Şimdi Ara

##DFI 975X##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DFI 975X anakartını çıkarmış ama gözüm hiç tutmadı.Gigabyte DQ6'da çok önem verilen anakart soğucutuları bunda yok.Sanki giriş sevisesi bir anakart gibi..

http://www.dfsbilgisayar.com/vitrin/product_info.php?cPath=12_16&products_id=254

• Bende merak ediyorum bu kartı..kullanan var mıdır acaba?
    O/C performansı nasıldır?
  • Nasıl ki Asus'un düz ve Deluxe modeli varsa DFİ'nin de İnfinity ve Lanparty serisi var. İnfinity serisi giriş seviyesidir.
  • Aslında şu anakartda iyi bir anakarta benziyor.ama kullanmadığım şeye yorum yapmam.Seçenek olsun..
    http://www.abit.com.tw/page/tu/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9+Pro&fMTYPE=LGA775&DEFTITLE=Y
  • Evet çok doğru diyorsun.Lanpart serisini beklemeliyiz...
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Nasıl ki Asus'un düz ve Deluxe modeli varsa DFİ'nin de İnfinity ve Lanparty serisi var. İnfinity serisi giriş seviyesidir.
  • Ewet arkadaşın dediği doğru DFI marka anakartlarında iki çeşidi vardır,giriş seviyesi olmasada ben buna ucuz tipteki ekonomik anakart serisi ile performans anakartları serisi diyorum ve infinity serisi ilk sıradaki tipte anakartlara giriyor.S939 larda da bi lanparty serisi vardı birde infinity serisi ve infinitiy serisi baya bi ekonomikti fiyat bakımından
  • zaten dfı nin infinity serisi anakartı.lan party değil.olacak o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ K9neo N1996 Socket AM2
    8 yıl önce açıldı
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim bu anakartlar da 965 mi yeni teknoloji veya daha iyi yoksa 975 chip setli olanlarmı daha iyi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Nasıl ki Asus'un düz ve Deluxe modeli varsa DFİ'nin de İnfinity ve Lanparty serisi var. İnfinity serisi giriş seviyesidir.

Aslında tam öyle denemez. Asuslar da deluxe modelleri deluxe olmayanlara göre sadece ekstra bazı giriş çıkışlar vs.. getirirken DFI de LanParty Infinity'e göre yepyeni bir anakart demek.
  • DFI nin yol haritası KAYNAK : VR-ZONE

##DFI 975X##

##DFI 975X##

##DFI 975X##

##DFI 975X##

##DFI 975X##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 15 Ağustos 2006; 20:42:38 >

• giriş seviyesine göre ciddende pahalı biraz bu kart 210$+kdv.. lanparty sertisi 300$+kdv mi olucak yani :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atrinn

giriş seviyesine göre ciddende pahalı biraz bu kart 210$+kdv.. lanparty sertisi 300$+kdv mi olucak yani :S

aynen 300$+kdv olur bence. 939 ultra-d ile infinity arasındaki fark ta bu kadadı galiba. Dfi iyi para kazanıcak bu işten.
  • +1

Orası kesin eğer diğer lanparty gibi ise.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.