Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

quote:

Orijinalden alıntı: kaandogru

2011 corollanın ses sistemini benim gibi beğenmeyen arkadaş varmı....

Bende fazla beğeniyorum.

Bekleyin görün yakında exxper tuning farkıyla
  • Tampon sağ ön...geri geri kurtarır dedim kaldırıma caaart..alt kısım genelde resmen sıyrık....iki parmak genişliğinde geri doğru 15 cm falan...ne yapmak lazım??Sadece rötüş boya ile beyazlığı mı kapatacaklar?Sıyrık nasıl kapanır?
  • Beyler noluyor ya herkes vuruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Tampon sağ ön...geri geri kurtarır dedim kaldırıma caaart..alt kısım genelde resmen sıyrık....iki parmak genişliğinde geri doğru 15 cm falan...ne yapmak lazım??Sadece rötüş boya ile beyazlığı mı kapatacaklar?Sıyrık nasıl kapanır?

Sıyrık rötüşla biraz zor kapanır. Kafama takmam derseniz rötüş boya yaptırın. Diğer türlü 30-50 Tl arasında iyi bir boyacıya sabah verirseniz boyanır fırına girer, akşama da arabanızı teslim alırsınız.
  •  --->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---
     --->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

quote:

Tampon sağ ön...geri geri kurtarır dedim kaldırıma caaart..alt kısım genelde resmen sıyrık....iki parmak genişliğinde geri doğru 15 cm falan...ne yapmak lazım??Sadece rötüş boya ile beyazlığı mı kapatacaklar?Sıyrık nasıl kapanır?

Sıyrık rötüşla biraz zor kapanır. Kafama takmam derseniz rötüş boya yaptırın. Diğer türlü 30-50 Tl arasında iyi bir boyacıya sabah verirseniz boyanır fırına girer, akşama da arabanızı teslim alırsınız.

Tamponu komple mi??Fırına derken?
  • quote:

quote:

quote:

Sıyrıklara yapılan rötuşlar belli olur. Sıyrığın üzerine fırçayla boya sürüyorlar o da belli oluyor. Çok derin değilse çizik bırakacaksın kalacak. Rahatsız oluyorsan eğer, çiziğin bulunduğu alanı küçük bir yuvarlak alan olarak düşünürsen o bölgeyi lokal boyuyorlar pek belli de olmuyor. Söz konusu yer tamponsa eğer sana kalmış, ister komple boyat ister lokal. Tercih senin. İkisi de olur. Tampon boyamaları satışta problem çıkarmaz çünkü genelde tampon sürtmeleri her araçta olur. Yeter ki kaportada boya olmasın.
    Geçmiş olsun. Kazasız belasız günler dileğiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahlep

5 şubat günü corolla dizel bakmaya gidecektim umarım yeni alacağımız corolloda yağ yakma sorunu çıkmaz .takasa vereceğimiz 2006 model 1.6 lineadan çok memnunduk araçta 85000 km daha bir kere sorun çıkartmadı hatta parça değişimi bile olmadı.aracı ne kadara takasa vermeliyim? öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?(araç teyzemin)

bugün corolla elegance dizeli 52 bin tl ye satın aldık 2006 corolla lineamızı ise 21 bin tl ye saydılar. eğer takas yapmadan alsaydık yeni aracı en son 51 bin tlye vereceklerdi.bayini elinde dizel elegance düz vites tek siyah vardı bizde beklememek ayrıca yeni gelecek zamlardan etkilenmemek için siyah aracı aldık umarım siyah renkten pişman olmayız.takasa verdiğimiz corolla sanki biraz ucuza gitti gibi geldi ancak 1700-1800 tl arası masrafı vardı+sağ arka sütün boyalıydı.

bugün aracı alırken sormayı unuttum dizel elegance corollada patinaj kontrol ve VSC var mı?
    araç hakkında tavsiye ve önerileriniz neler?

• VSC OPSİYONEL
  • quote:

quote:

5 şubat günü corolla dizel bakmaya gidecektim umarım yeni alacağımız corolloda yağ yakma sorunu çıkmaz .takasa vereceğimiz 2006 model 1.6 lineadan çok memnunduk araçta 85000 km daha bir kere sorun çıkartmadı hatta parça değişimi bile olmadı.aracı ne kadara takasa vermeliyim? öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir?(araç teyzemin)

bugün corolla elegance dizeli 52 bin tl ye satın aldık 2006 corolla lineamızı ise 21 bin tl ye saydılar. eğer takas yapmadan alsaydık yeni aracı en son 51 bin tlye vereceklerdi.bayini elinde dizel elegance düz vites tek siyah vardı bizde beklememek ayrıca yeni gelecek zamlardan etkilenmemek için siyah aracı aldık umarım siyah renkten pişman olmayız.takasa verdiğimiz corolla sanki biraz ucuza gitti gibi geldi ancak 1700-1800 tl arası masrafı vardı+sağ arka sütün boyalıydı.

bugün aracı alırken sormayı unuttum dizel elegance corollada patinaj kontrol ve VSC var mı?

elegant dizel corolla da trc(anti patinaj)+vsc(esp) standart olarak sunulmaktadır. hayırlı olsun güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

Lokal boya. Yani sadece çizik olan yer boyanır. İyi bir usta ton farkı belli etmeden boyar. Fırından kastım ise , şimdi normal de aracınızı boyattırdığınızda boyanın kuruması için minimum 1 gün beklersiniz. Fırınlı boyada ise araca boya vurulduktan sonra, fırınlı odaya sokarlar yaklaşık 2-3 saat fırınlı odada aracınız kalır ve boya kurur sonrada aracınızı hemen teslim alırsınız. Sabah bırakırsınız öğlen sonu 4-5 gibi teslim alırsınız.

• quote:

quote:

quote:

elegant dizel corolla da trc(anti patinaj)+vsc(esp) standart olarak sunulmaktadır. hayırlı olsun güle güle kullanın.

teşekkür ederim saolun. kaskoyu toyotoda mı yaptırayım yoksa dışarıda yaptırsam daha uygun olur mu?

• mahlep

kaskoyu toyotadan yaptır. çok daha uygun oluyor. bana dışarıdan 1300 lira fiyat çıkardılar toyotada 800 liraya yaptırdım
  • Nahlep bencede toyotadan yaptır ben toyotadan yaptım ancak biraz tuzlu oldu benimki biraz daha kapsamlı kaskoydu
  • Bugün benim erkeğin temizlik günüydü resimler gelecek
  • bu arada 51 bin tl ye füme olarak aldık 1000 tl daha ucuza almış olduk sanırım toyotaya yaptıracağım
  • Kesinlikle birkaç yerden fiyat alın derim.Artık en uygun neresiyse oraya yaptırın. Alp beyin dediği fiyatlar seviyesinde 750-800 tl full kasko bulmanız mümkün. Yeterki kaskonuzun full kasko paketi olmasına dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 7 Şubat 2011; 21:50:52 >
  • Kasko olarak arabanın kimin üstüne oldugu önemli. Biraz daha açarsak arabayı alırken kaskonunda yapıldıgında kimliğimi verip kaçliraya full kasko yapıldıgını sordum.
    bana 1300 lira fiyat çıkardılar ehliyetim 2 küsür yıllık. Babamın kimlğini vermesini istedim onda ne kadar fiyat çıkaracaklar diye baktım 800 lira çıktı. gerekçe su: 35 yıllık bir ehliyet ve 0 kaza. 500 lira fazla vermektense araba babamın üstüne oldu.
    Önceki araç anadolu sigortadan kaskolu oldugu için yaptırdığımız yer babamada banada aynı 1300 TL fiyat çıkardı. Bu yüzden toyota daha avantajlı diye düsünüyorum.
    Daha iyi fiyat almanız mümkün olabilir, bu yüzden araştırılıp irdelenmesinde fayda görüyorum.
    Kaskonuzu aksatmayın Allah korusun bir tamponu vurursanız 0 tampon 750 lira. Yani bir kaskoya bedel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpp89 -- 8 Şubat 2011; 12:33:06 >
  •  --->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

Memleketten geliryorduk gazipaşadan çıktık petroldeyiz ben kusuyorum (yollar acayip virajlı)

• Emniyet kemerini takmayınca öten sisteme tek çözüm YALANCI EMNİYET KEMERİ

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.