Arkadaşlar yarın akşam internetten derslerimin seçimini yapmam lazım ancak herkes bir anda siteye girdiğinden dolayı acayip yoğunluk yaşanıyor ve sistem kitleniyor.İnterneti 20 mbit olmasına rağmen yine bir yararını göremiyorum.Saatlerce bilgisayar başında kalacak durumda değilim.Okul sisteminden daha kolay ders seçebilmem için bana ne gibi bir yöntem önerirsiniz?
itiraf ediyorum tr deki bütün okulların sistemlerini ben kilitliyorum. ders seçimlerinde ping yolluyorum kilitleniyor
Güvenlik kodunu aşmanın bir yolu yok mu?Captcha çözücü falan
kardesim bir daha bence son gune birakma , sakata gelme.. sen en iyisi sabah 6da kalkip dersleri sec o zman yogun olmaz
Bizim de pazartesi sabah 10'da başlıyor registration çilesi.
Son güne bıraktıysan kazığın bir diğer boyutuyla tanışmaya da hazır ol sebebi ise;
Son gün=Zor hoca
yoğunluk birşey değil birde sürekli hata veriyor,sistemi sıfırlamak zorunda kalıyorlar.. sonra işin yoksa bir daha yap ders seçimini..
ha birde bazı derslere kontenjan dolu diyor sürekli.. bu arada merak ediyorsanız ankara üniversitesinden bahsediyorum
geçen cuma bitmesi gereken şey salı günü bitti ama yine hata var sıfırlanacak diyorlar
Arkadaşlar seçimi son güne bırakmadım sistem yarın gece 12 de açılıyor
12den önce login olman bir nebze yarar sağlayaacktır
serverın bulunduğu okul sınırları içnden yerel hattan nete bağlanabilirsen aynı şehirde olman lazım tabi bir nebze işe yarayabilir
Arkadaşlar öneriler için çok teşekkür ederim.Tarayıcı olarak hangisini kullanırsam daha rahat sisteme erişim sağlamış olurum.En hızlı hangi tarayıcıyla girerim acaba?
internet explorer 9
quote:
Orijinalden alıntı: ultraslan_34
Arkadaşlar öneriler için çok teşekkür ederim.Tarayıcı olarak hangisini kullanırsam daha rahat sisteme erişim sağlamış olurum.En hızlı hangi tarayıcıyla girerim acaba?
Operada turbo özelliğini aç hocam
ie kullan mutlaka. Bazı sistemler ie harici çalışmayabilir
quote:
Orijinalden alıntı: R4V3N
yoğunluk birşey değil birde sürekli hata veriyor,sistemi sıfırlamak zorunda kalıyorlar.. sonra işin yoksa bir daha yap ders seçimini..
ha birde bazı derslere kontenjan dolu diyor sürekli.. bu arada merak ediyorsanız ankara üniversitesinden bahsediyorum
geçen cuma bitmesi gereken şey salı günü bitti ama yine hata var sıfırlanacak diyorlar
Dostum bende Ankara Üni'liyim, eski sisteme sövüyorduk yenisi geldi eskisini özler olduk. Kim bu sistemi kurduysa ve kim bu sistemi bize dayattıysa Allah bin belasını versin. Bu arada hangi fakülte?
proxy ayarlarını eğer varsa okulun proxy ile değiştir hacettepede bir nebze işe yarıyordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme