonlarca tıbbi yardım yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisArt5k

guzel PR calismasi olmus 90.000tl ne ki tayyip icin. isvecten adim bekliyorum. ulkenizin adini kotu lanse eden sahislari vatandasliktan cikarin ki leylacik tatil icin gelmek zorunda kalmasin. gelsin, akpli amcalari ona is ayarlar zaten
    Dediğiniz oluyor galiba. İsveç goc idaresi dava açmış.
    www.gazeteniz.net
    İsveç, Gülüşken Ailesi hakkında vatandaşlık iptali ve sınır dışı edilmeleri için dava açtı
    https://www.gazeteniz.net/Haber/isvec-gulusken-ailesi-hakkinda-vatandaslik-iptali-ve-sinir-disi-edilmeleri-icin-dava-acti/938

• 1. İsveç vatandaşı için devletim uçak kaldırmış, milyonlar harcamış. Siz de bunun reklamını yapıyorsunuz

2. Türkçe yazımında dahi anlamına gelen de ve da' lar ayrı yazılır. Lütfen ilkokula geri dönün Türkçe yazmayı öğrenin.

3. Türkçe noktalama işaretlerinde .. şeklinde bir işaret yok. Cümleniz bitince tek nokta yeterli. Lütfen arada kitap okuyun. Hem noktalama işaretlerini öğrenir hem de vatandaşlık nedir, devletin görevleri nelerdir onu da öğrenirsiniz. Tekrar başa dönersek İsveç vatandaşına benim paramla yapılan gereksiz kıyağın reklamına ihtiyacımız yok.

• DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.