Şimdi Ara

DH, Age Of Empires The Conquerors Turnuvası! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH, Age Of Empires The Conquerors Turnuvası!

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2009)
Giriş
  • benide eklermisin ama şu şubat tatılı bıtmeden olursa cok daha ıyı olur yanı bıraz cabuk tutalım elımızı

bu oyunu sizlerle birlikte oynamamız için kendi pc mızde de aoe olması gerekıyor deilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmurat07 -- 4 Şubat 2008; 19:59:07 >
  • Ben de oynarım ekle beni de.
  • Bu adreside ekleyin, arkadaş cezalı olduğu için ben yazıyorum.

nieaufgabe@hotmail.com
  • tamam yaz ama uzun zamandır oynamıyordum tuşları felan unuttum ama oyunu bilyorum profesyonelde degilm amatörde ^^

not:bypose@windowslive.com buda msn adresim eklersen 2 3 alıştırma oyunu atarız tabi ilk baş oyunu indireyim^^

Herkeze başarılar^^
  • aoe 3 yapılmıyo mu?
  • Oyun Olsa Gelirdim
  • katılımcı arkadaşlar gelen kutularınıza gözatın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

katılımcı arkadaşlar gelen kutularınıza gözatın

bakdık bişi yok^^
  • ee yokmu başka konu aşağıda kalmasın
  • arkadaşlar teamleri nasıl ayarlıcaz?
  • yarın öğleden sonra başlıyoruz. baştan itibaren 4'er li gruplar haline oyuna girip orada random team yapacaz daha sonra bu random şeklinde oluşan team ler turnuva sonuna kadar beraber gidecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

aoe 3 yapılmıyo mu?

?

AOE 3 olsa yazmanızı isterdim.

ne anlıyorsunuz anlamıyorum conquerers dan
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

quote:

aoe 3 yapılmıyo mu?

?

age of serilerinden mitoloji hariç hepsinin campings'ini bitirdim, deatmatchlerini oynadım, arkadaşlarla da oynadım ama aoe2'den aldığım zevki hiçbirinden alamadım. aoe3 sadece grafik, hiçbir esprisi yok aoe2 genel olarak strateji üzerine kurulu

• beni de al güzeldir
  • quote:

quote:

aoe 3 yapılmıyo mu?

?

conq gibi oyun mu var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

quote:

quote:

aoe 3 yapılmıyo mu?

?

age of serilerinden mitoloji hariç hepsinin campings'ini bitirdim, deatmatchlerini oynadım, arkadaşlarla da oynadım ama aoe2'den aldığım zevki hiçbirinden alamadım. aoe3 sadece grafik, hiçbir esprisi yok aoe2 genel olarak strateji üzerine kurulu

mitolojinin hard seviyedeki campaigni baya zor oluyo söyliyim hele son bölümde arkantos değişmese bitirmek mümkün değil

• ben turnuvanın en fazla 2v2 olmasını talep edıyorum.neden dersenız 4 kısılık bır takımla 8 kısıyı aynı anda toplamak cok zor olur.organızasyon aksar.bırılerının ayarlanan saatte bır ısı cıkabılır.ayrıca baglantı problemlerı yasanırsa buyuk sorun olur.bır kısı oyundan duserse ve takımı yenılırse takım 3 kısı mı devam etcek turnavaya.

bence aksılıkler yasamamak ıcın 2v2 yapalım turnuvayı.daha sonra ceyrek fınale kalan takımlar arasında eglencesıne 4v4 yapılabılr ama.sakın butun turnuvayı ogle yapmayı denemeyın

sadece tavsıyedır.
  • hahah. ben gelsem darmadağan derim sizi. gerçekten söylüyorum 6. sınıfta oynamaya başladık , oynayış o oynayış yaş oldu 17 hâlâ'da oynuyorum. şu güne kadar beni 1 tek kişi bile yenemedi!!!! gerçekten 1 tek kişi bile yenemedi. arkadaşlarla turnuvalar yaparız , ben kimin takımından olsam hep o takım yener. ama rada yenildiğim takımda oldu, yani şöyle diyebiliriz , şugüne kadar 100 turnuva yapmış olalım , ancak 10 ' inde benim takım yenilmiştir.
    buyüzden ben 2 kişi olurum karşı takım 6 kişi valla artık ünüm yayılmıştı , bi çok kafeye gittim bana kafa tutanların hepsini perişan ettim adım Age Of Kralı'na çıktı gerçekten ama oyunda nick'im İMPARATOR

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.