Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam edeyim. 50 bin TL veririm aracım 2 binde 5 binde yağ lambası yakar. İkide bir servise giderim. Turbom değişir daha araç sfır sayılır. Benim için sorun değil diyenlere bir diyeceğim yok. Ama ben şahsım adına tekrar söylüyorum. Ayrıca bagajda motor yağıylami gezelim, ne zaman yağ lambası yanar kimbilir. Ben bu hatanın Toyota ya yakışmadığını söylüyorum. Duyarsızlar birde. Turboyu değiştik sonra bakıcaz sorun devam ederse diğer parçalara bakıcaz deniyor. Bana ters gelen bir şeyide ortaya koymak istiyorum. Bilenler yanıtlarsa sevinirim. Sorun sadece turbodaysa motor makyajsız kasalarla da aynı, veya şöyle izah edeyim. Herkesin turbosu değişmiyor. Yağ yakan araçlara özel denilen bir turbo takıyorlar. Yani o kadar dizel motor var da onlarda çalışan turbo bir seri motorda sorun çıkarıyor. Onlara farklı turbo takılıyor. Ama sorunun çözüleceği belli değil. Sorunu düzelmeyenler var... Yani sorun sadece turboda olmayabilir. Onlarda bilmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

quote:

Orijinalden alıntı: hturna7

arkadaşlar son zamanlarda comfort extra dizel ve elegant dizel için fiyat alan oldu mu?fiyat aralıkları nasıl acaba?

liste fiyatından 2 - 4 bin arasında indirim yapıyorlar ne kadar kurtardıysan.:)) Fiyata göre orantısal düşün.

t.ederim bilgilendirme için.çok saolun
  • Tüm toyota halkına selamlar. İlk Toyotamı almak için 4 gün önce yola çıktım ve toyota bayiisine girdim girer girmez en çok dikkatimi çeken arabalardan bir tanesi corollaydı (Rav4 ve Land Cruser hariç ) lafı uzatmayayım Bu hafta sonu aracım geliyor 1.4 D4D Elegant Gümüş gri Otomatik vites.

Bu arada bana önerebileceğiniz navigasyonlu mültimedya cihaz varmı DvD Divx hepsini oynatmasını istiyorum ve altta bulunan aux ve usb girişleride çalıştırsın . Şuan baktığım ürün NECVOX DVA-9802HD

Teşekkürler.
  • Fiyat sorarsanız şöyle diyebilirim . İnternette bulunan fiyatlardan 2 bin ile 7-8 bin tl arası indirim yapabiliyorlar.
  • indirim konusu göreceli biraz.
    size yardımcı olan satış yetkilisinin pozisyonu ile alakalı olarak indirim miktarı değişebiliyor. satış müdürü 2000 indirim yaparken diğer arkadaşın limiti 1000de biter.
    ne kadar az indirim o kadar çok satış primi demektir.

yalnız sormak istediğim şey şu,
    vites değişimlerinde aşağıdan gelen sesler araç yeni olduğu için mi, yoksa başka sebepler mi aramam gerek?
    boya koruma konusunda deneyimi olan arkadaşlar biraz paylaşabilirler mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISHNE

indirim konusu göreceli biraz.
    size yardımcı olan satış yetkilisinin pozisyonu ile alakalı olarak indirim miktarı değişebiliyor. satış müdürü 2000 indirim yaparken diğer arkadaşın limiti 1000de biter.

vites değişimlerinde aşağıdan gelen sesler araç yeni olduğu için mi, yoksa başka sebepler mi aramam gerek?

Aynen mağazanın sahibi geldi 2000 tl indirim yaptırttık
  • az yapmış bakırcı, ben müdürü tehdit ettim, takasa verdiğim arabaya da yüksek fiyat verdi,
    anlaşamadığımız tek nokta benim araba eskimesin diye bir süre daha test arabasını kullanayım teklifime sıcak bakmıyorlar
  • quote:

Boya korumaya o kadar para dökmeye gerek yok. Sadece yaklaşık bir ay kaportanın parlak ve kaygan kalmasını sağlıyor, bu arada daha geç toz tutuyor ve üzerindeki pislikler (kuş pisliği vs.) daha kolay çıkıyor. Bir ay sonra araç kaportası normale dönüyor. Çizilmelere karşı koruma falan kesinlikle olmuyor. En basiti araçları yıkadıkları saplı fırçaların (benzinliklerde kullanılan) bile tahribatını önleyemiyor. Başıma geldiği için söylüyorum.

Yapacağınız şey kaporta matlaştığında, Koçtaş'tan Turtle Wax vs. marka araç cilası alarak temiz bir bez ile kendiniz tatbik etmeniz. Hem kol kaslarınız güçlenir, hem de paranız cebinizde kalır.
    Boyayı şöyle korur böyle korur lafları hikaye sakın kanmayın.

• quote:

Yeni olduğu içindir, yahu kızmayında çok dinliyorsunuz aracı . Bizim araçta herkesin bahsettiği göğüs gıcırtısı, emniyet kemeri sesi, vites değiştirme sesi şimdilik yok. Tek merak ettiğim yağ eksiltme sorunu. Onu da ilerleyen zamanlarda buraya yazacağım. Günde 3-4 km yol yaptığım için şuan araç henüz 130 km de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 19 Ocak 2011; 11:48:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan61

quote:

Boya korumaya o kadar para dökmeye gerek yok. Sadece yaklaşık bir ay kaportanın parlak ve kaygan kalmasını sağlıyor, bu arada daha geç toz tutuyor ve üzerindeki pislikler (kuş pisliği vs.) daha kolay çıkıyor. Bir ay sonra araç kaportası normale dönüyor. Çizilmelere karşı koruma falan kesinlikle olmuyor. En basiti araçları yıkadıkları saplı fırçaların (benzinliklerde kullanılan) bile tahribatını önleyemiyor. Başıma geldiği için söylüyorum.

Yapacağınız şey kaporta matlaştığında, Koçtaş'tan Turtle Wax vs. marka araç cilası alarak temiz bir bez ile kendiniz tatbik etmeniz. Hem kol kaslarınız güçlenir, hem de paranız cebinizde kalır.
    Boyayı şöyle korur böyle korur lafları hikaye sakın kanmayın.

aynen katiliyorum, uzun sureli koruma tamamen yalan. Boya koruma garanti belgesindeki sartlari okuyun, hicbir koruma sunmadigini anlayacaksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnmmc

Fiyat sorarsanız şöyle diyebilirim . İnternette bulunan fiyatlardan 2 bin ile 7-8 bin tl arası indirim yapabiliyorlar.

kaça aldınızı öğrenebilseydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Merhabalar

Kısmetse çok yakın biz zamanda 1.4 Dizel Corolla(sıfır) alacağız.

Forumda okuduğum kadarıyla debriyaj kavrama noktasının bayağı bir yukarılarda olduğu söyleniyor, böyle bir durum gerçekten de var mı?

İstanbul trafiğinde kullanımda km'de ne kadar yakıyorsunuz acaba?

• Evet debriyaj kavrama noktası biraz yukarıda, ama sert değil. Abartılacak bir durum yok.
  • 50 bin tl ye aldık 53 bin tlden bu kadar düştü araç 1.4 d4d elegant
  • Sayın surgeon17
    Anlıyorum derdinizi çoğu kişide bu sorunu yasamış evet kabul ama illaki arabaya bir hal çare bulacaklardır. demek istediğim araba elinizde sorunlu kalmayacaktır servis, mühendisler her kimse buna elbet bir çare bulacaklar. arabada hatasızlık diye bir kavram yok ya. toyota sağlam diye alıyoruz evet isim yapmıs ama ben kendi sahsıma arabayı alırken hiç hatası olmayacak diye almadım. insan yapımı birşeyden markası kalitesi ne olursa olsun birşey çıkıyorsa buna bu kadar şaşırmam.
    örnek verelim 2008 toyotalarda gaz pedelından herkes şikayetçiydi bizim akrabanın yorumu: arabayla hızlanırken şahin beni geçiyor diyeydi. Arabalar geri çağrıldı yapılan yapıldı su an hiç bir problem yok. (aslında bu toyotaya hiç hesap etmediğimiz bir reklam oldu ve ben bu işte bir bityeniği oldugunuda düsünüyorum.)
    Kısacası halledilemeyecek hiç birşey yok.
    ben bir spoiler yüzünden 3 kez servise gittim 3.de yenisini taktılar. İnsanlar hata yaparlar. Esas kalite yaptığın seydeki kusuru gidermek müşteriyi memnun etmek toyata bunu yapıyor bu yüzden toyota gaz pedalında bu kadar sorun olmasına rağmen hala peynir ekmek gibi satılıyor. Sağlam olması gereken arabadan önce satış sonrası memnuniyet vermektir. İstisnalar elbet olur ona birşey diyemem.
    Dileğim en yakın zamanda hiçbir probleminizin kalmaması ve arabanıza kazasız belasız binmenizdir.
    Bilmukabele saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpp89 -- 19 Ocak 2011; 17:14:48 >

• Tekrardan merhabalar.

Bugün 43.000TL'ye 1.4 Dizel açık gri renk Corolla aldık. Ayrıca indirim dışında park sensörü de takılacak.

Bundan önceki aracımız Hyundai i30 1.6 CRDI idi. Babamın sedan araç sevdası sebebiyle Corolla'yı tercih ettik. Umarım hayırlı bir karar almışızdır.
  • quote:

Tekrardan merhabalar.

Bugün 43.000TL'ye 1.4 Dizel açık gri renk Corolla aldık. Ayrıca indirim dışında park sensörü de takılacak.

Bundan önceki aracımız Hyundai i30 1.6 CRDI idi. Babamın sedan araç sevdası sebebiyle Corolla'yı tercih ettik. Umarım hayırlı bir karar almışızdır.

Öncelikle hayırlı olsun 2. elmi kaç model ve donanım olarak ne (comfort extra vb.) - otomatik mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnmmc

quote:

Tekrardan merhabalar.

Öncelikle hayırlı olsun 2. elmi kaç model ve donanım olarak ne (comfort extra vb.) - otomatik mi

Teşekkür ederim.

2011 model sıfır Corolla Comfort, manuel vites.

• yeni araç edinenlere Allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inş.. Hayırlı olsun.
  • quote:

Tekrardan merhabalar.

Hayırlı olsun kazasız belasız sizi listeye ekleyeyim mi???
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.