sen öyle san. |
Devlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır (5. sayfa)
-
-
Gokhan Hotamisligil senin hekim arkadasin mi? Yani beraber makale bastigimiz adami bana hekim arkadasin olarak tanitmana kahkaha atiyorum su an. :D
Ankara'dan sonra Harvard'a PhD yapmaya giden biri Gokhan Hotamisligil. Senin bildigin hekimlerden degil yani. Ayrica Gokhan'in Nobel odulu almasi da soz konusu degil.
Uzmanlikta yazilan tez, master tezi seviyesinde bile degil, yurt disinda da taninmiyor uzmanlik egitimi. Yeniden yapmaniz gerekiyor.
-
ve 6 yıllık tıp fakültesi eğitimin de sayılıyor ve sadece sınava girip ilgili çalışmaları yapıldıktan sonra orada ilgili asistanlıkla ilgili bölümlere gidebiliyor
6 yıllık fakülteyi tekrar okumana gerek yok, nereden uyduruyorsunuz bunları
-
Abi bu çocuk tıpta okumuyor hemşire diyorum hala PhD MD kavgası yapıyorsunuz. Adam daha fakülte ile bölüm arasındaki farkı bilmiyor
-
Çok hevesli isen yurt dışında oku tıpı.Türkiye'de okunmaz hem globalde tanınmıyor emeğin boşuna gider.
Ben hastaneyi o kesif hastane kokusunu filan sevmem.
Ne yapacaksın.Onun bunun ağzını derdini dinle oda cabası.Bu gibi şeyler insanın içinde olacak.Mühendis dediğin girişken olur mesela.İlerisini düşünür.Doktor dediğin iletişimi iyi olmalı.Karşısındaki ile nasıl iletişim kurmasını gerektiğini bilmeli gibi.Yani kısasa kısas insan sevdiği işi yapmalı.Herkes illa birşeyi yapacak diye kuram yok.
-
Eger dogruysa forumu iyi trolluyor :)
Edit: Gerci yazdigi her seyi internet sitelerinden aldigi icin, literaturle hicbir alakasi olmadigini biliyorum. Yani dedigin dogru olabilir. Dogrusunu ogrenince de mesajlarini siliyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 7 Ekim 2022; 19:7:56 > -
Tıpta uzmanlık=PhD, bizim ülkede bu, bu saatten sonra bana anlattırma bunları
ve tıp fakülteisndeki lisans programı = lisans+yüksek lisans konumunda
keşke öğrensen, işleyiş bu şekilde
https://scholar.google.com.tr/citations?user=uoi4r8EAAAAJ&hl=en hocamız, prof ama md kökenli ve prof kadrosunda
ve artık tıp fakültesinde okuyanlara 8 yılda = lisans+yüksek lisans+doktora eğitimi sunuyorlar, çünkü zeki öğrenciler (tüm dünyada md-phd programı açılıyor başta amerika olmak üzere)
www.yok.gov.trYÖK YÖK’ten Tıp Fakültesi Öğrencilerine Yeni Bir İmkânhttps://www.yok.gov.tr/Sayfalar/Haberler/2022/yok-ten-tip-fakultesi-ogrencilerine-yeni-bir-imkan.aspxprogram bu şekilde
Alıntı
metni:Çok hevesli isen yurt dışında oku tıpı.Türkiye'de okunmaz hem globalde tanınmıyor emeğin boşuna gider. sen de bir sus bence bilmediğin konularda yorum yapma o yüzden hekimler rahatça yurtdışını çıkıyor değil mi arkadaş
bir tek sen akıllısın zaten, kabul olmuyor diye yalan bilgi yayıyorsun,
@ChangeOrBeCrushed kesin tıp fakültesi kabul etmiyor ve tekrar 6 yıl tıp okuyacaklar değil mi, artık bıktık yalanlarından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Ekim 2022; 19:14:25 >
-
kesin öyle, başkalarını kandırın
amerikadan atıp tutmak kolay, yok doktorlar şöyle böyle diye
kendini amerikadaki doktorlarla kıyaslatacaksın buradaki doktorlarla değil,
bunlar sadece taban maaşlar, ek primler ve ek mesailer mevcut değil, amerikada prim sisteminin ne olduğunu daha iyi bilirsin maaştan daha çok prim alabiliyorsun
ve burada özelde çalışan bir doktor senin bir aylık maaşını 6-8 saat süren bir ameliyat ile alabiliyor, daha ne anlatıyorsun
orada bu ameliyatları yapanları sen düşün,
hepatikojejunostomitwitter“Bugün öğrendim; Pankreasında kitlesi (insülinoma) olan hastaya özelde bir ameliyat (Whipple)yapılmış,hasta yatak ücreti hariç 400 bin TL ödemiş. İşte anlatmak istediğimiz de buydu, bu ameliyat eskiden devlet hastanelerinde azda olsa yapılıyordu.Şimdi yapan adamlar hep özellerde!”https://twitter.com/intraoperatif/status/1553131828042686465
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Ekim 2022; 19:15:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X