Merhaba arkadaşlar ben Bilecik Üniversitesi Söğüt MYO'da Bilgisayar Prog. okuyorum DGS'ye hazırlanmak için kitap alacağım yayın evi önerileri oluyor almadan önce bir sorayım dedim birde son zamanlarda oyunlara filan fazla kafayı taktım doğru düzgün çalışma programı tavsiye edebilecek var mı ? Okul da ayrı zaman da teknik servis olarak çalışıyorum arta kalan zamanda DGS'ye çalışacağım saatlerini filan nasıl ayarlamalıyım? Teşekkürler.
Merhaba Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı okudum ,DGS ile Anadolu Üniversitesi , Eğitim Fakültesi , Bilgisayar Öğretmenliği bölümünden mezun oldum bu sene.
DGS konu kapsamı çok geniş olmadığı için koca bi yıl haldır huldur çalışmana gerek yok. Matematik temelin zayıfsa her akşam youtube dan Şenol Hoca ' nın matematik videolarından bir tanesini izleyebilirsin.
Yayın olarak Yargı yayınlarının tek kitap olarak DGS kitabı var , onu alabilirsin. Baya kalın bi kitap. Ben onunla hazırlanmıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: misterberk
Merhaba Anadolu Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı okudum ,DGS ile Anadolu Üniversitesi , Eğitim Fakültesi , Bilgisayar Öğretmenliği bölümünden mezun oldum bu sene.
DGS konu kapsamı çok geniş olmadığı için koca bi yıl haldır huldur çalışmana gerek yok. Matematik temelin zayıfsa her akşam youtube dan Şenol Hoca ' nın matematik videolarından bir tanesini izleyebilirsin.
Yayın olarak Yargı yayınlarının tek kitap olarak DGS kitabı var , onu alabilirsin. Baya kalın bi kitap. Ben onunla hazırlanmıştım.
Temelim zayıf YouTube ya da başka sitelerden bir dünya video buluyorum fakat çalışırken bana eziyet gibi oluyor sürekli bilgisayar başında iki büklüm oturduğum için bilgisayarda çalışmak boğucu oluyor onun için kitap üzerinden çalışmaya daha fazla ağırlık vermek istiyorum.
O zaman şu seti hemen alıyosun ve ufak ufak çalışmaya başlıyosun.