Şimdi Ara

DFU Mode sorunu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iphone 4 ios 6.1.3 yüklü telefona ios 7 kurarken dfu modda kaldi simdi ne denediysem hic biri olmadi denediklerim bütün dfu moddan cikarmaya yarayan programlar dfu moda sokan programlar custom yaptim valla ne denediysem olmadi hala dfu modunda recovery yapiyorum her seferinde 1601 hatasini aliyorum 6.1.3 kurarken freamware yüklemiyor yani bazen acinca elmada kaliyor braksam bütün gün durur cünkü kapanmiyor bende arka kapagi actim direk bataryanin kablosunu söküyorum ancak öyle kapaniyor birisi okur belki yardim eder yoksa kiricam telefonu zane s4 aldim androittede alisamadim
    hepinize tesekkür ederim

• Sanırım bir fikrim var?
  • Power ve home tuşlarına 10-15 saniye bas; siyah olunca ekran normal olarak 3 saniye kadar power tuşuna bas. Çıkmış olacaksındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabukk1

Sanırım bir fikrim var?

Neymis?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulomal

quote:

Orijinalden alıntı: kabukk1

Sanırım bir fikrim var?

Neymis?

Redsn0w 0.9.4 indir herhangibi bir firmware seç (3.1.3 falan olsa iyi olur) dfu modda olduğu için direk jb işlemine geçicek telefonda tam beyaz ekran geldiği sırada telefonun kablosunu hemen çek. Bu sırada itunnes aç ve custom firmware okut. Çok büyük olasılıkla 1600-1601 hatası almadan fw yüklenicek. Bu işlemden sonra zaten telefon en azından açılıyo olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Reset Problemi Acil
    2 ay önce açıldı
    Downloading Mode Acil :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.