Şimdi Ara

Devrilmeyen ve Kaymayan araba yok mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

o zaman şunu diyim....
    devrilmeyen tek araç sabit araçtır.

quote:

Orjinalden alıntı: Bmw_m3

quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

AAA BU BENİM ESKİ ARACIM....
    quote:

Orjinalden alıntı: istako

quote:

Orjinalden alıntı: SnipeTR

ben bu araba devrilmemiş diye duydum

buraya tıklayınız

bu araç devrilecek hıza ulaşamamıştırda ondan devrilmemiştir

valla devrilmeyen araç varmı bilmiyorumda şu arabaya bakınca sanki mümkün değil devrilmez gibi duruyo arabanın genişliği boyundan uzun nerdeyse

Devrilmeyen ve Kaymayan araba yok mu?

Ya çogu araba devrılır ama devrılmeyenı de icat etmek lazım

• en son range rover a bi sistem eklemiş son çıkan araçlarda tabi ki %100 engellemiyo tabide büyük ölçüde azaltıyo özellikle o kadar yüksek bi araç olduğunu düşünecek olursak ve benzer sistemde otomobillere uygulanırsa olay da tabi çok farklı bi anlam kazanabilir. sistem şöye çalışıyor ve çok basit araç otoyolda ilerlerken viraja girdiğinde yatan taraf amortisörler tarafından terse kaldırılıyor kalkan taraftada da amortisör kendini aşağı çekiyo ver araç böylelikle kendini viraj içinde devrilmeden koruyabiliyo ama tabi olay amortisör sisteminin tolere payını aşarsa sürücü makus talihi ile yüzleşiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: S2000

Kaymayan araba yoktur herhalde.Fakat dervilmeyen araba yapabilirler büyük ihtimalle..
    Peki hiçbir firma yapmamış mı böyle birşey?
    Bilen arkadaşlar varsa resimde koyabilirler mi?

• citroen lerin bu kanuda bir ünvanları var. devrilmeyen arabalar.
  • Bir ara bir citroen bayindeki satış temsilcisi C5 için devrilmeme garantisi var demişti. Şu hidrolikmi pnömatik sistemmi tam bilemiyorum ama, o sistem sayesinde. Arabada anahtar takılı değilken bagajı açıp içine otur, birkaç saniye sonra hemen eski yüksekliğine geliyor araba. Süper bişey..

•  Devrilmeyen ve Kaymayan araba yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 6 Mayıs 2006; 20:40:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Kop kop kop kop

• quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

KM'de kaç kuruş yakıyor ki ?

• zaten araba kaymazsa devrilir.devrilmeyen araç var citroenin xentia sına kadar kullandığı cıvalı sistem den dolayı ağrlık merkezi nereye kayarsa cıva tersine giderek aracın devrilmesini engeller hatta eski pallas modelinde ki bunu fransada devlet büyükleri kullanırdı.Ödül bile vardı devirene sıfırını hediye ediyorlardı bu da porsche 911 turbo daki ön konsola arabanın bedeli kadar € koyup alana o parayı vermek gibiydi.Deviren veya alan olamıyodu
    quote:

Kaymayan araba yoktur herhalde.Fakat dervilmeyen araba yapabilirler büyük ihtimalle..
    Peki hiçbir firma yapmamış mı böyle birşey?
    Bilen arkadaşlar varsa resimde koyabilirler mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: silicon

KM'de kaç kuruş yakıyor ki ?

LPG'li yaparsan fazla yakmıyo.

Arkasında LPG tankı taşıyan bir kamyon alıyorsun, ters çevirip bunun arkasına bağlıyorsun, gerkli tertibatı kuruyorsun. Böylece LPG dönüşümü olmuş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 6 Mayıs 2006; 21:01:54 >
  • devrilmesini bilmem ama bu arabayı kaydırmak oldukça zor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyfülislam -- 6 Mayıs 2006; 21:08:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

devrilmesini bilmem ama bu arabayı kaydırmak oldukça zor :)

Zaten bu araba ödül almıştı !
    Dünyada en iyi olan Porscheden iyi yol tutuşu sergileyerek bu ödüle layık görülmüştü..
    Evo VII lerde başlayan bu ödül deliliği evo Xa kadar devam etti.Bu sisten 3 kademeden oluşuyordu.
    Bunun açıklaması TUNİNG TÜRKİYE 2004 MAYIS SAYISINDA olması lazım...
    Biri arkaya %75 öne %25 diğeri arkaya %65 öne %35 son olarakta %55e %45 olması gerek..
    ÖNEMLİ NOT:%75'E %25'LİK AYARDA ARABA HİÇ KAYMIYOR..!
    S2000
    JAPON HERZAMAN ÖNDEDİR

• Hummer H1'leri de devirmek zor olmalı, tabi kum tepesinden atlamadan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

devrilmesini bilmem ama bu arabayı kaydırmak oldukça zor :)

Zaten bu araba ödül almıştı !
    Dünyada en iyi olan Porscheden iyi yol tutuşu sergileyerek bu ödüle layık görülmüştü..
    Evo VII lerde başlayan bu ödül deliliği evo Xa kadar devam etti.Bu sisten 3 kademeden oluşuyordu.
    Bunun açıklaması TUNİNG TÜRKİYE 2004 MAYIS SAYISINDA olması lazım...
    Biri arkaya %75 öne %25 diğeri arkaya %65 öne %35 son olarakta %55e %45 olması gerek..
    ÖNEMLİ NOT:%75'E %25'LİK AYARDA ARABA HİÇ KAYMIYOR..!
    S2000
    JAPON HERZAMAN ÖNDEDİR

Yanliyamadiktan sonra napayim ben evoyu sole yan yan gidecen bu arabayla kardes haksizmiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: sedicivalvole

Araplar Yanlıor Ya Hundai SONATA ile Öküz gibi ewire çewire Kopara Kopara
    gördüğüm kadarı ıle Dewrilmioor
    Sonata dewrilmez

O videolari bende izlemistim adamlar resmen fizik kurallarini ihlal ediyor yau
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipo_aga

quote:

Orjinalden alıntı: exotik

quote:

Bazıları VOLVO'nun arabası olduğunu söylüyordu biraralar , virajlarda ağırlık dönülen yöne mi ne veriliyormuş

Volvolarda nereye dönülüyorsa arka tekerlerklerde çok hafif o yönün tersine doğru dönüyor diye biliyorum...Virajın sertliğine göre

BMW lerde süratlendikten sonra artık 150-170 den sonradır sanırım bilmiorum, arka lastiklere yük binip tabanı genişliyor diye duymuştum...

Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Sadece söylenti de olabilr...

söylenti,arka tekerlerin açıldığı yere yaklaştığı doğru ama hızlanınca değil fazla yukleme yapınca.ayrıca hızlanan araca nerden yük binebilir giderken? hızlanan araba hafifler aksine

arkadasim o hafifleme anca dandik arabalarda olur hani su sahinler 140 tan sonra filan nerdeyse havalanacak hissi verir insana.faka t aerodinamigi duzgun araclarda tam tersidir arac hizlandikca uzeriden gecen hava yuku geregi gibi kullanildigi icin arac yere yapisir.Bna en basit ornek tam lark hizini bilmiyorum ama f1 araclari belirli ir hizin uzerine cıktıgınde aracin uzerindeki ruzgar basinci yaklasik 3 tonu buluyormus

• o yan yan giden arapların sonatasının içinde kaç kişi olduklarını gördünüz mü? arabalar azına kadar adam dolu, elbette bu kadar yükle devrilmemesi normal, araç boş olsa çoktan takla atmaya başlardı daha ilk yanlamada :)

Bu arada Euclid kamyonları anormal cihazlardır(gerçi arkadaş resimde KOMATSU markasının kamyonunu vermiş ama).Eksoz çıkışlarındaki gaz bile adamı savurur :) en azından Atatürk barajı yapımında benim bildiğim günlük herbiri 800 ila 1000lt arası mazot yakıyorlardı. Bir hamlede 80-120ton arası malzeme taşıyabiliyorlar. İnanın yanınızdan geçerken bu yükle hafif bir sismik hareket bile hissediyorsunuz.

Ama devrilebiliyorlar malesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yosunkaya

o yan yan giden arapların sonatasının içinde kaç kişi olduklarını gördünüz mü? arabalar azına kadar adam dolu, elbette bu kadar yükle devrilmemesi normal, araç boş olsa çoktan takla atmaya başlardı daha ilk yanlamada :)

Bu arada Euclid kamyonları anormal cihazlardır(gerçi arkadaş resimde KOMATSU markasının kamyonunu vermiş ama).Eksoz çıkışlarındaki gaz bile adamı savurur :) en azından Atatürk barajı yapımında benim bildiğim günlük herbiri 800 ila 1000lt arası mazot yakıyorlardı. Bir hamlede 80-120ton arası malzeme taşıyabiliyorlar. İnanın yanınızdan geçerken bu yükle hafif bir sismik hareket bile hissediyorsunuz.

Ama devrilebiliyorlar malesef...

Atatürk barajı yapımında bunlardan biri kaza yapmıştı hatırladığım kadarıyla. Frenleri tutmadığı için doğrudan baraj gölünün dibine doğru gidip dipteki çamura saplanmıştı. Eğer yanılmıyorsam çıkartılamamıştı ve hala orada duruyor.

• HONDA NSX LERDE DEVRİLMEZ HERHALDE..
    YERE YAPIŞIKLAR RESMEN
  • formula 1 arabasını devirene formula 3 arabası alırım.
  • devrilmeyen ama kayan tek araba tanıtım lunaparklardaki çarpışan arabalar imkanı yok deviremedim ama kayıyorlar yalan yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.