Şimdi Ara

devre kaybı olarak askere gitmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tecil bozdurduğumda 2 gün içinde askere alınacağım,haziran başı gibi gideceğim sizce kötü birşey midir ?

• arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    ben tecil bozdurduğumda şubat ayında gitmiştim ekim gibi bozdurmuştum tecili 94/1 olarak gitdim dk olmak kötüdür cünki alt devrenle aranda pek bi fark yoktur ben 93*4 devre kaybı ile aynı gün çıktım izin kullanmadım ben o izin kullandı ortalama 1 ay falan oluyor aranızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

ben tecil bozdurduğumda şubat ayında gitmiştim ekim gibi bozdurmuştum tecili 94/1 olarak gitdim dk olmak kötüdür cünki alt devrenle aranda pek bi fark yoktur ben 93*4 devre kaybı ile aynı gün çıktım izin kullanmadım ben o izin kullandı ortalama 1 ay falan oluyor aranızda

peki ağustosta gidenlerde denk getirsem devre kaybı olmam demi
    olmazsın bozdur kurtul biran önce imkanın varsa eğer git pazartesi yap boz işlemlerini belki kontenyajanda yer varsa mayıs celbinde gidersin olmadı haziranda b guruplarına kalırsın fosil diye tabil edilen büyük bir yük askerlik askerlikle ilgili merak ettiğin varsa pm den sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

olmazsın bozdur kurtul biran önce imkanın varsa eğer git pazartesi yap boz işlemlerini belki kontenyajanda yer varsa mayıs celbinde gidersin olmadı haziranda b guruplarına kalırsın fosil diye tabil edilen büyük bir yük askerlik askerlikle ilgili merak ettiğin varsa pm den sorabilirsin

bozdurursam hemen 2 gün içinde askerim celp beklemeden
    oyle bi imkanin var ise hemen git bozdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.