arkadaşlar DFI SLI-DR anakarta ati crossfire yapabilirmiyim..Crossfir için mutlaka ATİ chipsetli bir anakart mı olması gerekiyor.
Kullanamazsın .Ati çipsetli bir anakart'a sahip olman gerekiyor.Sapphire'in RD580 modeli epey ilgi çekiyor şu anda.Birde konumuz ile ilgisi yok ama,hangi kartları crossfire yapacaksın?Bildiğin gibi,şu an piyasada satılan kartlar slave,crossfire için bir slave birde master karta ihtiyacın var.
sli-dr ile crossfire olmaz, adı üstünde
rdx200 serisi crossfire destekliyor
sli nvidia teknolojisi..ancak nvidia kartları kullanarak yapabilirsin...crossfire ise ati..onun için crossfire anakart kullan..
RDX200 alma kötü bir chipset DFI UT CFX3200 Lanparty al mutlu mesut Crossfire yap
işin aslı şu arkadaşla biraz iddalaştık ben NF4 chipsette crosfire yapamazsın dedim arkadaşta öyle saçmalık olmaz diye iddia etti.
paylaşım için herkese teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: WinGo
işin aslı şu arkadaşla biraz iddalaştık ben NF4 chipsette crosfire yapamazsın dedim arkadaşta öyle saçmalık olmaz diye iddia etti.
HOCAM İDDADA NE KAZANDIN BİZİDE GÖR YA.
quote:
tam tersi olmasın?
crossdire ati ekran kartlarının beraber kullanılmasıyla olur sli ise nvidia ekran kartlarının beraber kullanılmasıyla olur.
ayrıca
ankartlarında crossfire yada sli chipsetli olması lazım...
umarım anlatabilmişimdir.
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
quote:
tam tersi olmasın?
açık konuşayım banada öle geldi
quote:
Orjinalden alıntı: Corny
quote:
quote:
tam tersi olmasın?
geçeği anlattığım gibi arkadaşlar o kadar da acemi değilim ama illaki kanıt gerekince bu yola başvurduk
Heee
hadi oyle olsun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Corny
quote:
quote:
tam tersi olmasın?
geçeği anlattığım gibi arkadaşlar o kadar da acemi değilim ama illaki kanıt gerekince bu yola başvurduk
Crossfire yapman için anakart ati chipsetli olması lazım bir master bir de slave ekran kartının olması lazım ... Yani NF4 crossfire yapılamaz.
Arkadaşlar konuyla alakası yok belki ama Sapphire Pure Crossfire RD580 anakartları biliyosunuzdur bu anakart acaba performans açısından NF4 anakartlardan dan daha mı iyi? Crossfire yapınca %100 performans artışı oluyomuş öyle duymuştum bu anakartla ilgili bi kaç konuda..
hocam ne crossfire da nede sli da %100 performans artışı olmuyo ama eger bu teknolojileri destekleyem oyunları oynarsan o zaman gozle gorulur performans almış olursun mesela cod2 de sli kartlar için desktek mevcuttu ama tabi bu ati ve nvidia nın oyun yapan şisketlerle anlaşması durumunda ortaya çıkıyo aynı 64 bit gibi düşün eger OS 64 bit değilse işlemcin isterse 64 bit olsun bişey değişmez saphire pure a agelince bence kendini kanıtlamış olan asus a8r32-mpv al derim cunku atinin gecen fuarda full o/c için kullandığı anakart bu ve sami meakinen tarafından o/c edildi eminim bu kart NF-7 gibi efsane olacak gibi geliyo bana
Su an ıcın kesınlıkle,crossfire yapman için anakart ati chipsetli olması lazım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme