Şimdi Ara

Dexim 10000 mAH Taşınabilir Powerbank 49 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dexim Dca0012 10000mah Taşınabilir Şarj Cihazı Powerbank - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/dexim-dca0012-10000mah-tasinabilir-sarj-cihazi-powerbank-P329793198

Diğer yerlerde en düşük 70 TL görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınırım kullanan varmı daha önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell 39 tl ye satmıştı yamulmuyorsam bunu alanlar da vardı o konudan bakılabilir

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    turkcell in sattığı ince versiyonuydu bunun bu tombik sanırım içinde 4*18650 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

Turkcell 39 tl ye satmıştı yamulmuyorsam bunu alanlar da vardı o konudan bakılabilir
    Belki konuyla alakası yok ama forumda arama nasıl yapılıyor? Ben bir türlü aradığım konuları bulamıyorum. Yukarıdaki "Bu bölümde ara" kutucuğuna aramak istediğim kelimeyi yazıyorum ama yıllar önceki sonçlar çıkıyor. Ben mi bir yerde hata yapıyorum diye sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCares

turkcell in sattığı ince versiyonuydu bunun bu tombik sanırım içinde 4*18650 var
    Bu fiyata imkansız 18650

• hypnosemir kullanıcısına yanıt
    O bende de öyle hocam. Google'ın site içi arama özelliğini kullanıyorum ben lâzım olunca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosemir

Belki konuyla alakası yok ama forumda arama nasıl yapılıyor? Ben bir türlü aradığım konuları bulamıyorum. Yukarıdaki "Bu bölümde ara" kutucuğuna aramak istediğim kelimeyi yazıyorum ama yıllar önceki sonçlar çıkıyor. Ben mi bir yerde hata yapıyorum diye sormak istedim.

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/dexim-10000-mah-powerbank-39-90-birkac-indirimli-urun-daha-turkcell-sari-gunler--137057899

• Cihaz kalitesiz değil arkadaşlar ben Turkcellden almıştım 10000 mah değerini nasıl Xiaomi veriyorsa bu da ayni iki ürün de var elimde şüpheniz olmasin piller gercek değerleri veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

O bende de öyle hocam. Google'ın site içi arama özelliğini kullanıyorum ben lâzım olunca
    Hayret yani, koca site kendi sitesi içinde güncel aramaya yanıt verecek teknolojiye sahip değil mi?
  • turkcel indirimi ile 39 a ya da 49 almıştım sanırım tam hatırlamıyorum çok iyi, 4 tane almıştım. güzel ürün, ama burdaki farklı bi tasarım.
  • turkcell den iyiki almisim incesini cok iyi cikti birde fiyatı cok uygundu, ince olanini tasima olarak tavsiye ederim eger surekli cantayla tasinacaksa sorun degil benim canta taşıma adetim olmadigi icin bu pek isimi gormezdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.