Şimdi Ara

Dgs tercih acil lütfen=>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim ki dgs de yerleştim. Onun haricinde aof 4 yıllığa kayıt olabiliyor muyum ?? Yada kazandıgım üniversiteden vazgeçip aof okuma şansım var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teko21 -- 31 Ağustos 2012; 19:35:17 >

• up!!
  • Yerleştiğin zaman okuldan öğrenci belgesi alıp aöf bürosuna gidip ikinci üniversite başvurusu yapabiliyorsun. Normal üniden kaydını sildirsen bile askerlik işlemlerinde sorun olmuyor. Ama sınavsız ikinci üniversite de 1.sınıftan başlıyorsun. Eğer dikey geçiş yapmak istersen diploma lazım diye biliyorum.
  • 2 yıllık diplomam var zaten . dgs de tercih yapıcam fakat biraz aile baskısıyla istemediğim yerleri yazıcam. Diyelim ki kazandım ve kazandıgım yeri istemiyorum kayıt yaptırmayarak açık öğretime kayıt yaptırarak 4 yıllığa tamamlama şansım var mı yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teko21

2 yıllık diplomam var zaten . dgs de tercih yapıcam fakat biraz aile baskısıyla istemediğim yerleri yazıcam. Diyelim ki kazandım ve kazandıgım yeri istemiyorum kayıt yaptırmayarak açık öğretime kayıt yaptırarak 4 yıllığa tamamlama şansım var mı yani ?

tabiki yaptırırsın kayıt tarihlerini kaçırma yeterki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 31 Ağustos 2012; 21:50:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    3 yıl önce açıldı
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.