Şimdi Ara

DFI LP DK P45-T2RS PLUS için 4gb 1066kit ram tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DFI LP DK P45-T2RS PLUS anakartım için uyumlu ram tavsiyesi alabilirmiyim, bu anakarttan kullanıpta içi rahat bi şekilde sağlam o.c olan bir ram arıyorum, yardımcı olursanız sevinir, iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 14 Kasım 2009; 12:13:12 >

• Oc için arıyorsan ramleri 2.el bakabilirsin bence hem nekadar çıktıklarınıda bilirsin ona göre alırsın,ucuza getirmiş olursun.

Bu civardaki ramler genelde çok fark etmiyor zaten. Piyasada bulabilirsen patriot,dominator,dark vs. al , olmadı reaper alırısn ,, dedigim gibi çok fark yok zaten çıkacagı değerler arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Oc için arıyorsan ramleri 2.el bakabilirsin bence hem nekadar çıktıklarınıda bilirsin ona göre alırsın,ucuza getirmiş olursun.

Bu civardaki ramler genelde çok fark etmiyor zaten. Piyasada bulabilirsen patriot,dominator,dark vs. al , olmadı reaper alırısn ,, dedigim gibi çok fark yok zaten çıkacagı değerler arasında.
    Şimdi almışken iyi bişi almak istiom 2.el de olsun farketmez, yalnız anakartık ram seçme sorunu var, böle bir anakrttan kullanıpta önerilebilecek ram arıorum alınca için rahat edicek, şuan kullanıgım ramlar takoz, 2.4v verdim 850mhz üstüne cıkartamadım, timing değerleri ilede cok oynadım olmadı, eski anakartımda da aynı problem vardı ramlar o.c olmuor, suan işlemci 3.8ghzde rahat çalıştırıyorum, üstüne cıkarttıgım zaman ramlardan dolayı oyundan atmalar mavi ekran cıkartıyor :S

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Şimdi almışken iyi bişi almak istiom 2.el de olsun farketmez, yalnız anakartık ram seçme sorunu var, böle bir anakrttan kullanıpta önerilebilecek ram arıorum alınca için rahat edicek, şuan kullanıgım ramlar takoz, 2.4v verdim 850mhz üstüne cıkartamadım, timing değerleri ilede cok oynadım olmadı, eski anakartımda da aynı problem vardı ramlar o.c olmuor, suan işlemci 3.8ghzde rahat çalıştırıyorum, üstüne cıkarttıgım zaman ramlardan dolayı oyundan atmalar mavi ekran cıkartıyor :S

Alıntıları Göster
    Üstte..

• quote:

Üstte..

Alıntıları Göster
    ocz reaper 2*2 1066
    iki takım aldım 8gb kullandım ihtiyaç kalmayınca 1 takımı sattım şu anda evde 4gb ocz kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortin

ocz reaper 2*2 1066
    iki takım aldım 8gb kullandım ihtiyaç kalmayınca 1 takımı sattım şu anda evde 4gb ocz kullanıyorum..

Eyvallah, bende o ramları düşünüyordum, sorunusuz çalışıyorsa alabilirim..
  • quote:

quote:

ocz reaper 2*2 1066

imzanızdaki ramlerde güzel aslında ne kadar oc oluyor o ramler bendekilerde aynı merak ettim acaba kaça çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

quote:

quote:

ocz reaper 2*2 1066

imzanızdaki ramlerde güzel aslında ne kadar oc oluyor o ramler bendekilerde aynı merak ettim acaba kaça çıkıyor

Başta söyleyeyim o.c olmuor, 2.4v dahil denedim 845mhz üstünü göremiorum, timming değerlieri ile de oynadım gene üstüne cıkartamadım, bir sürü ss baktım nette benimkiler o.c olmadı , en son 400*9.5 yaptım o zmanda ramlar 800mhz çalıştı bu şekilde kullandım, anlıcan benim ramlar kötü galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

ocz reaper 2*2 1066

Başta söyleyeyim o.c olmuor, 2.4v dahil denedim 845mhz üstünü göremiorum, timming değerlieri ile de oynadım gene üstüne cıkartamadım, bir sürü ss baktım nette benimkiler o.c olmadı , en son 400*9.5 yaptım o zmanda ramlar 800mhz çalıştı bu şekilde kullandım, anlıcan benim ramlar kötü galiba

Kardeş deneyimime göre ya bir yerde bir yanlış var ya da benimle birlikte dünya tarihi bahtsız insanlar kataloğu ilk 100 sıralamasına adaysın.

İşin şakası bir yana. Corsair XMS2 serisi 2*1GB 675MHz ram vardı bende. Onlar 1,2GHz leri görüyordu. 1.9V ile 850MHz falan yapıyordu. Sonra onları da sattım 2*2GB 800MHz aldım bunlar da gayet iyi OC oluyor. Yani çok acayip bir durum açıkçası senin durum. Başka anakartlar ile denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 15 Kasım 2009; 5:44:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

quote:

quote:

quote:

ocz reaper 2*2 1066

Kardeş deneyimime göre ya bir yerde bir yanlış var ya da benimle birlikte dünya tarihi bahtsız insanlar kataloğu ilk 100 sıralamasına adaysın.

İşin şakası bir yana. Corsair XMS2 serisi 2*1GB 675MHz ram vardı bende. Onlar 1,2GHz leri görüyordu. 1.9V ile 850MHz falan yapıyordu. Sonra onları da sattım 2*2GB 800MHz aldım bunlar da gayet iyi OC oluyor. Yani çok acayip bir durum açıkçası senin durum. Başka anakartlar ile denedin mi?

bendede corsair cm2x1024-6400 var v5.2 (5-5-5-18 1.9)da 800mhz çalışıyor acaba bunlar kaç mhz e kadar oc olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0245653D0

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ocz reaper 2*2 1066

bendede corsair cm2x1024-6400 var v5.2 (5-5-5-18 1.9)da 800mhz çalışıyor acaba bunlar kaç mhz e kadar oc olur

Alıntıları Göster
    DigitalWorld;

Corsair XMS2 serisi 2*1GB 675mhz bence en sağlam ram, gördüklerimin arasında en sağlam o.c olan ramdır, 1300mhz görmüştüm bi sitede o.c yapmışlardı, bu anakartta da denedim önceki asus p5b deluxe wfi edi. aynı sorunla karşılaştım, 845mhz sonrası stabil bir şekilde çalışmıor ondan dolayı işlemciyi yeterince yukarı cekemiyorum işlemcinin vid değeri 1.15 ve 1.3v ile 3.8ghz de kullanıyorum stabil peki neden 4ghz+ olmasın

DEATH71;

Dostum aynı model bende var, (5-5-5-18 1.9v) çalışıor yalnız bu anakartta o.c yapınca sürekli mavi ekran alıyorum, ramlar o.c olmuor bunun farkına vardım, sürümü bilmiorum sanırım aynı olabilir, 845üstüne cıkmıor

• quote:

DigitalWorld;

Corsair XMS2 serisi 2*1GB 675mhz bence en sağlam ram, gördüklerimin arasında en sağlam o.c olan ramdır, 1300mhz görmüştüm bi sitede o.c yapmışlardı, bu anakartta da denedim önceki asus p5b deluxe wfi edi. aynı sorunla karşılaştım, 845mhz sonrası stabil bir şekilde çalışmıor ondan dolayı işlemciyi yeterince yukarı cekemiyorum işlemcinin vid değeri 1.15 ve 1.3v ile 3.8ghz de kullanıyorum stabil peki neden 4ghz+ olmasın

DEATH71;

Dostum aynı model bende var, (5-5-5-18 1.9v) çalışıor yalnız bu anakartta o.c yapınca sürekli mavi ekran alıyorum, ramlar o.c olmuor bunun farkına vardım, sürümü bilmiorum sanırım aynı olabilir, 845üstüne cıkmıor

sağlık olsun 3.47 işlemci 800mhz ram yeter şuanlık zaten ama ben ümitliyim çünkü v5.2 genelde 5.1 oluyor

• quote:

sağlık olsun 3.47 işlemci 800mhz ram yeter şuanlık zaten ama ben ümitliyim çünkü v5.2 genelde 5.1 oluyor

İşlemcinin çarpanı yüksek.

Ram çarpanını düşürüp FSB ye biraz daha yüklenip işlemci hızını artırabilirsin.

Elimde şu an E2160@3GHz ve MSI P35 Neo2-FR var. Bunları enişteme verdim onun kredi kartı ile de kendime DFI P45 T2RS Plus aldım. Bir de E5300 aldım, ramler zaten XMS2 800MHz 2*2GB corsair. Bakalım ben ne yapabileceğim.

Sanki eski heyecan geri geldi. Anlaşılan cebimden daha çok para çıkacak.

• quote:

quote:

İşlemcinin çarpanı yüksek.

Ram çarpanını düşürüp FSB ye biraz daha yüklenip işlemci hızını artırabilirsin.

Elimde şu an E2160@3GHz ve MSI P35 Neo2-FR var. Bunları enişteme verdim onun kredi kartı ile de kendime DFI P45 T2RS Plus aldım. Bir de E5300 aldım, ramler zaten XMS2 800MHz 2*2GB corsair. Bakalım ben ne yapabileceğim.

Sanki eski heyecan geri geldi. Anlaşılan cebimden daha çok para çıkacak.

stock fan olduğu için ve stock voltaj ile en yüksek hıza çıkmak istediğim için 267*13 yeterli 3.5 ghz şuan ve ısı sorunuda yok yeter benim için..yoksa 333*11 1.4 v ile sistem açıldı ama sıcaklıklar çok arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 14 Kasım 2009; 18:25:15 >

• quote:

stock fan olduğu için ve stock voltaj ile en yüksek hıza çıkmak istediğim için 267*13 yeterli 3.5 ghz şuan ve ısı sorunuda yok yeter benim için..yoksa 333*11 1.4 v ile sistem açıldı ama sıcaklıklar çok arttı

Heeee onu desene.

İşlemci de iyiymiş ama he. E2160 a baya gerilim vermek lazım o hızlar için. 45nm farkı işte. Tabi işlemcinin kendi hızı da yüksek zaten. Çarpan da fazla.

Ya neyse işte uzatmaya gerek yok.

• quote:

quote:

Heeee onu desene.

İşlemci de iyiymiş ama he. E2160 a baya gerilim vermek lazım o hızlar için. 45nm farkı işte. Tabi işlemcinin kendi hızı da yüksek zaten. Çarpan da fazla.

Ya neyse işte uzatmaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    corsair dominatör 4*1 ddr 1066 ile kullanıyorum 55515 2,1v
    e8500 işlemci dfı p45 plus
    4280 cpu 550 mhz ram

muskin2*1ddr2 1150 var epp 571mhz de bir türlü calıştıramadım manuel oluyor 2,1 v 55515(muskin bir önceki biosta hiç çalışmadı)
    adata 2*2 vitesta ddr800 biri cl5 biri cl6 sorunsuz kullandım 450 mhz 1,9v
    ocz de sorun yaşıyorum hala
    ocz 2 gb ddr 1066 ile 2*1 ddr2 1066 nvida slı 3 bir arada çalışmıyor tüm slotları gezdim yer deyiştirerk 55515 ler ve 2,1 volt
    tek çalışmalarında problem yok bios güncellemeside cözmedi sorunu
    hyperx 2*1 800 ile 2gb adata vitesta cl5 sorunsuz hepsi 400 mhz de
    hyperx 2*1 800 1 gb hilevel 800 423 mhz de çalıştı

ballistik 2*1 cift led 1066 sorunsuz 600 mhz günlük kullanmaya başladım

• quote:

Orijinalden alıntı: yd33

4280 cpu 550 mhz ram

muskin2*1ddr2 1150 var epp 571mhz de bir türlü calıştıramadım manuel oluyor 2,1 v 55515(muskin bir önceki biosta hiç çalışmadı)
    ocz 2 gb ddr 1066 ile 2*1 ddr2 1066 nvida slı 3 bir arada çalışmıyor tüm slotları gezdim yer deyiştirerk 55515 ler ve 2,1 volt

Dostum teşekür ederim, güzel bilgiler verdin, acaba 2*2gb 1006lık ram denedin mi? gerçe burda yazmamışsın ama unutmuş olrabilrsin diye bir kere daha sorayaım dedim. Anakartın ram seçme olayına sinir oluyorum, tonla para veriyorsun iyi bişi alayım diosun oda çok seçiçi oluor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yd33

4280 cpu 550 mhz ram

Dostum teşekür ederim, güzel bilgiler verdin, acaba 2*2gb 1006lık ram denedin mi? gerçe burda yazmamışsın ama unutmuş olrabilrsin diye bir kere daha sorayaım dedim. Anakartın ram seçme olayına sinir oluyorum, tonla para veriyorsun iyi bişi alayım diosun oda çok seçiçi oluor

Alıntıları Göster
    bende kingston hyperx 2gb 1066 mhz tek modül war.şu an hiçbir extra soğutucu kullanmadan nvidia epp dahil 1174 mhzde çalışıyo(2,0volt) bunlardan iki tane alırsan sanırım pişman olmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

bende kingston hyperx 2gb 1066 mhz tek modül war.şu an hiçbir extra soğutucu kullanmadan nvidia epp dahil 1174 mhzde çalışıyo(2,0volt) bunlardan iki tane alırsan sanırım pişman olmazsın

Alıntıları Göster
    corsair dominator 2*2 gb 1066mhz ile kullanmaya çalıştım olmadı. Sadece fsb 400mhz iken ramler 800 de iken çalışıtrabildim. Anlıyacağınız bu kartın corsair'le bir alıpveremediği var sizin ramlerin oc problemi de bundan kaynaklı olabilir. Başka ramle denemedim ama genele bakınca Ocz deneyin derim 1066mhz olarak....

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Bildiğim kadarı ile dual çalıştırılamıyormuş, bir kaç forumda okumuştum kingston ramlara karşı alerjisi varmış, dual çalışlmıor ama tek modül çalışıor, gayet iyide o.c olmus 1174mhz ve 2.0v gayet güzel, keşke dual çalışsa gidip alıcam hem ucuz hemde işimi rahat görür
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.