Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. sezonun prodüksüyonunun ilkbaharda başlaması planlanıyormuş.
    Daha çok var, beklemesi zor olacak.. Başka dizileri izliyoruz ama bende hiç bir dizi Dexter'ın yerini tutamaz
  • Bugün itibariyle Dexter serüvenim başlamış bulunmaktadır. İlk 3 bölümünü izledim ve diğer bölümleri izlemeye devam ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Eylül'e kadar kim bekler ki.

Beklemekten başka ne yapabiliriz daha bir sürü izlenecek dizi var lost'un 4. sezonu içinde aynı şeyi söylüyorduk ama şimdi 5. sezonu izliyoruz dexter'ında zamanı gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Nisan 2009; 9:26:06 >
  • 3 günde 3 sezonun bütün bölümleri 720p olarak indirdim. Bu hafta başlarım izlemeye. Belki yarın belki yarından da yakın.
  • 3 sezona kadar izledim çok güzel dizi bir an bitti diosun Dexter ya da şansı halledio sürükleyici dizi olması çok iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: canozgur

Bugün itibariyle Dexter serüvenim başlamış bulunmaktadır. İlk 3 bölümünü izledim ve diğer bölümleri izlemeye devam ediyorum...

vay be 6 günde koskoca 1 sezonu bitirdim...
    Psikolojik etkisi yüksek düzeyde, zayıf kişilikliler izlemesin; mazallah seriye bağlarlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

miguel: i accept you, dexter. i accept you like a brother
    dexter: i killed my brother. i killed yours, too

dexter'ın özetidir bence

Unutmak mümkün mü

Özellikle orda Dexter 'in

i killed my brother. i killed yours, too

Derken ki yüz ifadesi müthiş

ve dexter 'in

gömlektekinin öküz kanı oldugunu öğrenince geçen olayları ilk gerçek sandım.
    kalbim güm güm atmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC DC -- 4 Mayıs 2009; 0:10:50 >

• Dexter 3. Sezon Dvd kapağı

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021)

Konunun 1000. mesajı olmuş, sayfa başı hem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Mayıs 2009; 1:48:51 >
  • Hortlatmayın yav şu konuyui Konuyu gördükçe zaman geçmiyor.
  • Duyduğuma göre çekimlerine bu ay içinde başlanıcak ve sonbaharda göterime giricek merakla bekliyoruz
  • Diziyi yazın izlerim diye 3 sezonuda 720p indirdim. Baktım blurayleri de çıkmış. 720p ler yalan oldu. Bende shift+delete yaptım.
  • Artık başlasa iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcmert

Artık başlasa iyi olacak

dostum vurma kafanı. dexter 3 senedir bu şekilde yayınlanıyor. eylülde başlayıp aralık gibi bitiyor bölümler bi dahaki sene başlıyo tekrar eylülde. yani eylülden önce başlamaz.
  • kaç sezon olacaktı arkadaşlar 5 miydi ? harbiden dextersız kalınca kalan diziler keyif vermiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

kaç sezon olacaktı arkadaşlar 5 miydi ? harbiden dextersız kalınca kalan diziler keyif vermiyor..

2 sezonluk daha anlaşma yapmışlar sanırım ama uzatadabilirler. ben artık dexterin kimliğinin açıklanmasını yada belli kişilerce bilinmesini görmeyi istiyorum. dexter hata yapsın bi kere. çünkü monotonlaşmaya başladı eğer bi sezon daha dexin kankası-dexin kankasını öldürmesi üzerine geçerse sıkıcı olmaya başlar. özellikle rita ve debranın gerçeği öğrenince nasıl tepki vereceğini çok merak ediyorum.
  • onu dedin de şu debraya açıklama sahnesi vardı birkaç varyasyonla ne bombaydı ya..
  • Başlaşın artık.Masuka'nın iğrenç esprilerini özledim.
  • Daha çok var di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

onu dedin de şu debraya açıklama sahnesi vardı birkaç varyasyonla ne bombaydı ya..

Hakkatten orası süperdi
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.