Şimdi Ara

Elektronik devre elemanı yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Bende Philips buhar kazanlı ütü var.Bunun tutma sapının içindeki PCBA kartı sürekli arıza yapıyor.Bu kartın yenisini takınca çalışıyor ancak eskisi fişe takar takmaz sigorta attırıyor.Aşağıdaki resimde işaretlediğim parçanın ne olduğunu bir türlü bilemedim.Bu parçayı daha önce hiç görmedim.Alttan lehimli tek bacağı var ve gövdesininin üstündende karta lehimli.Bu parçanın ne olduğu hakkında, bilenler bana yardımcı olabilirmi.Ona göre ölçüm yapacağım çünkü.Üzerinde hiç bir yazı yok.Yardımızını bekliyorum.Teşekkürler.

• Hareket eğim tilt svici / sensörü diye geçer. Hareketsiz kalınca zamanlayıcı çalıştırır tekrar kontak iletmezse hareket yok anlar ve reziztansa giden voltajı keser. Ütülenen kıyafet yanmaz. Cıvalı veya bilyalı olabiliyor.

Elektronik devre elemanı yardımıwww.promodelhobby.com
    SW520D Tilt Sensörü, Eğim Sensörü - PRM - ARDUINO & SENSÖR | Promodelhobby.com
    https://www.promodelhobby.com/urun/sw520d-titresim-ve-egim-sensoru-tils-sensoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi-kaplan -- 28 Eylül 2024; 4:31:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.