Şimdi Ara

DewilMu.Net 7/24 Online.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Normalde Buraya üye degildim forumları gezerken bir konuda bazı arkadaslar muserverlerin kısa ömürlü oldugundan sikayetci oldugunu gördüm sadece bir iki kişi degil bir kac kişinin aynı sekilde sikayetci oldugunu gördüm ve özetle yazmıslar ki. ( Diger MuServerlerinide gördük hangisine girdiysek hep kapandı vs.. )

Neyse Konuya Gecelim Ben TecnoBilisim.Com Un Sahibiyim ve tüm sunucularımız kendimize ait ve kendimiz kurulumlarını gerceklestiriyoruz..

dewilmu.net domaine whois cekerseniz domainin kac senedir registerli oldugunu görürsünüz ayrıca sunuda belirtmek isterim kiwww.dewilmu.net bu güne kadar hic kapanmadı ve ilk bu museveri kuranda afyonkalesi bir cogunuz bilirsiniz herhalde, ve bu güne kadar hic kapanmayan servere giris olmayıpta siz sürekli kapananlarımı tercih ediyorsunuz? onca charınızı düzün bir yerlere varın sonra güm gitsin degilmi? ne acı verici bir durum bende olsam bende isyan ederdim her halde :) dewilmu.net te suan tek ben adminim ve hatta oyuna girdigim dahi yok ve 7/24 acık olan bir oyun simdi diyecekseniz oyuna girmiyorsunda serveri neden acık tutuyorsun hemen cevaplayayım, bize giren veya cıkan bir sey yoktur. dewilmu.net bası basına bir makinada kuruludur ve kurdugumuz makina sadece dewilmu.net e aittir.

sunucu özelliklerimiz

windows server 2003 işletim sistemli ( NOT: Dedicated Server %99 uptime )
    i7 işlemcili 4 cekirdek
    12 gb ram
    100 mbit sınırsız hat
    bu kısaca özellikler size ne ifade eder bilmiyorum fakat size diyebilecegim sey sudur...

nicin boşuna vakit veya zaman kaybediyorsunuz ki? kapanacak olan bir oyuna kim girmek ister ben sahsen istemem..

dewilmu.net e girmek isteyen girer ve takılır ne onları sıkan olur nede sık bogaz eden zaten sunucuda gmde adminde yoktur.. haa simdi admin veya gm yok diye millet girerse küfür ederse istedigini yaparım derse yanılıyor buna emin olun cünkü oyuna girmemize gerek yok bazı profesör arkadaslar bunu bilir ki sunucudan tüm yapılan hal ve hareketler hatta konusmalar sunucudan anlık görünmektedir :) ve sunucuya girmedende oyundanda atılır üyeligide yasaklanır...

fakat tabi admin haric 4 5 kişi gm olacak arkadas alacagız güvenilir ve bilgili yardım sever olması sartır... ve tüm yönetim onların olacaktır... email adreslerim dewilmu.net ana sayfada yazmaktadır...

ne siz vakit kaybı ve emeklerinizin yok olmasına müsade etmis olursunuz nede biz boşu boşuna server kurmus olmus oluruz ve bunuda unutmayın ki her kez her zaman emeginin karsılıgını alır eger emegin karsılıgını vermegende esektir zaten haksızmıyım sizce?

Eger bir insan bir sey yapmak istiyorsa adam akıllı yapsın yapmayacaksada hic yapsın gösteris icin hava olsun diye sunucu acılmaz her kez acabilir parasını basan sunucu kiralayabilir fakat kiralamakla olmaz bu işler yönetmesii önemlidir sunucularda öyle cok prosedür varkı networktan anlayan arkadaslar cok iyi bilir benim ne demek istedigimi bu yazımı övgü veya reklam icin yazmadım yalnızca boşu boşuna emek harcamayın ve zaman kaybı yasamayın diye yazdım

son bir sey daha bazılarınız dedicated sevmedigini yazmıs :) eve kurulan xp makinayımı siz sunucu diyorsunuz öylese vaz gecin bu sevdadan :) evdeki nette makina olmaz olsa dahi ya elektirik giderse? güc kaynagımı alacaksınız 15 dakkika ayakta tutmaz monitör kapalıken acık oldugunda maximum 5 dakkika siz en iyisi bir datacanterden aylık 200 250 civarı dedicated kiralayın hic olmazsa %99 uptime olmus olur.

herkeze selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TecnoBilisim -- 7 Ağustos 2010; 9:52:03 >

• Bilmiyorum aslında butür işlere pek girmek istemiyorum ama şöyle söyleyim insanlar artık reset rankinge kasmaktan bıktılar bence dediğim gibi ben http://forum.donanimhaber.com/m_41765685/tm.htm burda uzuncana bir düşünce yazdım eğer serverla ilgilenceksen bence bu ratelere bir göz atmanı tasiye ederim çünkü çok fazla server var amacı sadece rr atıp işte rr rankinge yerleşmek filan gereksiz zhper da görüyoruz piskopatın teki 5k küsür rr atmış yani olay artık max statlarda değil çok sıkıcı birşey max statlarla oynamak yoksa zaten benim FO setli bir yığın karakterim var Mornia High serverında oynuyanlar bilir çok sıkıldım artık GM liklere gelincede 1.02d zamanında GM likte yaptım Adminlik te sezon 2 server açmıştım ilk çıktığı zamanlarda yani GM lik konusunda tecrübem var gene kendi kurduğumuz diyebilceğim kadar yakın birisi kurmuştu ve çok eğleniyorduk herkeste beni severdi yaptığım eventler olsun muhabbetim olsun oyundaki Helper gibi takılırdım öyle hatta bir alt karakter açıp kendim normal kasmıştım arada bende pvp filan yapıyordum muhabbetler güzel oluyordu cidden eğer birşeyler yapmak istiyorsan serverda başlı başına bir değişiklikler yapıp reklamını yapmalısın bence. Birde site Archlord temalı sanırsam onuda aslında 2 3 edit daha olsa birazdaha güzel gözükebilir. Yarın sınavım var ondan sonra rahatlıcam eğer ilgilenirsen yazdıklarım mantıklı geldiyse cevabını bekliyorum

Saygılar kolay gelsin

• Siteye giremedim bilmiorm belki benm pc ile ilgilidir ama şunu söliyim gerçekten çok doğru yazmşsın kelimesi kelimesine Ayrıca reset sınırı illaki olmalı yoksa Morgause"nin dedii gibi piskopatın biri arkadaşlarına söyler 2-3 kişi tek charı kasar atabildii kadar res atar Neyse İyi günler
  • server bana güven verdi o yüzden bende başladım.
    emeğine sağlık.
  • Bu Server Yenimi Açıldı Yoksa Yenimi Reklam Veriliyor..?
  • Siteye giremiyorum
  • Server anlattığına göre bayadır açık sadece yeni reklam yaptı.

Siteye ilk post attığımda da girdim şimdide giriyorum Mozzilla Firefox kullanıyorum ve dns yazılı değil.

Bence dnslerinizi bir kaldırıp öyle deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 7 Ağustos 2010; 15:17:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bnde Mozilla Kullanıyorum ve DNS kapalı ama giremiyorum.
  • Ben hadi çok merak edenler için linkleri verim madem

Accler için

ID...: dhforum
    Pass: 987654321

ID...: dhforum2
    Pass: 987654321

denemelik acc açtım istiyenler için

Full Client

Patch

Launcher & Main

• bende siteye giriş yapamıyorum.
    oyuna giriyorum ama sitede giriş yapamıyorum dolayısıyla reset atamıyorum
  • arkadaslar server yeni degil eski bir server yalnız reklam yapmamıstık cünkü bu serveri sadece ekip arkadaslarımıza acmıstık ve suanda tüm herkeze kulanıma actık. ve site gayet hızlı acmaktadır belki sizde dns sorunu olabilir cokielerinizi silip tekrar deneyiniz veya modeminizi kapatıp acınız düzelecektir. düzelmezse sizin icin baska bir yöntem ayarlarız...

bu aradawww.dewilmu.net nasıl bir sey olmasını isteyenler varsa yazabilir onların istedigi gibi bir oyun ayarlayabiliriz. en cok nasıl oynuyor ve ne tür özelliklerde ollmasını isterseniz dile getirirseniz seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

Bilmiyorum aslında butür işlere pek girmek istemiyorum ama şöyle söyleyim insanlar artık reset rankinge kasmaktan bıktılar bence dediğim gibi ben http://forum.donanimhaber.com/m_41765685/tm.htm burda uzuncana bir düşünce yazdım eğer serverla ilgilenceksen bence bu ratelere bir göz atmanı tasiye ederim çünkü çok fazla server var amacı sadece rr atıp işte rr rankinge yerleşmek filan gereksiz zhper da görüyoruz piskopatın teki 5k küsür rr atmış yani olay artık max statlarda değil çok sıkıcı birşey max statlarla oynamak yoksa zaten benim FO setli bir yığın karakterim var Mornia High serverında oynuyanlar bilir çok sıkıldım artık GM liklere gelincede 1.02d zamanında GM likte yaptım Adminlik te sezon 2 server açmıştım ilk çıktığı zamanlarda yani GM lik konusunda tecrübem var gene kendi kurduğumuz diyebilceğim kadar yakın birisi kurmuştu ve çok eğleniyorduk herkeste beni severdi yaptığım eventler olsun muhabbetim olsun oyundaki Helper gibi takılırdım öyle hatta bir alt karakter açıp kendim normal kasmıştım arada bende pvp filan yapıyordum muhabbetler güzel oluyordu cidden eğer birşeyler yapmak istiyorsan serverda başlı başına bir değişiklikler yapıp reklamını yapmalısın bence. Birde site Archlord temalı sanırsam onuda aslında 2 3 edit daha olsa birazdaha güzel gözükebilir. Yarın sınavım var ondan sonra rahatlıcam eğer ilgilenirsen yazdıklarım mantıklı geldiyse cevabını bekliyorum

Saygılar kolay gelsin

Amacımız hic bir yere yerlesmek degildir amacımız yok isteyen girer istemeyen girmez ve acık kalır bizim icin problem degil ben girin bilmem ne yapın demiyorum dememde amacımız bir sey yapmak olsaydı yoksa simdiye kadar dolup tasmıstı emin olun.

oyuna giremeyen arkadaslarwww.dewilmu.com alan adı ile denesinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TecnoBilisim -- 7 Ağustos 2010; 18:15:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TecnoBilisim

arkadaslar server yeni degil eski bir server yalnız reklam yapmamıstık cünkü bu serveri sadece ekip arkadaslarımıza acmıstık ve suanda tüm herkeze kulanıma actık. ve site gayet hızlı acmaktadır belki sizde dns sorunu olabilir cokielerinizi silip tekrar deneyiniz veya modeminizi kapatıp acınız düzelecektir. düzelmezse sizin icin baska bir yöntem ayarlarız...

bu aradawww.dewilmu.net nasıl bir sey olmasını isteyenler varsa yazabilir onların istedigi gibi bir oyun ayarlayabiliriz. en cok nasıl oynuyor ve ne tür özelliklerde ollmasını isterseniz dile getirirseniz seviniriz.

Normalde yazmıştım fakat okumamışsın sanırsam birde buraya yazim o zaman direk copy paste yapıyorum

Düşünce mi istiyorsun benim düşüncelerimi söyleyim.

Öncelikle bilmiyorum ama max stat serverlarda adı bilindik sağlam çok güzel yabancı serverlar var o yüzden bence max reset düşük olmalı ve xp de ona göre az olmalı

Xp.....................: Low Rate (15-20)
    Drop..................: %50-60
    Max Reset..........: 3-5
    Level Stat..........: 5/6/7 (Standart)
    Dropların düşük olması daha iyi olur oyun içerisinde Trade yi sağlar.

--------------------------------------------------------------------------------------------

ChocolateEvent= 0
    CandyBoxEvent= 0
    Olması daha iyi çok fazla karmaşa oluyor çünkü

--------------------------------------------------------------------------------------------

HeartOfLoveEvent.....= 1
    HeartOfLoveDropRate= 15
    Düşük olsun fakat droplarında en fazla +11+Add+L Bone,Legendary ve dengi itemler + silahlar karışık şekilde düşsün

BoxOfHeaven nın da dropu düşük olur ondanda tüm jeweller düşer Bless,Soul,Chaos,Life,Harmony. (Reklion Event çalışmıyorsa Seed de eklenebilir)

Silver Medal en fazla +7+Add+L Bone ve dengi itemler + silahlar düşsün
    Golden Medal en fazla +9+Add+L Legendary ve dengi itemler + silahlar düşsün

Summoner itemlerinide eklemeyi unutma ;)

Mu PointShop
    (Pointler kazanılan gm eventleri ile elde edilebilir)

İmp,Angel,Unila
    255 Büyük SD pot
    Sphere
    Yüksek level Büyüler (Decay,Nova,5shots vs vs.)
    Event Biletleri

Sitede Reset Stat sistemi olmalı
    Client ve packlerin tek bir link değil mirrorlarıda olmalı
    Clientde Maplerin şekilleri değiştirilmemeli orjinalleri gayet güzel
    Lorencia barda farklı bir güzel müzik çalabilir ;) (Metal veya Rock tercihimdir :P )

BC 30dk
    DS 1saat
    CC 1saat
    İC 1saat
    Crywolf ve Reklion 24saat
    CS 1hafta da bir yapılabilir.

Spotları çok iyi ayarlaman lazım her başlangıç olan şehirlerde en düşük mob spotları olmalı

Davias 3 klasik yeti spotları

Atlans 1 2 3 de spotlar

Losttower 1 7 de spotlar

Tarkan da spotlar

İcarus da spotlar

Arena da BC 1 den başlayıp artık en son kaçsa 7 mi 8 mi hatırlamıyorum herneyse kademe kademe ayrı ayrı spotlar olmalı

Kolay gelsin

Bu arada server Sezon 3 sanırsam ? humm o zaman düşüncelerimdeki bazı şeyler olmucak o zaman :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E76BDB340 -- 7 Ağustos 2010; 18:27:24 >

• sitede reset sistemi var ayrıcada serverde her 400 de otomatik reset atılmaktadır...

ayrıca mirror linklerine gerek yok client ve patch dosyaları nerede yüklü oldugunu görmüssündür linklerde o yüzden linklerin kırık olma gibi bir seyin söz konusu olmaz ayrıca yazılarımda bahsettigim gibi oyunla ilgilenmiyorum eger siz kurulumdan anlıyor veya ben düzene sokabilirim derseniz makinayı size teslim edeyim siz yaparsınız o halde :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TecnoBilisim

sitede reset sistemi var ayrıcada serverde her 400 de otomatik reset atılmaktadır...

ayrıca mirror linklerine gerek yok client ve patch dosyaları nerede yüklü oldugunu görmüssündür linklerde o yüzden linklerin kırık olma gibi bir seyin söz konusu olmaz ayrıca yazılarımda bahsettigim gibi oyunla ilgilenmiyorum eger siz kurulumdan anlıyor veya ben düzene sokabilirim derseniz makinayı size teslim edeyim siz yaparsınız o halde :))

Servera girip bir gözlem yapim biraz o zaman :) bakalım neler neler eklenebilir
  • i7 işlemcili 4 cekirdek
    12 gb ram
    100 mbit sınırsız hat

Afyonkalesi devilmu'yu kurduğunda daha i7 işlemcilerin i si bile yoktu piyasada. Onuda geçtim böyle bir makine elinizde var ve yıllardır sadece dewilmu açık kalsın diye boş boş duruyor ? Güldürmeyin beni. Arkadaş boş yere göz boyamayın. Tamam domaini yıllardır saklarsınız da server şu kadar senedir açık da biz girmiyoruz alın siz girin makine zaten boş yere yatıyor falan çok komik duruyor.
    Eve kurulan xp'ye laf atıyorsun da windows server 2003 ile bi kur bakalım kaç saatte bir kapanıyor makinan.
    Konunun amacını da anlıyamadım. Server açıksa serverın özelliklerini belirtin.
    Site açılmıyor bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

i7 işlemcili 4 cekirdek
    12 gb ram
    100 mbit sınırsız hat

Afyonkalesi devilmu'yu kurduğunda daha i7 işlemcilerin i si bile yoktu piyasada. Onuda geçtim böyle bir makine elinizde var ve yıllardır sadece dewilmu açık kalsın diye boş boş duruyor ? Güldürmeyin beni. Arkadaş boş yere göz boyamayın. Tamam domaini yıllardır saklarsınız da server şu kadar senedir açık da biz girmiyoruz alın siz girin makine zaten boş yere yatıyor falan çok komik duruyor.
    Eve kurulan xp'ye laf atıyorsun da windows server 2003 ile bi kur bakalım kaç saatte bir kapanıyor makinan.
    Konunun amacını da anlıyamadım. Server açıksa serverın özelliklerini belirtin.
    Site açılmıyor bu arada.

Site sorununu ben anlamadım nedense bende açılıyor sorunsuz şekilde ? arkadaşımda da açıldı

Server ratelerini şuan belirtmicez çünkü Pazartesi günü tamamen üstünde değişiklik yapıcam ;) biraz zamansız reklam oldu ama Uqur rateleri çok güzel birşekilde ayarlıcağımdan emin olabilirsin :)

• arkadas siteden de otomatikte res atmiyor!!!
  • DewilMu Bir Ara ben ve afyonkalesi ortak acmıstık MuBergama ve MuDewil Olarak Hatta Bannerları fln hala duruor ve afyonkalesinin arkadası bir hosting sahibiydi ismini deilde soyismini hatırlıorum ACAR olabilir...Serveri Ayakta Tutup Buraya Yazan Arkadasda Herseyi Sölemiş Bence Oynanması Gereken Bir Server Başarılarınızın Devamını Diliorum...
  • Şuanlık reset sorunlarına birşey diyemicem çünkü Pazartesi günü server tekrardan test dönemine dönücek serverda ayar yapmaya başlıcam o yüzden şimdilik eğlenmeye bakın ;)

Serverla ben ilgilenicem yarın sınavım olduğu için ders çalışıyorum :)) Pazartesi gece gündüz herkesin istediğine göre güzel bir ayar çekicem ;)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.