Şimdi Ara

DGS ve İntegral (acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Dgs kazandım ve hazırlık muafiyetini geçtim. Ancak hazırlık muafiyet sınavı geç yapıldığı için tam 1 ay mat 3 derslerini kaçırdım. Tamamen benimle alakasız bir durum bu. Dgs konuları mat 2 bile icermedigi için hiç mat 2 bilmiyorum. Bugün ilk kez üniversitede mat 3 dersine girdim. Integral isleniyordu(integral de alan vs..) ve hiçbir temelim olmadığı için hicbirsey anlamadım. Bu noktada ne yapabilirim? Vizelere 3 hafta kaldı. Daha okul başlamadan uzatmış olmak istemiyorum.

• okulun uzadı bile dgsnin en büyük sorunlarından bu. integrali hadi geçtin diyelim diğer sayısal derslerde yine patlayacaksın bir sene direk uzadı diyebilirim senin için.

3haftada vizeyi geçebilecek integral öğrenebilir misin bence öğrenemezsin ama okul çok kötüyse vs belki daha kolay sorarlarsa diye yinede youtubeden vs çalış.
  • malum adam satın al
  • dgs kazandıysan mat1 temelin vardır rahat yaparsın integrali ama seri çalışman konulara hakim olman lazım sınıftakilere danış
  • Okul denizcilik okulu ve sınıfın çoğu anlamıyor. Çok zorlamayacak gibi hoca. Diferansiyel falan yok ya da akışkanlar mekaniği falan bunlar yok. Limit, trigonometri aşinaligim var. Sınıftakilere danissam daha iyi olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk038

Okul denizcilik okulu ve sınıfın çoğu anlamıyor. Çok zorlamayacak gibi hoca. Diferansiyel falan yok ya da akışkanlar mekaniği falan bunlar yok. Limit, trigonometri aşinaligim var. Sınıftakilere danissam daha iyi olacak gibi
    ozaman rahatsın bro yinede malum adam al veya youtubeden ders dinle ve kolay bir ayt kitabı al en iyisi.
  • Malum adam nedir bilgi - link verir misin?
  • Konuyu sonradan gören arkadaşlar varsa son durumu yazayım. Vize 65 ve final 100. Yapamazsın diyen arkadaşlara aldırmayın. İntegralin mantığı köklü sayılardan bile basit. Bence Şenol hoca izleyerek temeli öğrenirsiniz. Derslerden de hocanın çözdüğü soruları kendiniz çözmeye Çalışırsınız. Ben böyle yaptım. Tek sıkıntı grafik cizebilmek için parabol bilmek lazım. Biraz parabol çalışırsanız hallolur. O trigonometrik terimlerin integrallerini ezberlersiniz ve sorun kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.