Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim arabam bu işte bugün kurban kesmeye gidiyoruz arabamız için.

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

15 tatilde hava güzel olursa izmir yolları bekle bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnmmc

aynen alpe katılıyorum ama olsun h.o kazasız belasız ben elegant 2011 50bin tl ye indridim . Ben eleganta karar vermeden önce comfort diodum ama son anda karar değişti düşündüşğün zaman okadar fiyat farkı çok iyi elegantta takılı olan replica jantlar orj. japonyadan geliyor. onların tanesi 700 tl dedi. Nekadar doğru bilmem ama çok kalite . Ama canını sıkma kardeşim . Sonuçta altındaki araç Toyota

düz vites elegant dizel için 49500 istediler indirimliymiş, siz otomatiği 50 bin tl ye çok iyi almışsınız, elegant düz vites için en iyi fiyat sizce ne dir?
  • bilmiyorum ama satın aldığımız bayii ile konuşayım . elegant dizel düz vites mi istiyorsunuz acaba.
  • bu arada arabam nasıl :D
  • arabanız maşallah çok güzel, Allah kazasız balasız , iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.evt elagant düz vites istiyorum, bulunduğum ilde gümüşhane, biraz uzak yani, en yakın trabzonda var toyota bayisi,eğer fiyat konusunda bilgi edinirsem ona göre pazarlık etmek istiyorum.
  • Hayırlı olsun . Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • Bende bugün son kez corollaya bindim ondan sonra kontağı flan pedere bıraktık ve öylece araba hayatım bitti.Uygun fiyatta mobilet arıyorum
  • bu arabalarından koku gelenler servsie götürdülermi arabalarını ne gibi bir sonuç çıktı merak ettim. paylaşırlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

bu arabalarından koku gelenler servsie götürdülermi arabalarını ne gibi bir sonuç çıktı merak ettim. paylaşırlarsa sevinirim.

hocam bazı durumlardan hala ben servise gidemedim
  • Arkadaşlar daha önce yazdığım Corolla Elegant 1.6 aracımı teslim aldım debriyaj çok sert gelmedi dediğiniz gibi sanırım test aracında bir farklılık vardı. İlk 1000 e kadar bana 120 yi geçmememi söylediler
    bende buna dikkat ediyorum. Zaten 6 ileri viteste o hızı geçmemek için zor duruyorum. Bluetooth ve USB özelliğini çok beğendim. Geri vites kamerası da çok yerinde birşey aynı zamanda çok karizmatik.
    Geçen gün İstanbul dan Sakaryaya doğru uzun yol yaptım. Corollayı çok özlemişim kesinlikle uzun yol arabasıyım diyor :)

Bazı arkadaşlar koku olduğunu yazmışlar ben çok duymadım ama araçta olanlarda zaman zaman koku aldıklarını duydum. Acaba araç yeni olduğundan mı? İstanbula dönünce servise götürmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turktasarim

Arkadaşlar daha önce yazdığım Corolla Elegant 1.6 aracımı teslim aldım debriyaj çok sert gelmedi dediğiniz gibi sanırım test aracında bir farklılık vardı. İlk 1000 e kadar bana 120 yi geçmememi söylediler
    bende buna dikkat ediyorum. Zaten 6 ileri viteste o hızı geçmemek için zor duruyorum. Bluetooth ve USB özelliğini çok beğendim. Geri vites kamerası da çok yerinde birşey aynı zamanda çok karizmatik.
    Geçen gün İstanbul dan Sakaryaya doğru uzun yol yaptım. Corollayı çok özlemişim kesinlikle uzun yol arabasıyım diyor :)

Bazı arkadaşlar koku olduğunu yazmışlar ben çok duymadım ama araçta olanlarda zaman zaman koku aldıklarını duydum. Acaba araç yeni olduğundan mı? İstanbula dönünce servise götürmeyi düşünüyorum.

araç dizelmi dizel ise istediğin gibi kullan dedi toyota bayisi...

• kaandogru 1.6 corolla dizel yok benzinli araç:)

sayın turktasarim arabanız hayırlı olsun güzel günelrde kazasız belasız binin inş. forumda bazı kişilerin bu koku problemi var herkesin yok sanırım.
  • Arkadaşlar aracıma app plaka mı yaptırsam diyorum fikirlerinizi alabilir miyim??
  • Herkese iyi forumlar, kazasız belasız sürüşler dilerim. Merak ediyorum bir türlü öğrenemedim.. 2011 dizel elegantlarda sabit hız kontrolü varmı yokmu ? yazarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiter

Herkese iyi forumlar, kazasız belasız sürüşler dilerim. Merak ediyorum bir türlü öğrenemedim.. 2011 dizel elegantlarda sabit hız kontrolü varmı yokmu ? yazarsanız sevinirim..

Cruise Control dizel modellerde yok maalesef.
  • Sakın derim başına iş alma risk...gayet güzel kalın boyayan app bile zannedeceğin güzellikte boyayan yerler var...app burda karışmazlar başka yerde arabayı bağlarlar...aman diyim..bildiğin sahte plakadır...öyle bir cinse rastlarsın ki ağlatır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Sakın derim başına iş alma risk...gayet güzel kalın boyayan app bile zannedeceğin güzellikte boyayan yerler var...app burda karışmazlar başka yerde arabayı bağlarlar...aman diyim..bildiğin sahte plakadır...öyle bir cinse rastlarsın ki ağlatır..

Bugün tanıdığımda alma dedi onada sorun çıkarıyorlarmış bende vazgeçtim orjinal plakayıda ellemek istemediğimden bu iş yattı
  • yeni alınan toyota corolla aracın müzik sisteminde iyileştirme yapan varmı..mevcut ses beni tatmin etmedi.önceki aracım astra j idi...tartışmasız bariz bir fark var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaandogru

yeni alınan toyota corolla aracın müzik sisteminde iyileştirme yapan varmı..mevcut ses beni tatmin etmedi.önceki aracım astra j idi...tartışmasız bariz bir fark var...

Elime para geçerse iyileştirme yapacağım inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Sakın derim başına iş alma risk...gayet güzel kalın boyayan app bile zannedeceğin güzellikte boyayan yerler var...app burda karışmazlar başka yerde arabayı bağlarlar...aman diyim..bildiğin sahte plakadır...öyle bir cinse rastlarsın ki ağlatır..

Bugün tanıdığımda alma dedi onada sorun çıkarıyorlarmış bende vazgeçtim orjinal plakayıda ellemek istemediğimden bu iş yattı

Bizim şehirde plakalar artık kalın punto çıkmaya başladı Her ne kadar app kadar olmasa da, eski basılan plakalardan daha iyi olduğu kesin. Afyon da basılanlar var görseniz incecik böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 27 Ocak 2011; 23:42:31 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.