Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.061
Cevap
69
Favori
609.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

showtime’ın hit draması, “Dexter“da seri katiller kadrosu büyümeye devam ediyor. Spoiler olabilir düşüncesiyle 4. sezonda görünecek olan aktörü ve rolünün detaylarını yazının devamında bulabilirsiniz.

“Dexter” 4. sezonda Dex’in peşinden koşacağı yeni katili John Lithgow‘un canlandıracağı Walter Simmons karakteri olacak. Walter Simmons karakteri azılı bir seri katildir ve cinayetlerinde her defasında 3 kişiyi aynı anda öldürdüğü için “Trinity Killer” lakabını almıştır. Walter’ın Miami’ye taşınması ve 30 yıldır işlediği cinayetlerde hiçbir delil bırakmaması hem Dex’e ilham kaynağı olacak hem de Miami polis teşkilatının peşine düşmesine neden olacaktır.

• dexter'in en kaliteli sahneleri neydi sizce?

bence:

1 - birinci sezonda dexter'in blood theme eşliğinde abisinin boğazını kesip kenarda ağlaması
    2 - 3. sezondaki miguel'in kendini kandırdığını öğrendiği sahnede çinnet geçirdiği ve "dexter buraya kadarmış" dediğimiz sahnede miguel'e gülerek dönmesi ve hiçbirşey olmamış gibi devam etmesi
  • Beyler "Blood Theme" adlı müziği nerden indirebilirim. Bi kaç yerden indirdim ama bozuk bozuk çalıyor dizide çaldığı gibi değil. Acayip hoşuma gitti müzik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

“Dexter”ın 4. Sezondaki Yeni Katili…

showtime’ın hit draması, “Dexter“da seri katiller kadrosu büyümeye devam ediyor. Spoiler olabilir düşüncesiyle 4. sezonda görünecek olan aktörü ve rolünün detaylarını yazının devamında bulabilirsiniz.

“Dexter” 4. sezonda Dex’in peşinden koşacağı yeni katili John Lithgow‘un canlandıracağı Walter Simmons karakteri olacak. Walter Simmons karakteri azılı bir seri katildir ve cinayetlerinde her defasında 3 kişiyi aynı anda öldürdüğü için “Trinity Killer” lakabını almıştır. Walter’ın Miami’ye taşınması ve 30 yıldır işlediği cinayetlerde hiçbir delil bırakmaması hem Dex’e ilham kaynağı olacak hem de Miami polis teşkilatının peşine düşmesine neden olacaktır.

Güzel bi hikayeye benziyor yine.

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo12

Beyler "Blood Theme" adlı müziği nerden indirebilirim. Bi kaç yerden indirdim ama bozuk bozuk çalıyor dizide çaldığı gibi değil. Acayip hoşuma gitti müzik.

dexter'ın soundtrack albümünde var bu parça
  • quote:

Beyler "Blood Theme" adlı müziği nerden indirebilirim. Bi kaç yerden indirdim ama bozuk bozuk çalıyor dizide çaldığı gibi değil. Acayip hoşuma gitti müzik.

akşam eve gidince upload ederim
  • quote:

19. sayfada vermiştim.
    http://www.rapidshare.com/files/81558043/Dexter_-_Soundtrack__Music_From_The_Showtime_Original_Series_.rar
  • Akşama başlıyorum bu diziye. Hemde bluraylerini izlemeye.

• quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

19. sayfada vermiştim.
    http://www.rapidshare.com/files/81558043/Dexter_-_Soundtrack__Music_From_The_Showtime_Original_Series_.rar

Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cane®

“Dexter”ın 4. Sezondaki Yeni Katili…

Güzel olmuş sezon 4'ün konusu.

• İlk bölüm bitti. Kaldı 35 bölüm.

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

İlk bölüm bitti. Kaldı 35 bölüm.

http://img41.imageshack.us/img41/606/mplayerc200906012343437.jpg

Benden sana tavsiye. Benim gibi 1 haftada bitirip de 3.sezon finalini izledikten sonra Dexter'sız kalma. Geniş bi zamana yay. Günde 1'er bölüm izle. 1 ayda bitsin.

• Söz veremem.

Heroes'un ilk 3 cildi ile Prison Break'in S4E17 sine kadar olan kısmı 1 haftada bitiren birisi olarak çok zor.

Yaz boyu izleyecek baya güzel diziler var.

Dün 2 bölüm bitti. 1 ay olmasa da 2 hafta olabilir. Çünkü altyazı problemi var. Senkron kayıyor bazen. Onunla uğraşıyorum.

İndirdiğim versiyon orjinal bluray rip olduğu için dp ya da df de uyumlu altyazı yok.

Dexter'da benim gibi arşivci bir insanmış. Her ne kadar arşiv içeriği farklı olsada.

Dexter (2006 - 2013) | New Blood (2021)

• eylül çok be! :S nasıl bekleyeceğiz şimdi.
  • 4.Sezonda mı 12 bölüm olcak?
  • quote:

4.Sezonda mı 12 bölüm olcak?

Muhtemelen.
  • S1E6 bitti. Bi gün izliyorum bi gün izleyemiyorum.

Çok güzel gidiyor. Nazar değmesin. Adam ustalığını konuşturuyor.

Bu masuka'yı ilerleyen bölümlerde musakka yapmazsa iyi.
  • dex ne ruhsuz adam diziyi kaçırmadan izliyorum
  • dun gece aklima geldi, 1. sezonu bi ozet gectim. Ozlemisim keretayi
  • 3.Sezonun Dvdripi hala çıkmadı neyi bekliyorlar hala bilmiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.