Şimdi Ara

DewilMu.Net 7/24 Online. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni indirdim 3 dosyayıda yinede açamıyorum oyunu yardımcı olurmusunuz?

• ne zamandan beri kapanmıyordu server? 5 ila 10 daka arasinda kapaticaktniz hayırdır sorun nedir yarım saat oldu...
  • Geldim öncelikle bir şu gereksiz tartışma hakkında birşey söylemek istiyorum insanlar nedense bir server açmaya kalktıklarında herkes bir kötüleme yarışı içinde yalnış anlaşılmalar işte farklı düşünmeler sanırsam sıcakların etkisi biraz sinirleri altüst ediyor o yüzden lütfen şu saçma tartışmaları bir kenara bırakın.

Gelelim asıl konuya Server da 0 dan bir yapılanma başlatıyoruz. Herşeyi 0 dan kurucam ve bir test dönemi olucak tabikide o yüzden Server KAPALI serverda değişikler tamamlanıcak sonra Beta Testleri için açıcam ve ondan sonra herkesin isteğine göre bir ayarlanma yapılcak. O yüzden zamansız yapılan reklam için özürdilerim. Gelişmeleri tek tek belirticem yeni bir başlık altında bu başlık artık silinirmi bilmem ama hani silinse daha iyi olur çünkü içinde çok fazla gereksiz tartışma konuşmaları geçti.

Size bana ulaşabilmeniz için yakın bir zamanda Msn adresi vericem

Umarım gereksiz tartışmalar devam etmez server Admini benim benim kimseye bir düşmanlığım yada kinim yoktur server açıldığında Efendiler gibi reklamı yapıcam serverı beğenenlerinde beğenmeyenlerinde hepsinin başımın üstünde yeri var.

Oyun ile alakalı şeylerden ben sorumluyum
    Bağlantı ile alakalı şeylerden Tecnobilişim sorumludur

Saygılarımı sunarım.

• server ne zaman tam anlamıyla aktif olur ?
  • Tüm zamanımı elimden geldiğince server üstüne kullanıcam server files ın durumuna göre birşey diyebilirim şuan zaman belirtemem ama şunu söyleyim benim aklımda her zamanki gibi bir PvP server açmak var sadece biraz sabır ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 8 Ağustos 2010; 19:29:22 >
  • @Morgause

Soruma cevap vermedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

@Morgause

Soruma cevap vermedin

Postunu şimdi okudum kusura bakma

hum hayır 15 yaşında değilim ayrıca nedir bu yaş takıntısı anlamadım

21 yaşındayım

Heyecanım normal olarak var tabikide ama ben bu işe sadece Tecrübe edinceğim şeyler için giriyorum serverın ne kadar uzun süre gidiceği konusunda bir sıkıntım yok ister hemen kapansın ister sonsuza dek sürsün benim için önemli olan edinceğim Tecrübedir bir kazancım yada beklentim yok server ile alakalı.

hala insanların kişilikleri ile saçma sapan düşünceler içindesiniz kusura bakmayın ama gereksiz şeyler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

quote:

@Morgause

Soruma cevap vermedin

Postunu şimdi okudum kusura bakma

hum hayır 15 yaşında değilim ayrıca nedir bu yaş takıntısı anlamadım

21 yaşındayım

Heyecanım normal olarak var tabikide ama ben bu işe sadece Tecrübe edinceğim şeyler için giriyorum serverın ne kadar uzun süre gidiceği konusunda bir sıkıntım yok ister hemen kapansın ister sonsuza dek sürsün benim için önemli olan edinceğim Tecrübedir bir kazancım yada beklentim yok server ile alakalı.

hala insanların kişilikleri ile saçma sapan düşünceler içindesiniz kusura bakmayın ama gereksiz şeyler bunlar.

Bence bu konu senin düşündüğün gibi basit bir konu değiL..

En basitinden yaş ortaLaması düştükçe saygı ve seviye oranı da düşüyor.

Neyse yazdıkLarımı kendini beğenmiş datacenter sahibine de iLetirsen sevinirim.

KoLay geLsin...

• Şöyle diyim ben bana yapılan konuşma tarzına göre cevap veririm he bir saygısızlık ettiysem pardon ama sence burda geçen konuşmaların bir anlamı var mı ?

Datacenter sahibi nin konuşma tarzı beni ilgilendirmiyor herkez kendi bacağından asılır

Bilmiyorum yani ne gereksiz bir tartışma konusu oldu bu iş anlamadım. Evet bilmiyorum eskiden ne oldu ne bitti fakat sırf bu yüzden hani olay çıkartmaya ne gerek var.

Hani belki daha karaşık bir konu olabilir ama ben sadece sunu söyleme istiyorum eskiden ne olduysa oldu bunların benim ile bir alakası yok bana karşı birşey söyleme hakkı vermez hakkımda yanlış düşünceler oluşmasını gerektirmez.

Ben bir iş için yola çıktım yolun ne kadar bozuk yada kusursuz olduğunu bilemem ama ne olursa olsun kazanan gene ben olucam çünkü aldığım yol kadar tecrübe kazanmış insanlarla iletişimim artmış biraz bile olsa birşeyler daha öğrenmiş olucağım. O yüzden lütfen daha fazla bu konunun uzamasını istemiyorum.

Tamam belki herkesin söylemek istediği şeyler vardır ama bunları benim üstüme olmamasını istiyorum şimdi diceksiniz zaten senin hakkına birşey söylemedik diye bende şu cevabı vericem bir yolda ilerlerken yolda karşıma çıkan herkesden şüphelenirim çünkü kimse bilemez hiç bilmediği yolda karşına çıkıcak kişinin dost mu düşman mı olduğunu ;)

Saygılarımı sunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 8 Ağustos 2010; 20:29:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TecnoBilisim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TecnoBilisim

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

i7 işlemcili 4 cekirdek
    12 gb ram
    100 mbit sınırsız hat

Afyonkalesi devilmu'yu kurduğunda daha i7 işlemcilerin i si bile yoktu piyasada. Onuda geçtim böyle bir makine elinizde var ve yıllardır sadece dewilmu açık kalsın diye boş boş duruyor ? Güldürmeyin beni. Arkadaş boş yere göz boyamayın. Tamam domaini yıllardır saklarsınız da server şu kadar senedir açık da biz girmiyoruz alın siz girin makine zaten boş yere yatıyor falan çok komik duruyor.
    Eve kurulan xp'ye laf atıyorsun da windows server 2003 ile bi kur bakalım kaç saatte bir kapanıyor makinan.
    Konunun amacını da anlıyamadım. Server açıksa serverın özelliklerini belirtin.
    Site açılmıyor bu arada.

afyonkalesi kurdugunda i7 işlemci yoktu kardesim p4 vardı ve yedekler i7 işlemciye tasındu yedek tasımak cokmu zor? sen önce az bilgilen sıonra yoruım yaz evet tek onun icin acık ve suan zaten windows server 2003 e kurulu ve hic kapanmıyor :)

sizde acılmıyorsa suc bizde degil www.dewilmu.net vewww.dewilmu.com ile deneyin tekrardan..

ben network yöneticisiyim xp ile server olmaz sacmalamayın eve server kurulmak icin ne gerekir bilirmisiniz siz?

fiber optik baglantı eve almanız imkansız ( kurumsal sirketlere saglanır fiber optik )

güc kaynagı 15 dakkikalık güc kaynakları 150 TL den baslar monitör kapalı halde 15 dakkika gitmez genelde.
    statik ip adresler ve tek statik ip adresi degil en az 2 statik ip adresi gerekmektedir faklat sizin adsl oldugundan birden fazla almanız imkansız...

daha sagmamı istermisin cok biliyorsan takip et bakalım kapanıyormu...

kusura bakma kardes beni 2 3 yıllık internet kulanıcı degilllim 11 yıllık + 8 yıllık network yöneticisiyim

aslında cevap vermeyecektim sana ama cok biliyorsun ya sen kurda görelim

ÖnceLikLe çok biLmiş arkadaşım birşeyi tam oLarak biLmeden bu kadar emin konuşma

8 daireyi geçen her apartman ''superonline'' fiber optik kablo hizmetinden yararLanabiLir...

Ayrıca serverinin buLunduğu sunucuya bağLı hat üzerinde kaç tane statik ip adresi var ??

BöyLe herşeyi ben biLirim edasıyLa konuşmak pek iyi birşey değiLdir..

Servere geLince;3 yıLdır serverin açık oLduğu yaLanını şahsen ben yemedim.

DiyeLim ki yedim kimse 3 yıL bir makinayı kendi haLinde öyLece bırakmaz.

KaLdı ki datacenter sahipLeri.

Birden çıka geLip böyLe insanLara vaatLerde buLunmanız ve bu şekiLde konuşmanız saçmaLık..

Neyse anLatmak istediğimi anLamışsındır umarım..

@Morgause

Sadece meraktan soruyorum.Yaşın kaç ?

15 yaşındaki bir çocuğun heyecanını gördüm sende

yasım 30 statik ip adreslermiz 500 üstü heyecanlı ben degilim sizsiniz www.tecnobilisim.com gir gezin az calısmalarımızı takip edin sonra gelin laf yetistirin ugur neye tıklarsan tıkla umrumdamı sanıyorsun :)) sikayet butonuna tıklayacakmıs dikkat et umadıgın tas bas yarar emin ol :)

Sana sormadım yaşını.Forum küLtüründen yoksunsun sanırım..

Ayrıca ''kaç ip adresin var?'' gibi bir soru da sormadım..

Serverin kuruLu oLduğu sunucu üzerinde kaç ip var onu merak ediyorum ben

ÇaLışmaLarın senden kaLsın şuan bizi iLgiLendiren bu böLüme ne katkı sağLadığın..

• Sohbetinizi bölüyorum beyler ama sw ne zaman on olur ben ınu ögrenmek istiyorum....
  • Serverla ilgili yukarıda ufak bir bilgi geçmiştim daha şimdiden bir zaman sözü veremem bir gelişme olduğunda zaten gerekli açıklamayı yapıcam
  • quote:

Tecrübedir bir kazancım yada beklentim yok server ile alakalı.

Seni burada haklı buluyorum
    Ama sponsor olan kisi yanlis konusuyor bu is yapili ama boyle degil Malesef
  • ayrıca serverla ilgili ne yaptığınızı adım adım söylerseniz hem bizi bilgilendirmis olursunuz hmde fikir alişverişinde bulunmus oluruz..boylecelikle hem daha hızlı hemde istenilen bi ortam yaratmıs olursunuz...
  • quote:

Morgause

Pm' mi Mesengerini gonder yardim edeyim sana kurdugun web 0.9 eksik yanlis kurmusun zend optimer kurman gerek bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

Şöyle diyim ben bana yapılan konuşma tarzına göre cevap veririm he bir saygısızlık ettiysem pardon ama sence burda geçen konuşmaların bir anlamı var mı ?

Datacenter sahibi nin konuşma tarzı beni ilgilendirmiyor herkez kendi bacağından asılır

Bilmiyorum yani ne gereksiz bir tartışma konusu oldu bu iş anlamadım. Evet bilmiyorum eskiden ne oldu ne bitti fakat sırf bu yüzden hani olay çıkartmaya ne gerek var.

Hani belki daha karaşık bir konu olabilir ama ben sadece sunu söyleme istiyorum eskiden ne olduysa oldu bunların benim ile bir alakası yok bana karşı birşey söyleme hakkı vermez hakkımda yanlış düşünceler oluşmasını gerektirmez.

Ben bir iş için yola çıktım yolun ne kadar bozuk yada kusursuz olduğunu bilemem ama ne olursa olsun kazanan gene ben olucam çünkü aldığım yol kadar tecrübe kazanmış insanlarla iletişimim artmış biraz bile olsa birşeyler daha öğrenmiş olucağım. O yüzden lütfen daha fazla bu konunun uzamasını istemiyorum.

Tamam belki herkesin söylemek istediği şeyler vardır ama bunları benim üstüme olmamasını istiyorum şimdi diceksiniz zaten senin hakkına birşey söylemedik diye bende şu cevabı vericem bir yolda ilerlerken yolda karşıma çıkan herkesden şüphelenirim çünkü kimse bilemez hiç bilmediği yolda karşına çıkıcak kişinin dost mu düşman mı olduğunu ;)

Saygılarımı sunuyorum.

Eywallah Böle yönetici lazm zaten Tecnobilisim daha uqur bişe demeden püskürmüş uqura ben we uqur site açılmio neden dedik ona bi çözüm bulamadı yetmezmiş gibi o konuyu kapattı hemen neyse site vs gibi sorunlar hallolursa antremanlardan wakit buldukça denerim serwerinizi herkese ei geceler

• ARKADASLAR SERVER YAKIN ARKADASIMDAN ALDIGIM BILGILER DAHILINDE HAZIRLANIYOR VE 5 6 YILLIK TANIDIGIM ARKADASIMA GUVENEREK SERVERIN DAIMI BIR SERVER OLUCAGININ GARANTISINI VEREBILIYORUM.GELIP OYUN OYNADIGINIZA DEGICEK BIR SERVER OLUCAK PLAYERLARI COK SAGLAM OLUCAK SIMDILIK KADRO BUNU GOSTERIYOR.BURDA BIR COK MUONLINE OYNUYAN ARKADASIMIZ VAR HEPINIZI BEKLIYOR OLUCAZ.SERVER BUYUK OLASILIKLA 1 GUNE ONLINE OLUR DIYE BILIYORUM GERCI TECNOBİLİŞİM EN YENI HABERLERI BURDA SIZINLE PAYLASICAKTIR.OYUNDA GORUSMEK UZERE ARKADASLAR :)
  • Hic bir server daimi garantisini veriyorsun hangi sahis olarak ? senin garantin ne kdr gecerli Arkdasinin heyacanini sen yatsitma
    quote:

Morgause
    valla bu arkadasi TAKTİR ediyorum cok samimiyim adam gibi cıkıp su forumda yalan soylemeden icini dokerek server acma
    bu projede bulunma sebebini soylemis gerisi yalan kendi serverim olmasini ragmen sırf bu arkadasin yaptigi server gelecegim gezme amacli
    ama hic bir server garanti vermesin garanti vermek sacma kalir buyuk bir sorun cıkmadikca vs vs vs vs Acik kalacak demen kafi bu arada bu player bugun bende yarin sende ondan sonraki gun baskasinda bu işler boyle

Tavsiye AppServ Kur
    MSQL 2005 Kullan + Bir cok ozelligin nasil Aktif oldugunu goreceksin
    + Season4 Main secimi ii yap Masterskil PcPoint Skilsave gibi ozelliklerin rahat calismasi icin cok onemli main secimi
    + Bir konuda skin gosterileri bakmisin kullanmak istiyorsan 1.5.50 Main Kullan 3D bulunmakta + 550 itemi kdr eklenti yapabilirsin
    + Barraks Refuge Mops Lari icin Monsterbase_Cs ekle Monster Base koyarsan gostermez .
    + 42 Map eklemek istiyorsan Hazir Yazilmis Movereq bulunmakta yok kendim yapacagim diyeceksen PentiumTools 1.6 Kullan text ve digerlerini
    10 dk yapar bitirirsin MuTools ugrastirir.
    + Main Editlemek icin Hex Editor Kullan
    Kolay gelsin kardesim Morgause basarilar sana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.