Şimdi Ara

DewilMu.Net 7/24 Online. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |Uqur|

i7 işlemcili 4 cekirdek
    12 gb ram
    100 mbit sınırsız hat

Afyonkalesi devilmu'yu kurduğunda daha i7 işlemcilerin i si bile yoktu piyasada. Onuda geçtim böyle bir makine elinizde var ve yıllardır sadece dewilmu açık kalsın diye boş boş duruyor ? Güldürmeyin beni. Arkadaş boş yere göz boyamayın. Tamam domaini yıllardır saklarsınız da server şu kadar senedir açık da biz girmiyoruz alın siz girin makine zaten boş yere yatıyor falan çok komik duruyor.
    Eve kurulan xp'ye laf atıyorsun da windows server 2003 ile bi kur bakalım kaç saatte bir kapanıyor makinan.
    Konunun amacını da anlıyamadım. Server açıksa serverın özelliklerini belirtin.
    Site açılmıyor bu arada.

afyonkalesi kurdugunda i7 işlemci yoktu kardesim p4 vardı ve yedekler i7 işlemciye tasındu yedek tasımak cokmu zor? sen önce az bilgilen sıonra yoruım yaz evet tek onun icin acık ve suan zaten windows server 2003 e kurulu ve hic kapanmıyor :)

sizde acılmıyorsa suc bizde degil www.dewilmu.net vewww.dewilmu.com ile deneyin tekrardan..

ben network yöneticisiyim xp ile server olmaz sacmalamayın eve server kurulmak icin ne gerekir bilirmisiniz siz?

fiber optik baglantı eve almanız imkansız ( kurumsal sirketlere saglanır fiber optik )
    güc kaynagı 15 dakkikalık güc kaynakları 150 TL den baslar monitör kapalı halde 15 dakkika gitmez genelde.
    statik ip adresler ve tek statik ip adresi degil en az 2 statik ip adresi gerekmektedir faklat sizin adsl oldugundan birden fazla almanız imkansız...

daha sagmamı istermisin cok biliyorsan takip et bakalım kapanıyormu...

kusura bakma kardes beni 2 3 yıllık internet kulanıcı degilllim 11 yıllık + 8 yıllık network yöneticisiyim

aslında cevap vermeyecektim sana ama cok biliyorsun ya sen kurda görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: zago15

DewilMu Bir Ara ben ve afyonkalesi ortak acmıstık MuBergama ve MuDewil Olarak Hatta Bannerları fln hala duruor ve afyonkalesinin arkadası bir hosting sahibiydi ismini deilde soyismini hatırlıorum ACAR olabilir...Serveri Ayakta Tutup Buraya Yazan Arkadasda Herseyi Sölemiş Bence Oynanması Gereken Bir Server Başarılarınızın Devamını Diliorum...

zago kardes tam üstüne bastım adım şenol acar sizde sanırım isminiz ismail havızam kuvetlidir :)

bizi tanıyan tanır tanımayanda kendiligince yorum yapar ama ziyanı yok :) tanırlar kardeslerimiz ilerde
  • tecno sitede giriş yapamıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgause

Şuanlık reset sorunlarına birşey diyemicem çünkü Pazartesi günü server tekrardan test dönemine dönücek serverda ayar yapmaya başlıcam o yüzden şimdilik eğlenmeye bakın ;)

Serverla ben ilgilenicem yarın sınavım olduğu için ders çalışıyorum :)) Pazartesi gece gündüz herkesin istediğine göre güzel bir ayar çekicem ;)

server bilgilerini Morgause arkadasa teslim ettim. ve bundan sonra tüm her seyi ile Morgause arkadas ilgilenecektir.

gerekirse baska servere tasırız oyunu problem degil makina özelliklerini yazması yeterlidir ne gerekiyorsa tarafımdan saglanacaktır...

sebebi her yere giripte bosu bosuna gm, viplik icin tonlarca para harcamayın cünkü hepsi birer tuzaktır 1 2 ay acık tutarlar demek isterdimde 2 ay acık tutamazlar cünkü tutmak zordur her makina 7/24 acık kalmayı kaldıramaz fakat bizim dewilmu nun makinası haric tüm makinalarımız datacanterde barındırılmaktadır....

dewilmu nun makinasıı ise ofisimizde barındırılmaktadır fakat tüm gerekli güc kaynakları ve gerekli tüm baglantıları saglanmıstır elektirijk kesintilerinde dahi kapanması söz konusu degildir.

ve bir daha diyer arkadasın yaptıgı gibi yorum yapan olursa cevap dahi verme cünkü bosu bosuna cevap vermeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: TecnoBilisim

quote:

i7 işlemcili 4 cekirdek
    12 gb ram
    100 mbit sınırsız hat

Afyonkalesi devilmu'yu kurduğunda daha i7 işlemcilerin i si bile yoktu piyasada. Onuda geçtim böyle bir makine elinizde var ve yıllardır sadece dewilmu açık kalsın diye boş boş duruyor ? Güldürmeyin beni. Arkadaş boş yere göz boyamayın. Tamam domaini yıllardır saklarsınız da server şu kadar senedir açık da biz girmiyoruz alın siz girin makine zaten boş yere yatıyor falan çok komik duruyor.
    Eve kurulan xp'ye laf atıyorsun da windows server 2003 ile bi kur bakalım kaç saatte bir kapanıyor makinan.
    Site açılmıyor bu arada.

afyonkalesi kurdugunda i7 işlemci yoktu kardesim p4 vardı ve yedekler i7 işlemciye tasındu yedek tasımak cokmu zor? sen önce az bilgilen sıonra yoruım yaz evet tek onun icin acık ve suan zaten windows server 2003 e kurulu ve hic kapanmıyor :)

sizde acılmıyorsa suc bizde degil www.dewilmu.net vewww.dewilmu.com ile deneyin tekrardan..

ben network yöneticisiyim xp ile server olmaz sacmalamayın eve server kurulmak icin ne gerekir bilirmisiniz siz?

fiber optik baglantı eve almanız imkansız ( kurumsal sirketlere saglanır fiber optik )
    güc kaynagı 15 dakkikalık güc kaynakları 150 TL den baslar monitör kapalı halde 15 dakkika gitmez genelde.
    statik ip adresler ve tek statik ip adresi degil en az 2 statik ip adresi gerekmektedir faklat sizin adsl oldugundan birden fazla almanız imkansız...

kusura bakma kardes beni 2 3 yıllık internet kulanıcı degilllim 11 yıllık + 8 yıllık network yöneticisiyim

iyi de güzel kardeşim bir serverın yedeğini 5 yıl saklarım ben. Yeni makine alınca da siz bilmiyordunuz bu server açıktı aslında ama bizim makinemiz şöyle böyle diye sayarım. Senin yaptığın olay da bundan ibaret. Ayrıca konu serverı ev pc'ye veya dedicated a kurmak değil serverın 3 yıldır açık(!) kalması. Demek istediğimi çok iyi anlıyorsun fakat dedicatedi övüp ev serverlarını kötüleyip kendini haklı gibi göstermeye çalışıyorsun. Kaldıki o dediklerini yapsan zaten ev serverı olmaktan çıkar kendi datacenterini kurmuş olursun bir nevi. Kaldıki saydıklarının çoğuna gerek yok. Ayrıca ben server kuracak olsam dedicated sunucu kiralamam çünkü para basmıyoruz. Her ay karşılıksız 250-300 TL para verip üstüne birde o kadar sıkıntı çekemem. Ben bu işten nasıl bir kazanç beklemiyorsam bu işede para yatırmam. Ayrıca merak ediyorsan sistemim avatarımın altında yazıyor bağlantım 8mbit güç kaynağım da var. istesem çok rahat bir server kurarım. Ama değerini bilmediklerini bildiğim için kurmuyorum ve bu benim bileceğim iş kimsenin gazına gelipde server kurmam. Diyelim ki ben bilgisizin tekiyim fakat bu senin yalan söylemediğin anlamına gelmez. Servera player çekmek için bu kadar küçülmeyin...

quote:

bizi tanıyan tanır tanımayanda kendiligince yorum yapar ama ziyanı yok :)

Sen beni tanıdığını sanıyorsun galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: zago15

DewilMu Bir Ara ben ve afyonkalesi ortak acmıstık MuBergama ve MuDewil Olarak Hatta Bannerları fln hala duruor ve afyonkalesinin arkadası bir hosting sahibiydi ismini deilde soyismini hatırlıorum ACAR olabilir...Serveri Ayakta Tutup Buraya Yazan Arkadasda Herseyi Sölemiş Bence Oynanması Gereken Bir Server Başarılarınızın Devamını Diliorum...

Çocuk kandırıyorsun heralde. Aylar sonra ilk defa bu bölüme girip de ilk bu konuya yazman yukarıda yazdığının doğruluğuna şüphe düşürdü.

• suan kücülen biz degil sensin ugur bey....

cok biliyor gibi tavırlar takınıyorsun bir haltan anlamıyorsun ayrıca emin ol ki tahmin edemeyecegin kadar kafanın almayacagı kadar bilgilere sahibim... ev dedicatedi övme bana sen yokken biz vardır bzi 5 yıllın yedeklerinide saklıyoruz ve 10 yılkininde emin ol uzatmaya gerek yok player cekmeye calısmıs olsaydım suan onlarca web sitemize reklamı basmıstım sen sıkma canını isteyen geklir isteyen gelmez üsteki yazımı oku istersen, bence sen baskalarını bu sekil kötüleyerek prim yapmaya calısan diyer insanlar gibisin bunun kanaatine vardım...

bana kurdugun bir dedicatedi göster bakalım?

az bilgiye sahip olsaydın domaine ve ip adrese whois cekerdin uptime süresini gözlemlerdin serverin hic kapanmadan ne kadar sürede acık oldugunu görürdün makinanın restart atılmayan süresini kast ediyorum ben sana söyleyeyim o halde bakmasını bilmiyorsan tam 8 aydır hic restart atılmadı ve kapanmadı oke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TecnoBilisim -- 7 Ağustos 2010; 23:27:33 >

• quote:

TecnoBilisim

Kaliteniz Web 8 ilemi ölcüyorsunuz

• quote:

suan kücülen biz degil sensin ugur bey....

cok biliyor gibi tavırlar takınıyorsun bir haltan anlamıyorsun ayrıca emin ol ki tahmin edemeyecegin kadar kafanın almayacagı kadar bilgilere sahibim... ev dedicatedi övme bana sen yokken biz vardır bzi 5 yıllın yedeklerinide saklıyoruz ve 10 yılkininde emin ol uzatmaya gerek yok player cekmeye calısmıs olsaydım suan onlarca web sitemize reklamı basmıstım sen sıkma canını isteyen geklir isteyen gelmez üsteki yazımı oku istersen, bence sen baskalarını bu sekil kötüleyerek prim yapmaya calısan diyer insanlar gibisin bunun kanaatine vardım...

Öncelikle yazdıklarıma cevap veremeyince üslubunu bozarak hakarete başvurman kimin büyük kimin küçük olduğunu belli ediyor ondan şüphen olmasın.
    Hala konuyu saptırmakta ısrarcısın herneyse ben bilgiliyim şöyleyim böyleyim diye birşey söylemedim.Akıl akıldan üstündür. Şunu da unutma koskoca filozof bile "Tek bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir." diyorsa durup birkaç kez daha düşünmeni tavsiye ederim sana. Konuya bakarsan kimin başkalarını kötüleyerek prim yapmaya çalıştığını anlarsın. Ev serverlarını kötüleyen sensin ben değilim. Biz şöyle bir server açıyoruz buyrun gelin desen kimse birşey demezdi. Ama illa milletin gözünü boyamaya çalışacaksınız ve ben buna dur demiyeceğim ha ? Kusura bakmayın.

• 2 Dosyayi calistiran kendini bisi bilir sanmis
    TecnoBilisim Hayeller ile yasiyorsun
    Milleti kotuleyip kendini ii gosterme cabasindasin yazmim yazmim dedim ama istedin lafi senden bi cacik olmaz

• Pazartesi günü herşeyden yararlanıcam o zaman belirli bir planlama yapılcak şimdi yatmalıyım sabah 5:45 de kalkıcam ;)
  • Birbirinizi yemeyinde afq olunabilcek çok zor bi server açın ama ezikler kasarken zorlanmasın olay bu tamammı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallaspage

Birbirinizi yemeyinde afq olunabilcek çok zor bi server açın ama ezikler kasarken zorlanmasın olay bu tamammı :D

ezik demeyelimde caylaklar diyelim ezik agır kelime :)

morgause arkadas gerekeni yapacaktır ona güvendigimiz icin serveri teslim ettik...

geri kalan her sey ona ait her keze hayırlı geceler bir daha girip buraya bakamam yukardaki cok bilmis dostlarımız yazsın dursun umrumuzda bile degil biz belirli potansiyeli yakalamıs kişileriz onlar bu gidislşe daha coook oldugu yerinde sayıklar her zaman derim söze gerek yok icraat yapacaksınız ki görenlerde sizi adam sansınlar yoksa daha cokkk bu sekilde milleti kötüleyip atıp tutarsınız elinizde imkan varken degerlendireceksiniz.
  • @TecnoBilisim

Kendi fikirlerini savunmak yerine karşıdakine hakaret eden birisine daha vazla cevap vermeyeceğim ben de zaten. Eğer birdaha herhangi bir mesajında hakaret geçerse şikayet butonunu kullanacağımdan emin olabilirsin.
  • Ne kdr cok konusuyorsun sen ya
    TecnoBilisim

quote:

Orijinalden alıntı: harbiden35

quote:

Status: Online
    TotaL Uye : 138
    TotaL KarekteR : 166
    Total GuilD : 7
    OnLine UyeLer : 15

Bazi arkadaslar icraat diyordu Gece 04:10 online sayimiz buyrun

Bu sana yeterince yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PotenSiEl-ManYaK -- 8 Ağustos 2010; 4:12:17 >

• quote:

quote:

suan kücülen biz degil sensin ugur bey....

Öncelikle yazdıklarıma cevap veremeyince üslubunu bozarak hakarete başvurman kimin büyük kimin küçük olduğunu belli ediyor ondan şüphen olmasın.
    Hala konuyu saptırmakta ısrarcısın herneyse ben bilgiliyim şöyleyim böyleyim diye birşey söylemedim.Akıl akıldan üstündür. Şunu da unutma koskoca filozof bile "Tek bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir." diyorsa durup birkaç kez daha düşünmeni tavsiye ederim sana. Konuya bakarsan kimin başkalarını kötüleyerek prim yapmaya çalıştığını anlarsın. Ev serverlarını kötüleyen sensin ben değilim. Biz şöyle bir server açıyoruz buyrun gelin desen kimse birşey demezdi. Ama illa milletin gözünü boyamaya çalışacaksınız ve ben buna dur demiyeceğim ha ? Kusura bakmayın.

Uğur alttan aldıkça sen üste çıkmaya çalşiosun normal şekilde konşsan ne problem olur ne başka bişe Uğur senn serverini kötülememişki sadece ewde kurulan serwerlere karşı anlayşlı ol demiş ayrıca siteye giremiorum bu bi sorun uğurda bnu belirtmiş gene suçlu uğur olmş sanırım uğurun tek hatası doğruları söylemek

• quote:

quote:

i7 işlemcili 4 cekirdek
    12 gb ram
    100 mbit sınırsız hat

Site açılmıyor bu arada.

ÖnceLikLe çok biLmiş arkadaşım birşeyi tam oLarak biLmeden bu kadar emin konuşma

8 daireyi geçen her apartman ''superonline'' fiber optik kablo hizmetinden yararLanabiLir...

Ayrıca serverinin buLunduğu sunucuya bağLı hat üzerinde kaç tane statik ip adresi var ??

BöyLe herşeyi ben biLirim edasıyLa konuşmak pek iyi birşey değiLdir..

Servere geLince;3 yıLdır serverin açık oLduğu yaLanını şahsen ben yemedim.

DiyeLim ki yedim kimse 3 yıL bir makinayı kendi haLinde öyLece bırakmaz.

KaLdı ki datacenter sahipLeri.

Birden çıka geLip böyLe insanLara vaatLerde buLunmanız ve bu şekiLde konuşmanız saçmaLık..

Neyse anLatmak istediğimi anLamışsındır umarım..

@Morgause

Sadece meraktan soruyorum.Yaşın kaç ?

15 yaşındaki bir çocuğun heyecanını gördüm sende

• Gerçekten Server güzel. Ama Spotlar yetersiz gibi. ve "Caylaklar" için pek spot yok
  • bilader oyun ofline nasıl işş bu 7\24 yazmıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByFeaR

quote:

quote:

i7 işlemcili 4 cekirdek
    12 gb ram
    100 mbit sınırsız hat

Site açılmıyor bu arada.

ÖnceLikLe çok biLmiş arkadaşım birşeyi tam oLarak biLmeden bu kadar emin konuşma

8 daireyi geçen her apartman ''superonline'' fiber optik kablo hizmetinden yararLanabiLir...

Ayrıca serverinin buLunduğu sunucuya bağLı hat üzerinde kaç tane statik ip adresi var ??

BöyLe herşeyi ben biLirim edasıyLa konuşmak pek iyi birşey değiLdir..

Servere geLince;3 yıLdır serverin açık oLduğu yaLanını şahsen ben yemedim.

DiyeLim ki yedim kimse 3 yıL bir makinayı kendi haLinde öyLece bırakmaz.

KaLdı ki datacenter sahipLeri.

Birden çıka geLip böyLe insanLara vaatLerde buLunmanız ve bu şekiLde konuşmanız saçmaLık..

Neyse anLatmak istediğimi anLamışsındır umarım..

@Morgause

Sadece meraktan soruyorum.Yaşın kaç ?

15 yaşındaki bir çocuğun heyecanını gördüm sende

yasım 30 statik ip adreslermiz 500 üstü heyecanlı ben degilim sizsiniz www.tecnobilisim.com gir gezin az calısmalarımızı takip edin sonra gelin laf yetistirin ugur neye tıklarsan tıkla umrumdamı sanıyorsun :)) sikayet butonuna tıklayacakmıs dikkat et umadıgın tas bas yarar emin ol :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCeLLaT

Gerçekten Server güzel. Ama Spotlar yetersiz gibi. ve "Caylaklar" için pek spot yok

zaten caylaklar icin kurulmadı server :) profsionaller icin caylaklar icin düsük serverler var oraya girsinler :) darklord web sitede üye giris problemi yasandıgından serveri kendimiz kapadık :) suanda aktif fakat üye giris problemi ile ilgilenmekteyiz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.