Şimdi Ara

Devrilmeyen ve Kaymayan araba yok mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Devirmeye uğraştıktan sonra devrilmeyecek araba tanımam ama biraz zorlarım virajda abartmam dersen araba çok.
  • Supersport arabalar olabilir bence .

Yere cok yakın oldukları için agırlık merkezleri asagıdadır bu daha ii yol tutmalarını saglar . o yüzden ferrari lamboghini gibi araclar devrilmez kolay kolay.
  • Devrilme limitleri cok cok yukarılarda olan arabalar olabılır fakat Hic Bir sistem Fizik kurallarını da ihlal edemez
  • Mazda 3 devrilmeye en dirençli araba. DCS varsa kuru yolda kaydırmak bile çok çok çok zor. Özel uğraş gerektirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: profurio

Bir ara bir citroen bayindeki satış temsilcisi C5 için devrilmeme garantisi var demişti. Şu hidrolikmi pnömatik sistemmi tam bilemiyorum ama, o sistem sayesinde. Arabada anahtar takılı değilken bagajı açıp içine otur, birkaç saniye sonra hemen eski yüksekliğine geliyor araba. Süper bişey..

• Kullanana Bakar Bu iş Arkadaş. Sen bilmeyen adamın eline M5 Versen Adam Onuda Devirir bilen adamda serçeyle harikalar yaratır
  • fizik kanunlarına göre takla atmayan kaymayan araba yoktur.30 la donulecek viraja evo7 girinde kayıyor mu kaymıyor mu?
  • Citröenleri devirenlere sıfırını veriyorlardı

Şu kaplumbağa gibi olanlardan çalışınca arkası kalkanlardan. Kampanyası bile vardı hatta
  • bi defa ben bu civa olayına iananamadım..civanın litresi kaç lira.bırak litreyi gramı ne kadar..ikincisi virajlarda civayı merkezkaçın aksi yöne iten güç ne..civada savrulacaktır.buna benzer geyik zamanında mitsubishi maraton otobuslere yapılıyodu..hatta 303 lere oaranla saga sola fazla sallanması ona baglanıyodu.303 ler 7.5 maratonlar 15 ton deniyodu.
    quote:

Orjinalden alıntı: ART CAR

zaten araba kaymazsa devrilir.devrilmeyen araç var citroenin xentia sına kadar kullandığı cıvalı sistem den dolayı ağrlık merkezi nereye kayarsa cıva tersine giderek aracın devrilmesini engeller hatta eski pallas modelinde ki bunu fransada devlet büyükleri kullanırdı.Ödül bile vardı devirene sıfırını hediye ediyorlardı bu da porsche 911 turbo daki ön konsola arabanın bedeli kadar € koyup alana o parayı vermek gibiydi.Deviren veya alan olamıyodu
    quote:

Orjinalden alıntı: S2000

Kaymayan araba yoktur herhalde.Fakat dervilmeyen araba yapabilirler büyük ihtimalle..
    Peki hiçbir firma yapmamış mı böyle birşey?
    Bilen arkadaşlar varsa resimde koyabilirler mi?

• Balkonu hoşuma gitti akşam güneş batarken ne çay içilir manzaraya karşı.çay suyunuda radyatörden alırız taze taze
    quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

Devrilmeyen ve Kaymayan araba yok mu?

• FİZİK KURALLARINA AYKIRI HER ARABA DEVRİLİR ANCAK FARKLAR VARDIR
  • Ben Suana Kadar Surudugum Hicbir arabayi devirmedim (allaha sukur)

Demekki Devrilmeyen arac Yoktur, KUllanmasini bilen sofor vardir.
  • segway.ler çıkmıştı bir ara. gerçi araba değil ama, devrilmez diye lanse edilmişti. Ta ki o talihsiz ana kadar...

http://politicalhumor.about.com/library/images/blbushsegway.htm

• vw nin new battle si de devrilmiyormuş devirene arabanın yenisini veriyorlarmış die konuşukuyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Ben Suana Kadar Surudugum Hicbir arabayi devirmedim (allaha sukur)

Demekki Devrilmeyen arac Yoktur, Kullanmasini bilen sofor vardir.

Bunun üstüne laf söylemek abesle iştigaldir.
    Nokta konmuştur.
  • her araba devrilir.ama devrilme direnci her araba göre değişir.devrilmez denlen araçla çık geniş bi yola belli bir düratın üstünde kır direksiyonu bakalım kaç takla atacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.