Şimdi Ara

DewilMu.Net 7/24 Online. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PotenSiEl-ManYaK

Hic bir server daimi garantisini veriyorsun hangi sahis olarak ? senin garantin ne kdr gecerli Arkdasinin heyacanini sen yatsitma
    quote:

Morgause
    valla bu arkadasi TAKTİR ediyorum cok samimiyim adam gibi cıkıp su forumda yalan soylemeden icini dokerek server acma
    bu projede bulunma sebebini soylemis gerisi yalan kendi serverim olmasini ragmen sırf bu arkadasin yaptigi server gelecegim gezme amacli
    ama hic bir server garanti vermesin garanti vermek sacma kalir buyuk bir sorun cıkmadikca vs vs vs vs Acik kalacak demen kafi bu arada bu player bugun bende yarin sende ondan sonraki gun baskasinda bu işler boyle

Tavsiye AppServ Kur
    MSQL 2005 Kullan + Bir cok ozelligin nasil Aktif oldugunu goreceksin
    + Season4 Main secimi ii yap Masterskil PcPoint Skilsave gibi ozelliklerin rahat calismasi icin cok onemli main secimi
    + Bir konuda skin gosterileri bakmisin kullanmak istiyorsan 1.5.50 Main Kullan 3D bulunmakta + 550 itemi kdr eklenti yapabilirsin
    + Barraks Refuge Mops Lari icin Monsterbase_Cs ekle Monster Base koyarsan gostermez .
    + 42 Map eklemek istiyorsan Hazir Yazilmis Movereq bulunmakta yok kendim yapacagim diyeceksen PentiumTools 1.6 Kullan text ve digerlerini
    10 dk yapar bitirirsin MuTools ugrastirir.
    + Main Editlemek icin Hex Editor Kullan
    Kolay gelsin kardesim Morgause basarilar sana

Öneriler için çok sağol ama bakim bende bekliyorum şuan Tecno yu :) çok heves ettim birşeyler yapabilmek için umarım kursağımda kalmaz ^_^ ki kalmazda sorun etmem sonuçta bu olayların risklerini biliyorum ama sanırsam birazcıkta olsa kendimi tanıtabildiğime inanıyorum yani burdaki yaptığım postlar bile benim için bir ilerlemedir ;) tekliflere açığım :P

• quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

Şöyle diyim ben bana yapılan konuşma tarzına göre cevap veririm he bir saygısızlık ettiysem pardon ama sence burda geçen konuşmaların bir anlamı var mı ?

Datacenter sahibi nin konuşma tarzı beni ilgilendirmiyor herkez kendi bacağından asılır

Bilmiyorum yani ne gereksiz bir tartışma konusu oldu bu iş anlamadım. Evet bilmiyorum eskiden ne oldu ne bitti fakat sırf bu yüzden hani olay çıkartmaya ne gerek var.

Hani belki daha karaşık bir konu olabilir ama ben sadece sunu söyleme istiyorum eskiden ne olduysa oldu bunların benim ile bir alakası yok bana karşı birşey söyleme hakkı vermez hakkımda yanlış düşünceler oluşmasını gerektirmez.

Ben bir iş için yola çıktım yolun ne kadar bozuk yada kusursuz olduğunu bilemem ama ne olursa olsun kazanan gene ben olucam çünkü aldığım yol kadar tecrübe kazanmış insanlarla iletişimim artmış biraz bile olsa birşeyler daha öğrenmiş olucağım. O yüzden lütfen daha fazla bu konunun uzamasını istemiyorum.

Tamam belki herkesin söylemek istediği şeyler vardır ama bunları benim üstüme olmamasını istiyorum şimdi diceksiniz zaten senin hakkına birşey söylemedik diye bende şu cevabı vericem bir yolda ilerlerken yolda karşıma çıkan herkesden şüphelenirim çünkü kimse bilemez hiç bilmediği yolda karşına çıkıcak kişinin dost mu düşman mı olduğunu ;)

Saygılarımı sunuyorum.

Eywallah Böle yönetici lazm zaten Tecnobilisim daha uqur bişe demeden püskürmüş uqura ben we uqur site açılmio neden dedik ona bi çözüm bulamadı yetmezmiş gibi o konuyu kapattı hemen neyse site vs gibi sorunlar hallolursa antremanlardan wakit buldukça denerim serwerinizi herkese ei geceler

Teşekkür ederim :)
    Site konusuna gelincede herşey 0 dan düzenlenicek

• quote:

Nedir o birden php asp html vs web yapacagiz
  • quote:

quote:

:) oo ayıpsın hatta kendi account maneger ı mı yazıcam :P bırak md5 i md5 + kendi karıştırma kombinasyonumu kullanıcam :D ey anam ey :P birde Tecno gelse birşeyler yapmaya başlıcam ama bakalım hala ses yok ondan

quote:

Orijinalden alıntı: zago15

Server Season 4 Full Files Olarak Kurulmustur ve Gerekli Düzenlemeler Yapılıyodur ve Hiç Bir Serverin Kapanmaması gibi bir garantisi yoktur ki insanın oglunun bugun var olup yarın öleceği gibi...

;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 9 Ağustos 2010; 14:55:29 >

• yani suan ne durumdasiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *_SpLenDoR_*

yani suan ne durumdasiniz?

Vallah benlik bir durum yok şuan bende bekliyorum Tecnobilisim in benimle iletişime geçmesini bekliyorum
  • versiyon-drop-spotlar-npcler-max reset fln bunlar ne durumda bilgilendirirmisiniz?
  • Şuan ben daha birşey yapmadım çünkü yeni server bilgileri elimde yok o yüzden Tecnoyu bekliyorum

Server ratelerine gelince benim her zamanki planladığım PvP server rateleri olucak ki bu forumda ne zaman düşündüğüm rateleri yazsam herkes onayladı o yüzden bir sıkıntı olucağını sanmıyorum hele bir servera bağlanayım da herşeyi tek tek birlikte yapıcaz ;)
  • siteyi fln kurmussunuz hayirlisi artik..tekno fln gelirse tahmini bir süre werebilirmisiniz en azından test için bizde bgn girebilirmiyiz server a?

edit:Res sınırı olma sansı yokmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 9 Ağustos 2010; 17:35:49 >
  • SERVERMİ tanitionuz kavgami edionuz belli degil simdi bisidiyecem ben banlanacam lutfen eger problem warsa pm yoluyla ilgilnnmese bu sefer burayayazarsiniz arkadaslar ya lan gavurlar warya adamlar birbirini biirakmior biz birbirimizi yiyoz hayirli olsun kardesim insallah uzun omurlu oolur keske 97:D olsaydi:)>>>>ha unutmadan benim biseyim de gelmior sonra demeyin savunuor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MalcolM-X- -- 9 Ağustos 2010; 17:46:26 >

• Orijinalden alıntı: Morgause

:) oo ayıpsın hatta kendi account maneger ı mı yazıcam :P bırak md5 i md5 + kendi karıştırma kombinasyonumu kullanıcam :D ey anam ey :P birde Tecno gelse birşeyler yapmaya başlıcam ama bakalım hala ses yok ondan

MD5 Guzel bir sistem hak veriyorum guvenilirlik %70 artar saglam Perl kullanmayi bilen biri olmadigi surece md5 bisi olmaz yapamazlar
    İiİiİi yap web bana her zaman zor geliyor olmusun ustunu dizayn en saglami bence free

• quote:

Orijinalden alıntı: zago15

Yeni Trend Res Sınırı Oldu Bence Gerek Yok İstien istedigi kadar res atsın Belirli bir süre veremem yarın yaşıyacagımız belli deil ama en kısa zamanda yetiştirmeye ugrasıcaz ve Test fln yapmıyacam direk kasılmaya baslanıcak...

amac uzun süre kasmak degil her chari esit hale getirmek..bu yuzden isteniliyor bu kadar...exp 100 olur res siniri 100 olur item kasmaya calisirsin bir sure sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

@TecnoBilisim

Kendi fikirlerini savunmak yerine karşıdakine hakaret eden birisine daha vazla cevap vermeyeceğim ben de zaten. Eğer birdaha herhangi bir mesajında hakaret geçerse şikayet butonunu kullanacağımdan emin olabilirsin.

Sana katılıyorum TecnoBilisim Bana hiç yabancı gelmedi fake mi desek acaba
  • Arkadaşlar Merhaba. uzuzn Zamandır Mu oynamıyorum. Serverınız Güzel Olacağa Benziyor. tam Olarak ne zaman açılacak? (test olarak deil yani) Serveriniz ile birlikde mu ya dönmek istiyorum. Açılmadan serverla ilgili detaylı bilgiler verirseniz sevinirim. İnşallah uzun ömürlü olur.
  • Aynı şekilde acc aldık oyundayım şuan ama yeni client dosya gelicekmi ses yok cünkü dilde farklı yani nedir son durum biraz bilgi server ile ve oyunla ilgili ne zaman kesin acılcak ona göre planlayalım kendimizi..
  • server a baglanabliomusun ?
  • Şuan hayır.
  • biraz önce site vardı suan yok!!
  • Client İndirdim site gitti
    Bilgisi Olan varmi acaba ??
  • quote:

Client İndirdim site gitti
    Bilgisi Olan varmi acaba ??

bzde merak içindeyiz..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.