Şimdi Ara

DFI ANAKART KULLANMA REHBERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
17.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: sternix

510-2 Kullan ama en mantıklısı elindeki ramlere uygun olanı kullanmak. eğer sorun olursa 3.10 kur..
    quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

Arkadaslar DFI LANPARTY ULTRA-D için önereceğiniz en son ve sorunsuz bios sürümü hangisidir?

510-2 Yİ DENEDİM, BİR YARAR SAĞLAMADI.. ACABA HYNİX CL RAM ICIN MODIYE BIOS VAR MIDIR?

BU ARADA DFI BOARDUMDAN ISLIK GIBI BIS SES GELMEYE BAŞLADI..

• arkadaşlar yeni dökümanlar yazıldı cogu son rutuslardan sonra onlarda eklenecek bios ve timinglerile ilgili
  • vallahi hocam eline koluna saglik harika olmus aslinda ben su anda dfi kullanmiyorum ama onumuzdeki ay dfi aliyorum onceden gozum korkmustu okuyoruz hep sorun hepsorun nasil basedecez bununla diye ama karar verdim ve dfi aliyorum ama hemen kullanamiyacam herhalde islemcide almam lazim simdi buna ama su unlu dfi yi bir deneme sansina nail olalim
  • Memory kullanımı için burası klavuz alınırsa iyi olur kanatindeyim.Yalnız bazı ayarları tecrübe ederek bulmak lazım.Hepsini en düşük seviyeye getirmek veya getirebilmek bazen performans kaybına neden oluyor.

Hepsini yazmaya üşendim.Bir arkadaş toparlarsa kaynak vereyim.

http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=11397
  • arkadaşlar dökümanlar harika olmuş elinize sağlık...
    yalnız heralde dfi yı kullanmak ve oc yapmak bu kadar zor heralde
  • evet çok ince ayar istiyo hınzır
  • arkadaşlar clear cmos için bişiler vardı bulamıyorum , arama motoru çalışmıyo forumun.
    normalde clear cmos jumperıyla resetlediğimizde bişiler kalıyor , biosu değiştiğimde bazı değerlerin kaldığını görüyorum. bunun bir zararı olarmı acaba ???
  • ya arkadaslar bir sorum olacak bu bios update isini soyle yapsak diyorum olurmu acaba birkerede mobo yla gelen bios disketinin icine yerlestirip birkerede yuklesek olabilirmi acaba ?
  • mobo ile birlikte bios disketimi geliyo ?
  • eline koluna saglık
  • bios disketi felan gelmiyor arkadas sata-raid disketinden bahsediyor heralde...

quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

mobo ile birlikte bios disketimi geliyo ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rottweiler

bios disketi felan gelmiyor arkadas sata-raid disketinden bahsediyor heralde...

quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

mobo ile birlikte bios disketimi geliyo ?

yes aynen oyle bu disketin icine sikistirsak olmazmi bir kerede basladimi hepsini el altindan kaldirsa
  • iyi fana ihtiyaccım var DFİ için o/c yapmak için tavsiyelerinizi bekliyorum
  • bende dfi anakart aldım bugün ve işlemciyi bekliyorum bende 2*256 mb dualkit twinmos (herhalde cl 2,5 )
    şimdi benim kafam karıştı ne kadar çok bios var ben hangisini yüklersem sorun olmaz.
    benim ramlerle sorun çıkartmayacak ve venice işlemciyi tanıyacak . Bide en günceli olcak.
  • Fsb 320 de takıldım.En fazla kaça çıktınız?Hangi biosları tavsiye edersiniz?
  • biosları nasıl flashlıyacağız???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Tuğrul

biosları nasıl flashlıyacağız???

+1
    arkadaslar bende dfi nf4 ult aldim bir hafta oldu yavas yavas tanimaya calisiyorum ama bios update yapacagim okudum flasindirmemiz gerekiyormus..bu konuda ayrintili bilgi alabilecegim bir yer varmi vebu up date lerin hepsini yuklememmi gerekiyor yoksa son surumunu yuklemem yeterlimi
    yardimlariniz icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barat -- 21 Haziran 2005, 14:24:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barat

quote:

+1
    arkadaslar bende dfi nf4 ult aldim bir hafta oldu yavas yavas tanimaya calisiyorum ama bios update yapacagim okudum flasindirmemiz gerekiyormus..bu konuda ayrintili bilgi alabilecegim bir yer varmi vebu up date lerin hepsini yuklememmi gerekiyor yoksa son surumunu yuklemem yeterlimi

bios dosyalarını diskete kaydet sonra reset at bilgisayarını disketten boot et sonra kendisi yapıyo zaten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: barat

quote:

+1

bios dosyalarını diskete kaydet sonra reset at bilgisayarını disketten boot et sonra kendisi yapıyo zaten
    sag olasin hocam kafama takildi da yanlis bir sey yapmayalim bayag karisikmis diger ana kartlara gore

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.