Şimdi Ara

DH, Age Of Empires The Conquerors Turnuvası!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2009)
Giriş
  • Arkadaşlar Turnuva başlamıştır. katılımcılar gelen kutularınıza bakın lütfen, takımlarınız, rakipleriniz, maç saatiniz ve ağınız belli oldu. İlk maçlara katıl(a)mayan oyuncular diskalifiye olacaktır

ikinci olarak aşağıda kurallar bölümünde belirttiğim gibi death match değil, regicide(sıfırdan başlıyoruz) şeklind oynanacaktır.

Öncelikle hepinize selamlar, Age Of Empires'ı bilmeyeniniz yoktur sanıyorum. Gelmiş geçmiş en çok oynanan bilgisayar oyunları arasındaki AOE'ın, Conquerors pack'iyle Xp'de çalışması sağlandı.

Peki arkadaşlar hiç multiplayer oynamanın zevkine vardınız mı? Karşınızda yapay zeka yerine sizin gibi düşünen, sizin gibi strateji kuran birisiyle oynamak gerçekten müthiş zevkli.

Bu yüzden, tüm Konu Dışı arasında bir Age Of Empires The Conquerors turnuvası düzenlemek istiyorum. Turnuvaya katılmak için yapmanız gereken 4-6 şubat arasında bu topicte katılmak istediğinizi belirtmeniz.

Not: Katılmak isteyen fakat oyunu olmayanlar pm'den ulaşabilirler

Nasıl Oynanır(hamachi)

Önce Hamachi adlı programı indiriyoruz, BURADAN

Daha sonra hamachiyi açıyoruz sol attan ''aç''a tıklıyoruz. Daha sonra sağ altta iki tane kutucuk görüyoruz, bunlardan sol taraftakine tıklayıp başka ağa katıl diyoruz. oraya çıkan kutucuğa şu iki şeyi yazıyoruz:

Ağ Adı(*):XXXXXXXXX
    Ağ Şifresi(*):######

Ağa girdiğiniz zaman, turnuvaya katılmış olan oyuncuları göreceksiniz. Bir karışıklık olmaması için hamachi'de nickimiz Dh'de kullandığımız nick olmalı.

Nasıl Oynanır(Age of Empires The Conquerors Multiplay)

Öncelikle, oyunumuz Age Of Empires 2 değil, Age Of Empires 2 The Conquerors Expansion Pack'dir.

Oyunu açtığımızda öncelikle settings'den adımızı dh nicki olarak yazıyoruz, daha sonra multiplayer bölümüne giriyoruz,

bu andan itibaren 2 şekilde anlatıyorum,

Oyunu kuran için(create), Öncelikle hamachiyi açıp orada büyük şekilde yazılan #.###.##.# ip numarasını oyunumuza katılacak olan rakibimize atıyoruz üst menüde direct play için TCP/IP bağlantısı'na tıklayıp alttan create yapıp bekliyoruz.

Oyuna katılan için(join)
    , üst menüde direct play için TCP/IP bağlantısı'na tıklayıp alttan show games yapıp karşımıza bir menünün çıkmasını bekliyoruz, oraya rakibimizin ip adresini yazıyoruz ve oyununu bulup giriyoruz.

Şimdi oyuna girdik, kuralları belirleyelim,

Sağ üstten itibaren yazıyorum,
    -Regicide
    -Standard
    -Arabia
    -6 player
    -Standard
    -High
    -200
    -Normal
    -Standard
    -Standard

Müsabakalar sizden gelen sonuçlara bağlı olarak 1 Vs 1 veya 2 Vs 2 olarak yapılacaktır. 2 Vs 2'de herkesin kendine bir takım arkadaşı seçmesi zorunludur.

(*):hamachi ağlarını ve şifrelerini pm olarak son gün vereceğim çünkü ağlar belirli miktarda kişi alıyor ve dh gibi büyük bir foruma bunları yazdığınız zaman gerekli gereksiz herkes dolacaktır.

Kimse korkmasın çekinmesin profesyonelce değil amatörce bir turnuva olacak hepinizin eğleneceğinden eminim baştan dediğim gibi 2 günlük katılım üsresi içinde katılmak isteyenler adlarını yazsınlar.

Katılımcılar

1-ApAtHe89
    2-SanSaR Salvo
    3-canus
    4-MrtPlt
    5-K@D!R
    6-SanalKabus
    7-emure
    8-Deitel
    9-Claymoré
    10-Cem
    11-3310
    12-AlcohollicA
    13-MU.ZAFFER
    14-Tun4
    15-Dx
    16-posetr
    17-bmurat07
    18-OnuR
    19-nieaufgabe
    20-Salih
    21-cndstrn
    22-Necessa®i
    23-Çöldeki Kutup Ayısı
    24-MAG
    25-pr3dat0r
    26-LordKinq
    27-_DefeatMe_
    28-AnotheRDie

İlk maçlar

1SanSaR Salvo+Posetr VS Dx, Tun4 (Saat 14:00)
    3MU.ZAFFER, Deitel VS emure, canus (Saat 14:30)
    4pr3dat0r, K@D!R VS Cem, MAG (Saat 15:00)
    53310, AlcohollicA VS nieaufgabe, Salih (Saat 15:30)
    2LordKinq,SanalKabus VS Apathe89, MrtPlt (Saat 17:30)
    Claymoré,Çöldeki Kutup Ayısı VS AnotheRDie, _DefeatMe_ (Saat 16:00)
    6cndstrn, OnuR VS bmurat07, Necessa®i (Saat 18:00)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 7 Şubat 2008; 13:57:07 >

• AgeOfEmpires Oynamıyom AgeOfMyhtholohy Oynuyom AOE Biraz Görüntüsü Bozuk
  • Eskiden çok oynardım unuttum artık ama AOM de rakip tanımam
  • age of mitology the titans oynarım olsaydı arkadaşın dediği gibi empire lerin görüntü kalitesini pek sevmiyorum askerlerden cok yaratıklar daha cok ilgimi çekiyor tabi bu kişiden kişiye değişir 3 senedir mitology oynuyorum oldukça professionelim kendime güveniyorum 3 sene az zaman değildir .
  • Ben varım.
    franks
    bide turnuva olursa 1vs1 olmasından yanayım.
    herkez eşit olcak o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enjektör -- 4 Şubat 2008; 12:09:54 >
  • arkadaşlar mitoloji ile empires arasında oynanabilirlik arasında pek fark yok görüntü olayı genel olarak farklı. yazayımmı sizi de mitolojiciler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age of Empires 3
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de oynarım ama empiresda uzun zamandır oynamıyorum 2 vs 2 yapalım ben 1e1de yenilirim çünkü
  • Öncelikle Çok Güzel Bi Turnuva Ben Katılıyorum Ağ Adını Şifreyi Pm den attım
  • Gelicem
  • çözemedim :S
  • turnuvanın düzenleneceği zaman tam belli olursa o zaman da bana uygunsa katılabilirim
  • hocam ben varım her türlü benide yaz 1vs 1 olmalı bence çeyrek final-yarı final sornada final olsun ama haritaları nası belirlicez
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 4 Şubat 2008; 13:07:48 >
  • ağ adi ve şifresine ne yazicas
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

ağ adi ve şifresine ne yazicas

ben onları 2 gün sonra buraya yazan tüm arkadaşlara pm ile verecem şu anda kim katılıyo yeterli çoğunluk varmı ona bakıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

Orjinalden alıntı: K@D!R

ağ adi ve şifresine ne yazicas

ben onları 2 gün sonra buraya yazan tüm arkadaşlara pm ile verecem şu anda kim katılıyo yeterli çoğunluk varmı ona bakıyorum

Tmm ben katilicam
  • katılırım sanırım
  • başka
  • yarına bulabilirsem bende katılırım

edit:beni de yaz büyük ihtimal bulurum bulamazsamda ekleyip gereksiz kalabalık yapmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymoré -- 4 Şubat 2008; 13:52:29 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.