Bildirim
--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Tamam bu yalancı emniyet kemerini kullandınız zahmetten kurtuldunuz, peki airbag açılıp yüzünüzde patlarsa kötü olmaz mı? Yapmayın etmeyin -
böyle bir arabanın arka farlarını bu kadar çirkin yapmak için çok mu uğraşmışlar acaba. biraz citroenden, yeni kiadan feyz alsa ya.. 2012 modelini görsek de ,farların tipi iyiyse almayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 9 Şubat 2011; 4:13:50 > -
Yapmayın 1-2 sn kemer takmanın ne zorluğu olabilir ki.Şehir içi dışı fark etmez hayatınızla oynuyorsunuz.Artık airbagler kemerle birlikte çalışıyor.Kemeriniz takılı olmayınca bir kaza anında büyük ihtimalle airbagler açılmayacak, süs görevi görecek -
Ben emniyet kemeri takmayı bu araba sayesinde ilke edindim valla Normal bir araçta (diğer aracımız 2000 scenic ) bile emniyet kemeri takıntı olmuş gibi takmaya başladım . Yakında reklamlardaki EMNİYET LASTİĞİ nden takıcam -
2000 yılında şahinimiz vardı ben o zamanlar küçüğüm emniyet kemeri takılı önde oturuom birden hondaya girdik orda emniyet kemeri boynumu biçti nefessiz kaldım ondan sonr emniyet kemerinden nefret etmeye başladım birde şehir içinde flan adama sıkıntı veriyor sıkıyor abi rahat olmaıyorsun bende rahatlığı seven bir adam olduğumdan emniyet kemeri takmaya gelemiom valide ısrar eder ama takarsam en fazla 2 dk dayanıom -
-
quote:
Orijinalden alıntı: andan44
Yapmayın 1-2 sn kemer takmanın ne zorluğu olabilir ki.Şehir içi dışı fark etmez hayatınızla oynuyorsunuz.Artık airbagler kemerle birlikte çalışıyor.Kemeriniz takılı olmayınca bir kaza anında büyük ihtimalle airbagler açılmayacak, süs görevi görecek
AzraiL noktayı koyana kadar,VirgüLe devam....! -
quote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
2000 yılında şahinimiz vardı ben o zamanlar küçüğüm emniyet kemeri takılı önde oturuom birden hondaya girdik orda emniyet kemeri boynumu biçti nefessiz kaldım ondan sonr emniyet kemerinden nefret etmeye başladım birde şehir içinde flan adama sıkıntı veriyor sıkıyor abi rahat olmaıyorsun bende rahatlığı seven bir adam olduğumdan emniyet kemeri takmaya gelemiom valide ısrar eder ama takarsam en fazla 2 dk dayanıom
2000 yılında senin boyunun uzunlugu o emniyet kemerine ve önde oturmaya uygun değilmiş o zaman. suç emn kemerinde değil sende.
Emniyet kemeri takılmalımı takılmamalımı gibi bir tartısmanın yanından bile geçmek istemiyorum açıkcası. Bunun tartısılması bile saçma.
takana takmayana saygım her daim vardır. Ama insanları kötüye yönlendirenlere yoktur. Kusura bakmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xatixungur
böyle bir arabanın arka farlarını bu kadar çirkin yapmak için çok mu uğraşmışlar acaba. biraz citroenden, yeni kiadan feyz alsa ya.. 2012 modelini görsek de ,farların tipi iyiyse almayı düşünüyorum.
güzellik göreceleymiş hakikaten aksine ben çok begeniyorum arka farlarını. -
mcfacia aynı glade den bendede var :D çok güzel kokuyor :D -
emniyet kemeri hayat kurtarır arkadaşlar... takalım,takmayanlarıda uyaralım....
heralde başka hiçbir ülkede yoktur bu yalancı emniyet kemerleri... -
bende takmazdım ama ne zaman polis ceza yazdı o gunden sonra takmaya başladım :) artık antalyada hemen hemen heryerde kemerden ceza yazıyor polisler :) -
Peki her şey iyi güzel de....o jant kapakları ile nasıl kullanabiliyorsunuz aracı????Daha alırken ilk şartımdır..."o jantları hemen sökün hayatta binmem!!" demişimdir...Akabinde aleminyumlar takıldı hemen..
Hadi toyota ya falan bir şey demiyoruz..Aile ekonomi falan filan.....
Ama AUDI???BMW??? hala plastik kapak??????Bu nedir ya bu devirde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mendelevium
bende takmazdım ama ne zaman polis ceza yazdı o gunden sonra takmaya başladım :) artık antalyada hemen hemen heryerde kemerden ceza yazıyor polisler :)
Peder aynasız oLduqu için sorun yokk -
Bu corollanın makyajlı kasası sanırım 10. nesliymiş corollanın -
Arkadaşlar emniyet kemeri tokasını ben çıkardım. Airbag ler kazara boyun kırabilirmiş. Bende o yüzden emniyet kemeri bip bip sesini iptal ettim. Nasıl kapatıldığını öğrenmek isteyen forumda araştırabilir veya bana pm atabilirsiniz. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kerim026
Arkadaşlar emniyet kemeri tokasını ben çıkardım. Airbag ler kazara boyun kırabilirmiş. Bende o yüzden emniyet kemeri bip bip sesini iptal ettim. Nasıl kapatıldığını öğrenmek isteyen forumda araştırabilir veya bana pm atabilirsiniz.
Tekrar dan söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Ben emniyet kemeri kullanılarak yapılan yolculuklara karşı değilim. Ben işim gereği ev-iş yaklaşık 2km ve yoğun trafiği olmayan bir yerde yaşadığım için, her bindiğimde emniyet kemerini takıp çıkarmak istemediğim için böyle yaptım. Şehir dışına yolculuğa çıkacağım zaman mutlaka emniyet kemerimi takarım ve yanımdakilere de taktırırım.
Buraya bunu yazmamdaki amaç benim gibi düne kadar emniyet kemeri tokası kullanan arkadaşlara uyarıda bulunmaktır. Emniyet kemeri tokasını taktığımızda airbagler aktif oluyormuş ve olaki Allah korusun; kaza halinde airbagler açıldığında boyun kırabiliyormuş(gerçek emniyet kemeri takılı olmadığı için), ben de o yüzden bunu belirtmek istedim. Yine de emniyet kemeri takmayacaksanız, en azından şu emniyet kemeri tokalarından takmayın ve emniyet kemeri sesli ikaz sistemini iptal edin, aracınızı öyle kullanın.
Unutmayın, emniyet kemeri sizi hayata bağlar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X