Şimdi Ara

### DFI'ın yeni canavarı; UT nForce4 SLI-DR Expert ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Athlon64'lerin yayılmasında ve gelişmesinde yardımcı olan DFI bir adım daha atarak UT nForce4 serisine bir anakart daha ekliyor. DFI, SLI-DR Expert'ın tasarımını diğer anakartlarından biraz daha farklı hazırlamış. PCIe x16 yuvaları arasındakı boşluk biraz daha genişletilmiş.

ASUS'un yeni PREMIUM anakartlarında geliştirdiği koprusuz SLI sisteminden DFI'ında yararlandığı gözüküyor. SLI-DR Expert aynı zamanda 8-pin güç bağlantısı ve 4-evre PWN barındırıyor. Aynı zamanda birçok kulanıcının canını yakan 5V jumper problemi onarılmış. SLI-DR'da kulanılan Silicon Image3114 S-ATA yöneticisi, Promise S-ATA300 ile değiştirilmiş.

• 5V jumper nasıl bir problem yapmışda can yakmış?
  • alıntıdır?
    dfi hiç kullanmadım ilerisi için düşünüorum kullanımı kolay bir anakart mı?
  • Diğer anakartlara göre ayarları fazla malum. Ama kolay ben bir zorluğunu görmedim. Hatta adamlar anakartın üstüne başlatma düğmesi ile reset düğmesi bile koymuşlar anakartı masanın üstünede kullanmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keops

Diğer anakartlara göre ayarları fazla malum. Ama kolay ben bir zorluğunu görmedim. Hatta adamlar anakartın üstüne başlatma düğmesi ile reset düğmesi bile koymuşlar anakartı masanın üstünede kullanmak için.

süper walla ya
  • Bu anakartlara içim gidiyor, renkleri bile insanı cezbediyor fakat bir dünya parayı gözden çıkarmak gerekiyor bununla kurulacak sistem için. o da bizde yok işte.
  • ekran kartı yine çipsete deyecek.çipseti de ısıtacak.dfiların bu handikapına uyuz oluyorum.
  • işlemci soketinin bulunduğu yer optik sürücü yuvalarına çok yakın.Mesela benim kasada olsa en alta cihaz takamam fana dokunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.