Şimdi Ara

Devlette Şoför olmak nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eskiden beri sizlerden o kadar çok şey istemem.Fakat şimdi düşüncelerinizi yazmanızı istiyorum.

Maaşları nasıldır?
    Tercihlerimi doğuya yapmayı planlıyorum.Puanım 70.

Lütfen bilgileri olanlar yazabilirse çok sevinirim?

he bıde arkdaslar ehlıyet sınavını gecıp ehlıyetı almaya hak kazandım ama aılemde araba yok yanı araba kullanmadım kurs dısında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 18 Kasım 2013; 11:34:36 >

• Bilmiyorum fakat şahlansin konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin için hayrına up hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Senin için hayrına up hocam

Allah razı olsun sizlerden.
  • Hocam deneyim önemli değil burda ögreniyor yeni gelenler maaş olarak bilmiyorum ancak sadece araba lazım olduğunda büronuzdan çıkıp götürülecek şeyi yerine bırakıp geri dönüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Hocam deneyim önemli değil burda ögreniyor yeni gelenler maaş olarak bilmiyorum ancak sadece araba lazım olduğunda büronuzdan çıkıp götürülecek şeyi yerine bırakıp geri dönüyorsunuz.

iş yapmak sıkıntı yok yaparım.

sadece ''kafa rahatlıgı,mutluluk ve saygı''konularında şoförlerin durumu nasıl acaba? çok ucurum olduklarını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

lise mezunuysan 90 altı atanma zor diye biliyorum ben

önlisans Bilgisayar programcılıgı

şoför ise B
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bildiğim kadarıyla 2000 küsür maaşı var, ayrıca müdürün çok sıkı değilse arabayı günlük işlerinde de kullanabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Hocam deneyim önemli değil burda ögreniyor yeni gelenler maaş olarak bilmiyorum ancak sadece araba lazım olduğunda büronuzdan çıkıp götürülecek şeyi yerine bırakıp geri dönüyorsunuz.

iş yapmak sıkıntı yok yaparım.

sadece ''kafa rahatlıgı,mutluluk ve saygı''konularında şoförlerin durumu nasıl acaba? çok ucurum olduklarını zannetmiyorum.

Kafanız rahat olur hocam pek bir sorumluluğunuz yok saygı tabiki görürsünüz. ( arada bir kaç tane dengesiz çıkabilir) Benim tanıdıklarım genelde mutlu ama başka yerdekiler nasıldır bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Börü

Bildiğim kadarıyla 2000 küsür maaşı var, ayrıca müdürün çok sıkı değilse arabayı günlük işlerinde de kullanabiliyorsun

teşşkürler,usta bende oyle nılıyorum en dusuk memur maası 2000 tl olarak bılıyorum.

@metinsemer teşekürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.