Evet Arkadaşlar Konu Başlığındada Bulunmak Üzere , Sizlerin Karşınıza Süper Bir Konu İle Çıkıyorum ! Kendim denedim bizzat benimde sık sık gidiyordu ve artık gitmiyor :)
Kesinlikle İnternet Bağlantınız Kopmayacak ! %100 Garantisini Verebilirim ! Türkiye'de İlk Ve Tek Sadece MeLoNCoLiXx ve BekoXsX ile İnternet Kesilmesine , Kopmasına Son !
- Yazılı Anlatım -
1 - Öncelikle aldığımız internetin kullanım klavuzunu açıyoruz .. 2 - Daha sonra size verilmiş bir IP adresi var ayarlarınızı yapmanız için .. Bu IP adresine giriyoruz "HTTP" bölümünden .. 3 - Daha sonra Kullanıcı adımızı ve şifremizi giriyoruz ve İnternet kısmına tıklıyoruz .. 4 - Tıkladıktan sonra "Gelişmiş Ayarlar" Seçeneğine geliyoruz ve .. 5 - DSL Ayarları Kısmından Kutucuklu Olan Herşeyi Kaldırıp "G.mdt" işaretliyoruz sadece ve kaydet diyoruz.. Sakın Telefon Hat Tipini ve Kapasitedeki tikleri kaldırmayınız sadece DSL Ayarlarının bulunduğu bölümdeki tikleri kaldırıp sadece "G.Dmt" tik atınız! ;) Kaydet dedikten sonra Modem kendini yeniden başlatıcak ve başlattığında internet kesintisi yok !
- Resimli Anlatım -
Güncel !
KAYDET diyorum yeniden başlatıyorum kendim ama internet gelmiyor geri )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme