Bildirim
Dexter'daki Debranın Zamanla Güzel Gelmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sakal bıraksa tam olcak. Çok erkeksi hatları var la. -
kız zaten baştan beri güzel de tavırları falan çok itici.
ama alışınca... -
Yok lan ben hiç sevemedim şunu.
Dünyada tek olsa ihtimal vermiyorum o kadar itici geliyor bana. -
Olabiliyor böyle. Tam tersi de bana olur. Güzel bulduğum birinden bi zaman sonra soğurum ve kendime 'Ben bunun nesini güzel buluyordum' derim -
Güzel kadin
Bir Hannah degil ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sözlükte değilsin dostum burası dh -
-
Suratı çok değişik geliyor bana dizinin başlarında iyi değildi fazla ama bu son 2 sezondur falan olgunlaştı hoş oldu bana göre.Biraz itici mimikleri var harika bir kadın değil.Ayrıca saçlarını falan da değiştirdi o baya farketti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 8 Temmuz 2013; 23:16:09 > -
-
Aynen kızı ilk görüşte beğenmiyordum bende ''bu ne lan'' diyordum ama diziyi izleyince çok güzel gelmeye başladı. Sanırım onu sevmiyoruz rolünü seviyoruz ama güzelde gelmeye başladı mimiklerine hastayım -
-
debra şarap gıbı kadın, bakmayın çökmuş görundugune, 2 boya cıla taş gıbı olur taş !!!
etı sımsıkı ...sporda yapıyor.... ah ah -
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
debra şarap gıbı kadın, bakmayın çökmuş görundugune, 2 boya cıla taş gıbı olur taş !!!
etı sımsıkı ...sporda yapıyor.... ah ah
Adam sol elle yazmış ya laa -
-
"küfür eden kızlar çok itici" lafına tepki olarak doğmuş -
İlk resim tehlikeli -
Ahh ulan var ya,ölüsünü bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 8 Temmuz 2013; 23:45:43 > -
offff aynen at gibi iyi yapılır bununla -
Forum boşalcak şimdi.
Bu arada kız harbi erkeksiymiş.
Benzer içerikler
- 1.75 boy kaç kilo olmalı
- en iyi garanti kredi kartı hangisi
- lions kulübü üyelik ücreti
- cahil demek hakaret mi
- sahte kimlik yapma
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X