Şimdi Ara

dfu moddan ve recovery moddan çıkış...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
77.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iphonumu recovery mode nasıl alırım nasıl çıkarım??? (telefondan) herhangi bir program kullanmadan???

ve aynı mantıkta dfu moda nasıl alır (power ve home tuşu) ve dfu moddan nasıl çıkarım ama dediğim gibi sadece telefon ile, program kullanmadan mümkünmüdür,?

• Arkadaşım recovery moda yada dfu moda girdikten sonra neden çıkman gerekiyor?Yada çıkacaksan neden giriyorsun. Recovery yada dfu modu,firmware değiştirirken ve bazı jailbreak yöntemlerinde kullanılabiliyor.Program kullanarak dfu modundan çıkma yolu var ama dfu mod öyle girilip çıkalacak bir şey değilki.Gerekli ise girersiniz,işlem bitince zaten otomatik olarak çıkmış olur.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26534329/tm.htm

Bundan dolayı..

Arkadaş şu anda şöyle böyle idare etmekte telefonu kullanabilmekte ama DFU mod' a alırsam sonra bilgisayar tanımazsa bu cihazda bana patlarsa endişesi içinde.. Yani kısaca programla çıkışta kesmez zaten bilgisayar tanıyamayacak olursa programla çıkışta yapılamayacak... Reset ile veya ne bileyim bir tuş kombinasyonu ile çıkılabiliyorsa ne ala...
  • bi sure snra kendiliginden cikiyor galiba. Yani bn oyle oldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

http://forum.donanimhaber.com/m_26534329/tm.htm

Bundan dolayı..

Arkadaş şu anda şöyle böyle idare etmekte telefonu kullanabilmekte ama DFU mod' a alırsam sonra bilgisayar tanımazsa bu cihazda bana patlarsa endişesi içinde.. Yani kısaca programla çıkışta kesmez zaten bilgisayar tanıyamayacak olursa programla çıkışta yapılamayacak... Reset ile veya ne bileyim bir tuş kombinasyonu ile çıkılabiliyorsa ne ala...

USTAM TEŞEKKÜRLER AÇIKLAMAN İÇİN...

AYNEN BU SEBEPTEN ARKADAŞLAR...

• Power ve home tusuna basili tutarsan dfu moddan cikabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

Power ve home tusuna basili tutarsan dfu moddan cikabilirsin.

ustam eywallah da senin tarafından denenmiş bi yöntemmidir? sana zahmet bi dfu moda geçip kapatmayı dener misin? ama dediğim gibi bilgisayara bağlamadan program vs olmadan.... lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam az önce sizin için denedim.Dfu moduna alın daha sonra arkadaşın dediği gibi home ve power butonuna aynı anda basılı tutun.Sorunsuz bir şekilde çıkıyor.

Yalnız iPod'u Dfu moduna aldıktan sonra usb den çıkarın ve öyle deneyin.Bilgisayara bağlıyken açılmıyor.Çıkarınca yaparsanız açılıyor.

Dfu moduna nasıl alacağınızı bilmiyorsanız tıklayın.Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 19 Eylül 2008; 12:21:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

Hocam az önce sizin için denedim.Dfu moduna alın daha sonra arkadaşın dediği gibi home ve power butonuna aynı anda basılı tutun.Sorunsuz bir şekilde çıkıyor.

Yalnız iPod'u Dfu moduna aldıktan sonra usb den çıkarın ve öyle deneyin.Bilgisayara bağlıyken açılmıyor.Çıkarınca yaparsanız açılıyor.

Dfu moduna nasıl alacağınızı bilmiyorsanız tıklayın.Kolay gelsin...

çok teşekkür ederim denediğiniz için... ama yazınızda ipod demişsiniz. iphone içinde geçerli midir?

• İphone içinde geçerli o yöntemle rahat bir şekilde çıkabilrsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

İphone içinde geçerli o yöntemle rahat bir şekilde çıkabilrsiniz.

teşekkür ederim ustalar saolun....
  • DFU YA DA GEÇMİYOOO YARDIIIIM....
  • DFU ya geçme acaip bir zamanlama gerektiriyor.

1)Açıkken makine kabloyu takın.
    2)Power' a 5 saniye basılı tutun
    3)Power' ı bırakmadan Home a basılı tutun
    4)Kapanacak iki tuşada basmaya devam edin.
    5)Logoyu gördüğünüz anda Power' dan elinizi çekin.
    6)Home' a basılı tutmaya devam edin, ekran ya siyah kalacak yada eskiden bir pwn işlemi yaptıysanız custom birşey çıkacak.

Eğer böyle olmuyorsa Usb girişi hepten cırtlamıştır derim ben çünkü usb' yi algılamazsa DFU' ya geçmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leopar

DFU ya geçme acaip bir zamanlama gerektiriyor.

1)Açıkken makine kabloyu takın.
    2)Power' a 5 saniye basılı tutun
    3)Power' ı bırakmadan Home a basılı tutun
    4)Kapanacak iki tuşada basmaya devam edin.
    5)Logoyu gördüğünüz anda Power' dan elinizi çekin.
    6)Home' a basılı tutmaya devam edin, ekran ya siyah kalacak yada eskiden bir pwn işlemi yaptıysanız custom birşey çıkacak.

Eğer böyle olmuyorsa Usb girişi hepten cırtlamıştır derim ben çünkü usb' yi algılamazsa DFU' ya geçmiyor.

evet ustam usb yi algılamıyor. ama şarj oluyor. Allah Allaaaah kafayı yiycem yaaaa...
  • arkadaşlar acil yardım
    turkcellden 2g iphone var sımdı 2.2 den 3.1 yukselttım sebeke var ama telefonda kılıt ısaretı var ve recovery de sanırım ne yapmam gerekır lutfern yardım
  • nasıl kilit işareti arkadaşım recovery modda itunes simgesi ve usb kablosu vardır ekranda eğer öyleyse ben 3gs de şöyle çıktım her yolu denedim en sonunda quickpwn ile çıktım
  • Arkadaslar benim 2g iphonumda recovery modda kaldı.cıkamıyorum telide acamıyorum ne yapmalıyım.?Restore ettim böyle kaldı.Yardım edn lütfen
  • aynı sorun ipad 3 (6.1.2)de de başıma geldi konuyu takip ediyorum
  • Kolay gelsin arkadaşlar
    DFU ya geçmek için ireb isimli uygulamayı kullanabilirsiniz.
    1600,21,3194 hataları için ise
    ifaith üzerinden shsh nız ile custom fw yapıp aşabilirsiniz.
    Benim sıkıntım restorun son anına geldiğimde (arkadaşın 3gs sinde );
    cihaz dfu düştü ve çıkmıyor bir türlü hiç bir şeye tepki vermiyor.
  • Speed_Passion kullanıcısına yanıt
    Merhaba sırf size bu soruyu sormak için foruma üye oldum, benim telefonumda 3gs yanlışıkla recovery moda aldım eğer itunes ile çıkarırsam güncellicek ve simkilidi yicek telefon. quickpwn adlı programı indirebileceğim alternatif bir link varmı? @Speed_Passion
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.