Şimdi Ara

DewilMu.Net 7/24 Online. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sw acıkwww.dewilmu.net
  • Oyun acik ama site kapali. ne is?
  • serverda hic birsey yapıimiyor yapilcak yapilcak deniliyor herkez es geciyor adminler cidden bu oyunu bilmiyor;)
  • ilginen yok mu ?
  • yapmayın etmeyin 3 yııdır acık
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsoldiers07

yapmayın etmeyin 3 yııdır acık

Bende birşeyler demek istiyorum ama demicem çünkü yakışık almaz :) sadece yani umut sömürmeninde bir cezası vardır elbet diğer tarafta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

quote:

Bende birşeyler demek istiyorum ama demicem çünkü yakışık almaz :) sadece yani umut sömürmeninde bir cezası vardır elbet diğer tarafta :)

harbi sen kursaydın keske yaw ..boyle hic birsey tam degil harbi kuranlar muo'nı bilmiyolar..

• Yani servere biraz daha ilgi vede bakım admın arkadasların dikkatine...
  • servera ne oldu neden girilmiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

quote:

BOSWER SEN BISI DEME HERSEY GÖZ ONUNDE

• servera grebilen warmı..
  • server yazsının dış tarafındaki gri motif war :D tıklanacak alan yok kim caldıysa artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

server yazsının dış tarafındaki gri motif war :D tıklanacak alan yok kim caldıysa artık :D

zuhaha aynen aynen dedim milet artık playerlari hacklemio direk serverin yazılarini caliyolar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

Orijinalden alıntı: thampic1

server yazsının dış tarafındaki gri motif war :D tıklanacak alan yok kim caldıysa artık :D

zuhaha aynen aynen dedim milet artık playerlari hacklemio direk serverin yazılarini caliyolar :)

• bu serverda mi kalk gidelim oldu ne oldu yaw???
  • quote:

bu serverda mi kalk gidelim oldu ne oldu yaw???

büyük ihtimalle cünkü hane okadar övüyolar bukadar sağlam bi server olsa bu sorun olduğu saniyede çözülürdü ne diyelim...
  • Morgause yorumlara bakıyorsunda bi cevap versen hiç fena olmazdı hani...
  • ya eskiden serverlar hani 2 3 ay acik kaliyodu laf ediyoduk simdi 1 haftayi gecen yok..nasi iştir bu ya..daha 1 tane char fulleyemeden ne chari bi stad fulleyemeden server kapanıyor isyanım war uleeyyn :)
  • quote:

ya eskiden serverlar hani 2 3 ay acik kaliyodu laf ediyoduk simdi 1 haftayi gecen yok..nasi iştir bu ya..daha 1 tane char fulleyemeden ne chari bi stad fulleyemeden server kapanıyor isyanım war uleeyyn :)

Biri Bu arkadaşı Durdursun

gerçekten ama 1 ay açık kalanlara laf ediyoduk şimdi 1 ay dayansın die DUA ediyoz resmen yha
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.