Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm yeni araç alanların (Sadece Toyota alanlar değil :D ) Allah Kazasız Belasız Masrafsız sürüşler versin

Bu arada corollarda mmt şanzuman sorunluı diolar Doğrumudur . Killer Loop adlı arkadaş öyle bir kötülemişki aracı araca daha binmeden soğudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Tekrardan merhabalar.

Bugün 43.000TL'ye 1.4 Dizel açık gri renk Corolla aldık. Ayrıca indirim dışında park sensörü de takılacak.

Bundan önceki aracımız Hyundai i30 1.6 CRDI idi. Babamın sedan araç sevdası sebebiyle Corolla'yı tercih ettik. Umarım hayırlı bir karar almışızdır.

Hayırlı olsun. Allah, kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Şuan piyasadaki en alınası araç.
  • Yeni araç alan tüm arkadaşlar güle güle kullanın. Ben de sizin gibi tereddütlüydüm ama şimdi yaptığım tercih için hiç pişman değilim. Memnuniyetinizin zirvede olmasını istiyorsanız eğer elegant versiyonunu tercih etmenizi öneririm. Şuna gerek yok, buna gerek yok diyenlere aldırmayın üç beş daha verip full olanını alın, zevkle kullanın.
  • alpp89,adnan61,kerim026,mcfacia07

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bu arada beni de listeye ekleyebilirsiniz sanırım.
  • İyi akşamlar 15-20 dk önce Aracımızı almaya gittik . İlk izlenimlerimi yazayım

-Aracın içine birtane bile ses girmio.
    -Orj. ses sistemi diğer araçlardakine göre çok iyi

Şuan aklıma gelmiyor

Aracım 1.4 D4D Elegant 2011

GÖKKUŞAĞI Toyota Plaza ya teşekkür ederim
  • bu arada benide eklerseniz çok sevinirim Fotoları en yakın zamanda koyacağım
  • Araç piyasası coşmuş resmen.

Corolla'dan önce Jetta, Mazda3 alternatiflerimiz arasındaydı. Jetta gelene kadar bayağı bir beklemiştik. Geldikten sonra da sözleşme yaptıktan 2 hafta sonra teslim edebileceklerini söylediler. Mazda3 için konuştuğumuzda aracın şubat ayı sonluna doğru geleceğini söylediler. Ha keza Corolla için de 1 hafta beklemek durumundayız.

Düşünün, cebinizde 40000 küsür lira para var ve araç alamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnmmc

İyi akşamlar 15-20 dk önce Aracımızı almaya gittik . İlk izlenimlerimi yazayım

-Aracın içine birtane bile ses girmio.
    -Orj. ses sistemi diğer araçlardakine göre çok iyi

Şuan aklıma gelmiyor

Aracım 1.4 D4D Elegant 2011

GÖKKUŞAĞI Toyota Plaza ya teşekkür ederim

bana bugün 49500 tl fiyat verdiler elegant dizel içi, comfort extra:47000, nasıl fiyatlar acaba?

• Arkadaşlar bugün yeşili kaçırmayayım diye yapıştırdım gazı (1.33 2011 3000 km de aracım..) arabadan bir koku geldi ki tarifi imkansız...daha önce hiçbir koku problemim olmadı ama bugün araç yanıyor sandım hatta kenara çektim..Abartmıyorum ama öyle böyle bir koku değil hani yanık kokusu uçucu bir madde ile karışmış gibiydi sanki..benzin desem değil ama benzer gibi..Kalorifer sürekli açıktır bende 2 de ve sadece karşıdan üfleme pozisyonunda..

Ya abartmıyorum yanıyor sandım arabayı...ama kısa sürede (300-500m sonra) geçti koku bi 10 dk sonra durunca kaputu açıp kokladım o hafif uçucu ciğer delici esans kokusunu az da olsa aldım motordan..Yani dışarıdan bir yerden değil arabadan geldiğine eminim kokunun...

Burada sorma nedenim de balataların asbest galvaniz bilmemne muhabbetleri döndü ya çok bir sorayım dedim...vardır belki bilen...(Az buz gelmedi yahu gerçekten ciğerim deliniyordu...hafiften bi kokar falan balata kokusunu biliriz ama bu abartıydı..)

• bugun aldım aracı d4d comfort extra 2011 mmt otomatik + çelik jant + park sensör+ xenon+yan kapı bantları+ cam filmi +........51500 ..izmit kaya..daha ucuza alan varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaandogru

bugun aldım aracı d4d comfort extra 2011 mmt otomatik + çelik jant + park sensör+ xenon+yan kapı bantları+ cam filmi +........51500 ..izmit kaya..daha ucuza alan varmı...

biraz pahalı almıssın gibime geldi. o parayı verecektin bari elegant alaydın camfilmi yan kapı bandınıda sana hediye ederlerdi yada etmezlerdi çok gerekli değil. hem esp olurdu arabada. bana pahalı geldi valla.
    yinede hayırlı olsn kazasız belasız bin inş.
  • aynen alpe katılıyorum ama olsun h.o kazasız belasız ben elegant 2011 50bin tl ye indridim . Ben eleganta karar vermeden önce comfort diodum ama son anda karar değişti düşündüşğün zaman okadar fiyat farkı çok iyi elegantta takılı olan replica jantlar orj. japonyadan geliyor. onların tanesi 700 tl dedi. Nekadar doğru bilmem ama çok kalite . Ama canını sıkma kardeşim . Sonuçta altındaki araç Toyota
  • quote:

aynen alpe katılıyorum ama olsun h.o kazasız belasız ben elegant 2011 50bin tl ye indridim . Ben eleganta karar vermeden önce comfort diodum ama son anda karar değişti düşündüşğün zaman okadar fiyat farkı çok iyi elegantta takılı olan replica jantlar orj. japonyadan geliyor. onların tanesi 700 tl dedi. Nekadar doğru bilmem ama çok kalite . Ama canını sıkma kardeşim . Sonuçta altındaki araç Toyota

2011 fiyatlarına göre aldığınız 50 bin tl. elegant otomatik şanzımanlı aracın fiyatımı hangi bayi olduğunu pm atarsanız sevinirim..saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arkadaşlar bugün yeşili kaçırmayayım diye yapıştırdım gazı (1.33 2011 3000 km de aracım..) arabadan bir koku geldi ki tarifi imkansız...daha önce hiçbir koku problemim olmadı ama bugün araç yanıyor sandım hatta kenara çektim..Abartmıyorum ama öyle böyle bir koku değil hani yanık kokusu uçucu bir madde ile karışmış gibiydi sanki..benzin desem değil ama benzer gibi..Kalorifer sürekli açıktır bende 2 de ve sadece karşıdan üfleme pozisyonunda..

Ya abartmıyorum yanıyor sandım arabayı...ama kısa sürede (300-500m sonra) geçti koku bi 10 dk sonra durunca kaputu açıp kokladım o hafif uçucu ciğer delici esans kokusunu az da olsa aldım motordan..Yani dışarıdan bir yerden değil arabadan geldiğine eminim kokunun...

Burada sorma nedenim de balataların asbest galvaniz bilmemne muhabbetleri döndü ya çok bir sorayım dedim...vardır belki bilen...(Az buz gelmedi yahu gerçekten ciğerim deliniyordu...hafiften bi kokar falan balata kokusunu biliriz ama bu abartıydı..)

Öncelikle geçmiş olsun hocam.

Umarım aracınızın önemli bir sorun yoktur. Şayet servise göstermeyi düşünüyorsanız, gösterdikten sonra bize de neler olup bittiği hakkında bilgiler verirseniz seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arkadaşlar bugün yeşili kaçırmayayım diye yapıştırdım gazı (1.33 2011 3000 km de aracım..) arabadan bir koku geldi ki tarifi imkansız...daha önce hiçbir koku problemim olmadı ama bugün araç yanıyor sandım hatta kenara çektim..Abartmıyorum ama öyle böyle bir koku değil hani yanık kokusu uçucu bir madde ile karışmış gibiydi sanki..benzin desem değil ama benzer gibi..Kalorifer sürekli açıktır bende 2 de ve sadece karşıdan üfleme pozisyonunda..

Öncelikle geçmiş olsun hocam.

Umarım aracınızın önemli bir sorun yoktur. Şayet servise göstermeyi düşünüyorsanız, gösterdikten sonra bize de neler olup bittiği hakkında bilgiler verirseniz seviniriz.

Valla benim arabadada çok gelior bu koku deliye döndüm az önce valide park ediyordu acayip koktu yarın servise gidecem bakalım otomatik bagaj kilidindede bisey var gibi onada baktıracam

• quote:

bu arada benide eklerseniz çok sevinirim Fotoları en yakın zamanda koyacağım

Eklendiniz
  • SAYIN FORUM ÜYELERİ SİZDEN BİR RİCAM OLACAK BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ TANIMAMIZ AÇISINDAN HERKES İLETİŞİM ADRESLERİNİ BURAYA YAZSIN YADA TANIŞALIM
  • Cep telefonu vermek şartmı şartsa yazarım msn vereyim şimdilik yalcinuven@hotmail.com
  • Yok öyle bişey abi msn face gibi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.