Şimdi Ara

DEXTER Original Sin (2025), New Blood (2021), DEXTER (2006 - 2013) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.064
Cevap
69
Favori
610.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her dizinin tadı farklı ama hiçbiri Dexter'ın yerini tutmuyor. Başlamasına kısa süre kala 3. sezonu tekrar izlemeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

onu dedin de şu debraya açıklama sahnesi vardı birkaç varyasyonla ne bombaydı ya..

• Masuka'nın küfürlü konuşmasına tepki gösteriyorlar ve o da kızıp artık küfürlü konuşmuyor ve en sonunda yapmış olduğu bilimsel analize laf atılınca dayanamayıp şu bombayı patlatıyor:

Science is a cold hearted bitch with a 14 inch strap on. Debra: And he's back.

Dexter'ın üzerine dizi tanımam. 2. prison break.

Vurdulu kırdılı olmayıp, içersinde kovalamaca tarzı aksiyon olmayan ve insanı kendine bu kadar kilitleyen başka bir dizi var mı acaba?

Dex rulaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 15 Mayıs 2009; 18:10:57 >

• 1.Sezon daha psikolojik, 2. sezonda dizi Katil Kim?'e döndü... 3.Sezonu izlememe az kaldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

Başlaşın artık.Masuka'nın iğrenç esprilerini özledim.

daha 90 günden fazla var
  • http://diziport.com/Fragmanlar-izle/Dexter_4_sezon_Promo/

daha önce verildi mi bilmiyorum ama böyle bi fragman buldum
  • DEXTER Original Sin (2025), New Blood (2021), DEXTER (2006 - 2013)

http://www.entertainmentearth.com/prodinfo.asp?number=BBP03003

Dexter'ın Temmuz'da 7 Inch boyunda çok güzel bir Action Figure'ı çıkıyormuş, fiyatı 20$ Türkiyeye kargosu 32$

• DEXTER 27 EYLÜLDE BAŞLIYOR
    muhtemelen ilk 2 bölüm 1 ay önceden pre-air olarak çıkar ama ben HDyi beklerim

ayrıca yeni katilimiz belli oldu

http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/news/e3i780ed1bb3c22fbcd04063a8c06c2e0cf

• 27 eylül mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

DEXTER 27 EYLÜLDE BAŞLIYOR
    muhtemelen ilk 2 bölüm 1 ay önceden pre-air olarak çıkar ama ben HDyi beklerim

ayrıca yeni katilimiz belli oldu

http://www.hollywoodreporter.com/hr/content_display/news/e3i780ed1bb3c22fbcd04063a8c06c2e0cf

Hmm, ilginç olacak

• 27 Eylül çok yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 28 Mayıs 2009; 17:07:22 >
  • yazın dizi başlamaz zaten :) dexter hep eylül-ekim ayında başladı daha önceki sezonlarda.
    ama ağustosta ilk 2 bölüm nete sızabilir her zaman olduğu gibi
  • süper bir dizi beni de ekleben internetten 3 sezonunu da indirdim 4. sezon geldi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

süper bir dizi beni de ekleben internetten 3 sezonunu da indirdim 4. sezon geldi mi

eylul de...
  • Bu dizi ilgimi çekti baya. İlk 2 sezonunun Bluray riplerini indiriyorum. inşallah ısınabilirim diziye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Bu dizi ilgimi çekti baya. İlk 2 sezonunun Bluray riplerini indiriyorum. inşallah ısınabilirim diziye...

İlk sezonda sarmayabilir. Sabırlı izlemeni öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Bu dizi ilgimi çekti baya. İlk 2 sezonunun Bluray riplerini indiriyorum. inşallah ısınabilirim diziye...

Asıl sararsa ilk sezonda sarar.
    İlk sezonun finalini izlediğimi dün gibi hatırlıyorum. Ağzım açık kalmıştı.
    İlk 6-7. bölüme kadar sabırlı davranın izlerken. Sonra bırakamazsınız zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

quote:

İşte ilk sezonun sadece finali bu kadar beğeniliyor. 2. ve 3. sezonları izledikten sonra da ilk sezonda neden sıkıldıklarını sorguluyorlar. Önerdiğim çoğu kişiden hep bu tepkiyi aldım.

• Tekrardan ilk Sezonu izliyorum.10. bölüm bitti.1.sezonu en iyi sezonu.Hele o kutunun(aklıma gelmedi adı) içerisindeki sahne ve dexterin kardeşi olduğunu hatırlaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 31 Mayıs 2009; 17:52:21 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

quote:

İşte ilk sezonun sadece finali bu kadar beğeniliyor. 2. ve 3. sezonları izledikten sonra da ilk sezonda neden sıkıldıklarını sorguluyorlar. Önerdiğim çoğu kişiden hep bu tepkiyi aldım.

Aynen

ben daha yeni başladım diziye 2.sezon az önce bitti. İlk sezonun ilk 5-6 bölümünde acayip sıkılmıştım. Bitsin diye dakikaya falan bakıyodum sürekli. İlk sezonun sonları ve 2.sezon acayip sardı. İlk sezon günde 1 bölüm falan izlerken. 2.sezon'u 2 günde bitirdim..

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.