Şimdi Ara

Devlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
2
Favori
11.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim dediğimle ne alaka şimdi.Öğrenime gidebilirde.Bunla benim dediğimin kıyası nedir.Bir denkliğin yok tam olarak.Çünkü avrupa ve abd'deki eğitim ile türkiye'deki eğitim aynı değil.Hatta sadece doktorluk değil.Diğer bölümler içinde bu geçerli mühendislik vs.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Şaka yapıyoruz olm hemen gaza gelmeDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

• romario11111 R kullanıcısına yanıt

(!) koydum yaDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır Devlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

Adamın Almanyayı bırakıp burada yaşlı teyzelere ilaç yazmak için tıp fakültesi ne gitmesi için 3. dünya savaşının çıkıp Rusya ve Japonya'nın eş zamanlı Almanya'ya saldırması lazım.

Almanyadan daha yüksek maaş veriyorlar orada mühendisin alacağı en iyi para net 3bin euro 54bin tl hadi 3.500 euro 60bin lira olsun

karstaki bahsettiğin doktorlar 50-55bin tl ile kim mesleğe başlamak istemez kiDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

adam 6000 euro alıyorum dedi euro 20 lira . 120 k yapıyor hangi doktor 30 yaşına varmadan o parayı alıyor. senin de şu dr faşistliğin baydı artık boş boş konuşma

• o 6bin euro net kimseye vermezler hocam, onun anca 3-3.500 eurosundan fazlasını vermezler, o rakam brütDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır Devlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

buradaki gibi herkes net mi alacağını sandın

@M3lank0lik öyle değil mi hocamDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

6bin net demek 13-14bin brüt demek, imkansız bir şey Devlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 7 Ekim 2022; 19:43:37 >

Niye vermesinler olm herkesi sen mi zannettin amerikada falan iyi bilgisayar mühendisi net 100 k dolar yıllık geçer elineDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır Milelt hayatını yaşıyor sana teyzelerle başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 7 Ekim 2022; 19:53:20 >

Orası amerika ama bahsettiğimiz ülke sosyal ülke olan almanya ve avrupaDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

gerçekleri öğrenen odtülünün hali de buymuş demek ki, Devlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

Ben seni engellemiştim zaten yav kim açtı onu neyse sana muhasebecilik memuriyetinde kolaylıklar dilerimDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 7 Ekim 2022; 19:57:25 >
  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

Türkiyedeki uzmanlık eğitimi çoğu ülkede tanınıyor eu ülkeleri ve uk’de uzmanlığı burada yapıp gitmiş çok adam var, abd’de diğer ülkelerden gelenler uzmanlar kabul edilmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben okudugunuz 6 seneyi tekrar etmeniz gerekiyor demedim. Bilimsel arastirma ve tez olmadan doktor olamazsiniz dedim. Bir tek Turkiye'de sanirim arastirma, tez, makale olmadan size doktor diyorlar ama doktor degilsiniz. Turkiye'de uluslararasi hakemli dergilerde yayini olmadan veya birkac yayinla profesor olanlar bile var. Edirne'den sola gectiklerinde hicbiri birak hocaligi, eline pipet verilmeyecek tipler. Turkiye'deki tip fakulteleri tekellesme yoluyla vasifsiz insanlarla doldurulmus halde. Bu yuzden Turk hekimlerini kucuk goruyoruz, vasifsiz goruyoruz.

Turkiye'de uzmanlik ile hoca olma yolu acik olabilir, hatta tekellesme yuzunden sirf bu tiplerle fakulteleri dolduruyor olabilirsiniz. PhD olmadan ABD'de Harvard'da hoca olabiliyorsan ol bakalim. Vasifsizlarin borusu ancak Turkiye gibi ulkelerde oter.

Ankaratıplı hocamın iyi yere gelecegımden emınım adam tr sartlarında doktorluk yapsa gene cok ıyı konumda olacak abd ile kıyaslayanlar orda yıllık doktor maaşı 500k dolar alan var abd dekı adamla kıyaslamak sacma Ankaratıplı abd ye gitse dedıgın 100k doların 3-4 katını kazanacak yıldaDevlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakurum07 -- 7 Ekim 2022; 23:27:27 >
  • ChangeOrBeCrushed C kullanıcısına yanıt

Sen Türk hekimlerini küçük görebilirsin, o senin sorunun ve ikide bir kıyaslama içinde olabilirsin. Çünkü bunu yapmandaki altta yatan neden muhtemelen küçüklüğünde hep tıp fakültesini kazanma hedefin olduğunu ya da kazandığın halde gitmediğin için pişmanlık duyduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de hep kendini hekimlerle kıyaslama içindesin.

Ve hayattaki asıl gayen, amerikaya gitmene rağmen bu foruma gelerek kendini buradaki insanlarla kıyaslama içine girerek egonu tatmin etmek olduğunu düşünüyorum. Küçüklüğünde bu büyük travma mı ne diyeyim bilemedim. Büyük sorunlar açmış. Ama üzülmene gerek yok.

Artık hayatında koca bir beyaz sayfa açarak, kendini başkaları ile kıyaslama yapmaktan daha çok kendinle yarışır hale gelmeye çalışmalısın. Her meslek farklıdır.

Doktorluk hayat kurtarır, sizin gibi araştırmacılar bilime katkı sağlar, polisler güvenliğimizi sağlar, hakimler adaleti sağlar. Ama herkes bir toplumun parçası ve üzerine düşen görevi yapmalıdır ve kıyaslama içinde olmamalıdır. Arada şakasına yapıyoruz ama şakadan öteye geçilmemeli. Forumu bundan ötürü seviyorum. Herkes burada yazılanların çoğunun ciddi olmadığını biliyor. Eğlencesine takılıyor siz de relax olun biraz.Devlette beyin cerrahı maaşı ne kadardır 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 8 Ekim 2022; 0:28:17 >

Son mesajima yanit olarak iki mesaj yazmissin, birini silmissin. Bilmem kac kere editlemissin. 9 tane notification geldi. Kim travma yasiyor bir kez daha dusun bence :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.