Şimdi Ara

DGS İÇİN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sorum şu : DGSye nasıl çalışılmalıdır? Hangi yayınları önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam dikeygecis.org forumunda bu konunun cevabını bulacaksınız. O forumu tavsiye ederim, birçok konuda bilgi edinirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar DGS (Dikey geçiş sınavı) için dershaneye, kursa gitmek ve başarılı olmak isteyen arkadaşlar varsa istanbulda sadece TASARI dershanesini öneriyorum.
    Nedenmi? İşte cevabı!
    İNTİBAK AKADEMİ kesinlikle gidilmemesi ve tercih edilmemesi gereken bir kurs, zaten İNTİBAK AKADEMİ ye kurs, veya dershane demek son derece yanlış olur. bir dershanede olmaması gereken herşey İNTİBAK AKADEMİ de mevcuttur. Nedir bunlar; Hocaları yetersizdir, ders bittikten sonra etüt yoktur, İNTİBAK AKADEMİ nin açılış kapanış saatleri belli değildir, hocalar öğrencileri ciddiye almaz, öğrenci kurstaki hocalara yetkili kişilere ders hakkında böyle yapsak daha yararlı olur hocam dese bile hocalar her zaman kafalarına göre takılırlar, Matematik bilginiz dgs de sorulan 80 soruda 50 netin üzerindeyse yapamadığınız bir soruyu Matematik hocasına götürdüğünüzde hocanın o soruyu yapabilmesi %20 dir. türkçe dersine yorum bile yapılmaz derse giren kişiye hoca denemeyeceği için. zaten 18 kişilik sınıfta ortalama 4-5 kişi derse giriyor sanırım giren kişiler verdiğim para boşa gitmesin mantığı :) kursa başladıktan 4 ay sonra soru çözme kampı adı altında kamp düzenlediler mantığıda şu anlattığım zaman ne kadar mantıksız olduğunu siz daha iyi anlayacaksınız İNTİBAK AKADEMİ zaten mantıksızların ve yetersiz kişilerin toplandığı bir bina, soru çözme kampında öğrenciler kitaplarını getirip soru çözecek, dedikleri bu, yapılması gereken nedir ? hangi öğrenci hangi konuda başarısızsa o konuda soru çözmelidir hocaların bunu araştırması ve ilgilenmesi gerekir ders anlatıp binadan çekip giden personelden bunu beklememiz abartı olur gerçi :) 2014 yılında kamp başlamadan önce kampın başında ben durucam ve kamp çok disiplinli olacak diyen kişi kamp günleri nedense ortalıklarda yok :) ben bu yıl İNTİBAK AKADEMİ ye kayıt olup çok büyük bir hata yaptım bu hataya kimse düşmesin diye gördüklerimin 10 da 1 ini yazma ihtiyacı duydum başka arkadaşlar doğru tercih yapsın diye, DGS için istanbulda ilk önceliğiniz TASARI olsun eğer TASARI yla ücrette anlaşamazsanız İNTİBAK AKADEMİ hariç diğer bütün kurslara dershanelere gidebilirsiniz arkadaşlar. İNTİBAK AKADEMİ de söylenenlerin hiçbirinin uygulandığınıda görmedim.
    Kısacası İNTİBAK AKADEMİ ye kayıt olurken görüştüğüm kişinin söylediği hiç bir şey kursta yapılmadı, biz boş binaya gidip geldik kendimiz çalıştık verdiğimiz para çöpe gitti. DGS kursu için 1000-1500 tl arasında ücret vermeye değmez.
    DGS için illa kursa gitmeyede gerek yok düzenli olarak haftada 3-4 gün konuya çalışıp soru çözerek başarı zaten sizinle birlikte olur, evde çalışamıyorum diyenlerde kütüphaneye gidebilir çözüm çok. İsteyen er yada geç başarır, önemli olan doğru ve kararlılıkla çalışmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Hocam dikeygecis.org forumunda bu konunun cevabını bulacaksınız. O forumu tavsiye ederim, birçok konuda bilgi edinirsiniz.

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    2 yıl önce açıldı
    Dgs yerine YKS ile Hukuk
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.