Şimdi Ara

Dgs ve Aöf hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2 yıllık üniversite bitmez sıkılır bırakırım diye geçen yıl aöf'ünde 4 yıllığına kayıt olmuştum 2.üniversite muhabbetine.
    2 yıllığın bitmesine tek ders kaldı. Dgs'e girmeyi düşünüyorum. Heralde aöf'ün 4 yıllığın birini kazanırım. Şimdi sıkıntım eğer kazanırsam aöf kaydımı sildirmem yeterlimi acaba. Kazandığıma kayıt olabilmek için bilginiz varmı ?

quote:

Açık öğretim dâhil öğretim süresi dört ve daha fazla yıl olan programlardan ön lisans diploması alan veya alacak olanlar DGS’ye başvuramazlar.

Şu kafamı kurcaladı burada lisans okuyan ve 2.sınıfa geçmiş kişiler mi giremez demek istiyor ?

• Lisans bölümü okuyup, ilk 2 yılını tamamlayıp, sonraki yıllarda fakülteyi yarıda bırakırken ön lisans diplomasıyla ayrılanlardan söz ediliyor orada. Zaten bu durumdaki öğrencilerin yapacakları şey DGS'ye girmek değil, yarıda bıraktıkları fakülteye af başvurusunda bulunmak olur.

Bu arada DGS ile kazanılacak yeni bölüme kayıt için eski bölüme olan kaydınızı sildirmeniz yeterlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.