Şimdi Ara

Devre Malzemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben amatör olarak devre tasarımıyla ilgilenmek ve kendi devrelerimi kurmak istiyorum. internet üzerinden satış yapan veya internet siteside olan istanbulda devre malzemeleri(diyot,direnç,lcd,buton vs....) satan bir yer önermenizi istiyorum.İnternet sitesi önerirseniz sevinirim cunku alacagım malzemeleri once nette karsılastırmak ve daha sonra almak istiyorum.İlgilenen herkese şimdiden teşekkurler...

• www.int-el.com.tr

sipariş verdim gelirse sende istersin
  • burası guzelmiş ama daha fazla ürün çeşidi olan bir yer arıyorum ben her turlu malzemenin özelliklerine bakabileceğim bir yer.Ama ugrastıgın için sagol.
  • Karaköy de Selanik pasajı, karaköy pasajı ve abedhan var .İstanbulda tüm elektronik malzemeleri burada bulabilirsin.
  • İnternet üzerinden hiç bir site güncel bilgi veremez. Karaköye gittiğinde piyas araştırması yap. Fiyatları orayla mukayese ederek karar ver.
  • Peki karaköyün tam olarak neresinde bulabilirim gerekli malzemeleri.Oraları pek ii bilmiyorumda...Bunların hepsi bir yerdemi yoksa tum karakoyde boye dukkanlar varmı
  • karaköy pasajı diye kocaman yazar zaten köprüden gir görürsün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rc araba devre ve motor uyumu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar
    int-el de aradığını pek çok şeyi bulabilirsiniz ve eğer alacağınız şey çok sa getirtebilirsiniz.
    istanbuldaki tüm alışverişlerimi burdan yapıyorum çok hoş ve ilgii insanlar. sayfalarında msn adresleri de var ekleyebiir istediğinizi sorabilir ve danışabilirsiniz

see u

quote:

Orjinalden alıntı: pegassus

burası guzelmiş ama daha fazla ürün çeşidi olan bir yer arıyorum ben her turlu malzemenin özelliklerine bakabileceğim bir yer.Ama ugrastıgın için sagol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***alper***

merhaba arkadaşlar
    int-el de aradığını pek çok şeyi bulabilirsiniz ve eğer alacağınız şey çok sa getirtebilirsiniz.
    istanbuldaki tüm alışverişlerimi burdan yapıyorum çok hoş ve ilgii insanlar. sayfalarında msn adresleri de var ekleyebiir istediğinizi sorabilir ve danışabilirsiniz

see u

Ayrıyeten öğrencilere indirim yapıyorlar.Hemde hatırı sayılır bir indirim.
  • Evet ben de devamlı int-el'den alışveriş yaparım. Gerçekten yardımcı oluyorlar.
  • İnt-el'i o kadar methettiniz ki bir gideyim bakayım şuna
  • Sagolun arkadaslar ilginiz için bende zaman kaybetmeden gideyimde alayım artık su malzemelerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegassus -- 10 Haziran 2007; 16:12:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: francesca

www.int-el.com.tr

sipariş verdim gelirse sende istersin

dün msnden konuştuk adam akşama ararım dedi hala bekliyoruz bakalım biraz sakat geldi arkadaşı gönderdim yarın bakmaya gitcek duruma
  • www.mtvelektronik.com Hemen hemen aradığınız herşeyi bulabileceğiniz bir yer, tavsiye ederim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarkabul -- 11 Haziran 2007; 22:01:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.