Şimdi Ara

DewilMu.Net 7/24 Online. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server daha tam anlamıyla acılmıs degıl arkadaslar .
  • Allah Allah :) Server işi bana verilmişken forumda nedense serverı bir başkası kuruyor ilginç :) değil mi ? ve nedense kimse bana bir açıklama yapmadı :) anlam veremedim bu işe hadi hayırlısı :)

Ben hariç serverla herkes bilgili :)

Çıkmaz yola mı saptık ne ?
  • Ben senden ses cıkmasını bekledımde arkadaslar cok soru sorunca yanıtlamak ıstedım ben hakanın arkadasıyım .Amacım sadece arkadasları sordugu sorular dahılınde bılgılendırmekti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNYaK-TüRK

Ben senden ses cıkmasını bekledımde arkadaslar cok soru sorunca yanıtlamak ıstedım ben hakanın arkadasıyım .Amacım sadece arkadasları sordugu sorular dahılınde bılgılendırmekti :)

Yok yok lafım sana değil zago15 diye bir arkadaş vardı o serverla alakalı birşeyler yazmıştı cevap veremedim dışarıdaydım Allah Allah nedense şimdi postları silinmiş @potansiyel_manyak forumdan uzaklaştırılmış filan forumdan biraz ayrılınca arkamdan forumda olaylar oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

quote:

Ben senden ses cıkmasını bekledımde arkadaslar cok soru sorunca yanıtlamak ıstedım ben hakanın arkadasıyım .Amacım sadece arkadasları sordugu sorular dahılınde bılgılendırmekti :)

Yok yok lafım sana değil zago15 diye bir arkadaş vardı o serverla alakalı birşeyler yazmıştı cevap veremedim dışarıdaydım Allah Allah nedense şimdi postları silinmiş @potansiyel_manyak forumdan uzaklaştırılmış filan forumdan biraz ayrılınca arkamdan forumda olaylar oluyor :D

Ama sımdık sen eger cıddı bı sekılde bu ısı yonetıceksen bak goruosun cogu ınsan sabırsız playerlar heyecanlı :) bız bugun gırdık bı test eder gıbı bakdık servera gordugum kadarı ıydı ama eksıkler ıllakı var onlarıda hızlı bı çalışmayla basaracagına ınanıorum :)

• quote:

quote:

quote:

Ama sımdık sen eger cıddı bı sekılde bu ısı yonetıceksen bak goruosun cogu ınsan sabırsız playerlar heyecanlı :) bız bugun gırdık bı test eder gıbı bakdık servera gordugum kadarı ıydı ama eksıkler ıllakı var onlarıda hızlı bı çalışmayla basaracagına ınanıorum :)

Vallah bir açıklama gelse Tecnobilişim den ne olup bitti anlıcamda nedense bir açıklama gelmiyor bakalım bende sabırsızımda server büyülü bir şekilde kuruldu ve açıldı :D ben dokunmadım hiç ki yani ben dokunsam kesinkez bir test aşaması olucak ve kesin bir ayrıntılı bir şekilde açıklama yapardım böyle böyle diye cidden merak ediyorum acaba ne denicek diye :)

• aynen bir kac kişi girdi servera fln sonra kapandi dedim ne oluyor...ve bir arkadas drop exp npc fln hakkında bişiler soyledi res siniri olmayacak dedi dogrumudur bunlar?

edit:Ayrıca daha ne bekleniliyor ben onu tam olarak anlamıs degilim..aydınlatirsaniz iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 10 Ağustos 2010; 1:24:34 >
  • Ben herkesin isteğine göre ayarlıcam ama genede aklımda olan şey low xp ve rr max ın olması cidden dediğim gibi şuan serverla hiç bir bağım yok benden alakasız bir şekilde kurulup bir ara açıldı ve bana hiç bir bilgi verilmedi forumlardan gördüm yani bakalım bende bekliyorum şuan

server rateleri ile ilgilide serverı önce fun şekilde açıcam ki ne eksik ne fazla tüm ayarlara bakılcak sonra tek tek herşey istenilenlere göre ayarlanıcak benim planım o ama gel görki server büyülü bir şekilde ilerliyor :) hayırlısı ne diyim benimle alakalı bir olay değil şuan
  • quote:

Ben herkesin isteğine göre ayarlıcam ama genede aklımda olan şey low xp ve rr max ın olması cidden dediğim gibi şuan serverla hiç bir bağım yok benden alakasız bir şekilde kurulup bir ara açıldı ve bana hiç bir bilgi verilmedi forumlardan gördüm yani bakalım bende bekliyorum şuan

server rateleri ile ilgilide serverı önce fun şekilde açıcam ki ne eksik ne fazla tüm ayarlara bakılcak sonra tek tek herşey istenilenlere göre ayarlanıcak benim planım o ama gel görki server büyülü bir şekilde ilerliyor :) hayırlısı ne diyim benimle alakalı bir olay değil şuan

Allah Allah enteresan...1gün kapanmayan server 5 ila 15 dka arasi site problemi diye kapandi sonra versiyon degisilicek die ertelendi simdi kendi kendine birseyler oluyor:)Hakkatten enteresan bi server :)

• quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

quote:

Ben herkesin isteğine göre ayarlıcam ama genede aklımda olan şey low xp ve rr max ın olması cidden dediğim gibi şuan serverla hiç bir bağım yok benden alakasız bir şekilde kurulup bir ara açıldı ve bana hiç bir bilgi verilmedi forumlardan gördüm yani bakalım bende bekliyorum şuan

Allah Allah enteresan...1gün kapanmayan server 5 ila 15 dka arasi site problemi diye kapandi sonra versiyon degisilicek die ertelendi simdi kendi kendine birseyler oluyor:)Hakkatten enteresan bi server :)

ama boyle olması normal tam anlamıyla acılmıs degıl sonuc olarak ama acıldıgında zaten hepımız bır yerlerden haber alıcaz :)

• quote:

quote:

quote:

ama boyle olması normal tam anlamıyla acılmıs degıl sonuc olarak ama acıldıgında zaten hepımız bır yerlerden haber alıcaz :)

tam anlamıyla acik degilse serverdan birileri nası girdi onu anlamadim neyse onemli olan bu degil onemli olan acaba test te olsa bizim ne zaman grebilecegimiz :)

edit:ayrıca simdi server acik :) ama girilmiyor versiyon birseyler diyor..halbuki sitede yayınlanan clientti bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 10 Ağustos 2010; 1:56:07 >

• versiyon degişti diye haber aldım ben sıteye konuluor client linki :)
  • quote:

versiyon degişti diye haber aldım ben sıteye konuluor client linki :)

indirdim bu seferde acc kabul etmıyor..
  • quote:

quote:

versiyon degişti diye haber aldım ben sıteye konuluor client linki :)

indirdim bu seferde acc kabul etmıyor..

evet sorun var acc de o ve shoplar fılan en gec 1.5 saate hallolucak bılgısını aldım.
  • bu gece girebilecek olmamiz iyi ayrica bilgileri kimden almaktasin acaba ?
    edit:client ayni ins sadece bi site degisimi için beklememişizdir bu kadar..cunku season 4 olucaktı 3 e geri donduk..spotlar shoplar fln ins duzenlenmistir..
    edit2:Ayrica manyak sen nasi girdin servera karakter actin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 10 Ağustos 2010; 3:01:29 >
  • Söylücek tek bir söz bulamıyorum doğrusu :) vallah kendileri bilir ben mükemmel değilim tamam hani oldu birşey oldu istemediler, sen yapma desinler o zaman yani ilginç cidden :) benim kaybım yok. Şuan görüldüğü gibide kimse oralı değil server ile alakalı kimse tam anlamı ile birşey yapmıyor o zaman geçicekler bu işi. Zaten tüm hevesim kaçtı, şuan bana adam akıllı bir açıklama yapılırsa belki tekrardan hani uğraşmayı kabul ederim ama bu tavırla devam ederlerse daha çok beklerler. ben açık sözlü ve doğrucu birisiyim o yüzden kusura bakmasın ama böyle ilgisizliklere gelemem. ben elimden geleni yaptım burda insanları yatıştırmaya serverın adının kirlenmemesi için çaba gösterdim ama gel görki karşılığı buymuş vallah ne diyim cidden kendileri bilir :)

Teşekkür ederim arkamda bana destek olanlar için Özürdilerim sizlere güzel bir server çıkartamadım ama cidden benle alakalı bir sorun değil lütfen kusuruma bakmayın

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 10 Ağustos 2010; 4:51:04 >

• Türkiyedeki bütün serverları sen kuracaksın diye bi muhabbet yok işine bak sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEsLee

Türkiyedeki bütün serverları sen kuracaksın diye bi muhabbet yok işine bak sen

:) doğru sende haklısın bunu söyleme amacın ne peki bu konuya ilk postun ?
  • her konuya 100 lerce post atmaya gerek yok fikrimi söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEsLee

her konuya 100 lerce post atmaya gerek yok fikrimi söyledim

Eyvallah sağolasın ;)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.