Şimdi Ara

DGS İLE İLGİLİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son sınıf öğrencisiyim beklediğim sonuçları alamadık gibi lysde şuandan itibaren istanbul üni. uçak teknolojisi myo 2 yıllık düşünüyorum ordanda odtü havacılık ve uzay mühendisliği acaba bu bölümde okuyan arkdaşlar varmıdır kontenjanlar çok sınırlı olduğu için bu bölüm için fazla birikme olur mu ? böyle 2 yıllık üni. deneme girişimine kalkışmalı mıyım ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

• Evet olur. Bahsettiğin bölüm Türkiye'de tek. bu sene 108410381 Havacılık ve Uzay Mühendisliği 4 SAY 4 17 21 28 3201 sadece 4 kontenjan açılmış. Bu yüzden Böyle 2 yıllık üniversite okuyup ordan bu bölüme geçmen çok zorunda ötesinde. DGS ile bi yerlere geçmek istiyorsan farklı mühendisliklere göz atmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Evet olur. Bahsettiğin bölüm Türkiye'de tek. bu sene 108410381 Havacılık ve Uzay Mühendisliği 4 SAY 4 17 21 28 3201 sadece 4 kontenjan açılmış. Bu yüzden Böyle 2 yıllık üniversite okuyup ordan bu bölüme geçmen çok zorunda ötesinde. DGS ile bi yerlere geçmek istiyorsan farklı mühendisliklere göz atmanı tavsiye ederim.

farklı muhendislik derken ne gibi mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35710

Son sınıf öğrencisiyim beklediğim sonuçları alamadık gibi lysde şuandan itibaren istanbul üni. uçak teknolojisi myo 2 yıllık düşünüyorum ordanda odtü havacılık ve uzay mühendisliği acaba bu bölümde okuyan arkdaşlar varmıdır kontenjanlar çok sınırlı olduğu için bu bölüm için fazla birikme olur mu ? böyle 2 yıllık üni. deneme girişimine kalkışmalı mıyım ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

sanırım anadolu teknik den geçiş yapacaksın eğere ygs puanım ile gireceğim diyor isen ygs1 puanın baya yüksektir ki kendini 2 senelik de harcama
    belliki sayıysal temelin var eğer direk anadolu teknik den geçiş yapıyor isen direk girmeye bak istanbul üniversitesinin bana göre en baba iki yıllığıdır

okulu anlatcak olursam bende istanbul üniversitesi elektronik haberleşme okuyorum 2.sınıfa geçtim bu sene kendi bölümümden gözlemlediğim hocalar pek kasmıyo devamsızlık zorunluluğu yok atolye yok çalışma alışkanlığı olmayan öğrenci için büyük nimet ilk sene ikinci dönem okula çok nadir gittim ama geçtim çünkü sınavlar ezberle geç mantığıyla yapılıyor

ama bilmem uçak bölümü aynımıdır ama bir yandan beni okul pek kasmıyordu ilk sene böyle olursa dgs ye rahat bir şekilde hazırlanacağımı düşünüyorum
    - yanları var ken + yanları ben ce daha fazla bu üniversitenin bir - yanıda avcılar kampüsünde olmasıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Evet olur. Bahsettiğin bölüm Türkiye'de tek. bu sene 108410381 Havacılık ve Uzay Mühendisliği 4 SAY 4 17 21 28 3201 sadece 4 kontenjan açılmış. Bu yüzden Böyle 2 yıllık üniversite okuyup ordan bu bölüme geçmen çok zorunda ötesinde. DGS ile bi yerlere geçmek istiyorsan farklı mühendisliklere göz atmanı tavsiye ederim.

farklı muhendislik derken ne gibi mesela

eem- bilgisayar müh - endüstri müh . Hepsinin kontenjanı var. uçak teknolojisinden geçebileceğin mühendislik sayısı azdır geçsen bile anca 1. sınıftan başlatırlar hiçbir dersini saydıramazsın bu mühendisliklerde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HGS ile ilgili bir soru
    11 yıl önce açıldı
    BES ile alakalı sorular
    4 yıl önce açıldı
    Tecil ile ilgili
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.