Bildirim
DFU İLE GÜNCELLEME YAPTIM YEDEK ALMADIM
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güncelleme bittikten sonra kurulum ekranı gelir. Orada icloud tan veya bilgisayarımda geri yükle diye secenekler olmasi lazim(tam hatirlamiyorum) orda icloud u secersen geri yuklemeyi icloud uzerinden yapacaktir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o kısmı geçtim ama -
quote:
Orijinalden alıntı: shkoksal
Hocam o kısmı geçtim ama
Tekrar restore atın diyecem ama emin olamiyorum:( belki baska bi yolu vardir :) siz sanirim yeni bir iphone olarak ayarla diyerek kurulum sayfasini gectiniz
aynen hocam olabilir:( kişiler ve resimleri kurtarsam yeter zaten başka birşey yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: shkoksal
aynen hocam olabilir:( kişiler ve resimleri kurtarsam yeterzaten başka birşey yok
icloud denetim masasını indir hocam
hemen ustam hemen -
Umarım icloud ayarlarinizda fotograf yedeklemesi aciktir. Bu yeni iphone olarak ayarlama cok sıkıntılı bir durum. Daha önce ben deneme amacli kurulumu yeni iphone diyerek gectim ve itunes benim pc deki yedeklerimi sildi. Icloud taki 3 ay onceki yedeklerime geri dönmek zorunda kaldim:((
Açık açık :) ne varsa yedekliyorum allahtan :) hocam indi inşallah kurtarırım resimleri ve kişileri :) -
Hadi inşallah :))
halledemedim cok sacma bi program :( -
o program bende de yüklü ama geçen seneden beri kullanmıyorum program şu an kendini kapatıyor hata veriyor silip tekrar yükleyeceğim bende bir bakayım nasıl halledebiliriz sizin problemi -
hocam kişileri görebiliyorum icloud'da fotoğraflara erişemedim ama yedeklemede 500mb lik fotoğraf gözüküyor. onlara erişim sağlayıp yüklemem lazım :( -
-
içi boş gözüküyor :S -
hocam o zaman senkronize olmamış demektir. Bi yerlerde sync tuşu olması lazım ama programa hala çalıştırmadığım için bakamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackrider -- 18 Eylül 2014; 3:37:37 > -
Ordan halletmem imkansız bence -
hocam o zaman ilk dediğime geliyor tekrar restore atıp icloud tan geri yükle seçeneğini seçeceksiniz gibi duruyor -
Kişiler için,www.icloud.com adresine girip, kişilere gelin. Sol altta "çark" şeklinde ayarlar simgesi olması gerekiyor, ona basıp tümünü seç dedikten sonra dışa aktar veya export seçeneği olması gerekiyor. Ayrıca aynı Apple hesabı ile iCloud'u telefon ayarlarından kurduğunuz da gelmiyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1megabayt -- 18 Eylül 2014; 4:30:34 > -
gelmiyor hocam.. kişileri deneyeceğim şimdi
Benzer içerikler
- turkcell e-sim aktarma
- google fotoğraflardan silince galeriden de siliniyor mu
- apple kimliği sunucusuna bağlanmayla ilgili bir hata oluştu
- silinmiş numaranın hala görünmesi
- whatsapp karşı tarafın profil resmini değiştirme
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X