Şimdi Ara

DH, Age Of Empires The Conquerors Turnuvası! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH, Age Of Empires The Conquerors Turnuvası!

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2009)
Giriş
  • şu forumda herkese kafa tutabilirim. isterseniz ben tek siz 3 yada 4 kişi bile olabilirisniz. ama oyun başlar başlamaz ilk 5 dakika içinde 1 adamınızı kaybedeceğinizi unutmayın!

buda 7. sınıftamıydık yoksa 8.sınıftamıydık unuttum o zaman yaptığım site ageofgrubu
    http://site.mynet.com/ageofgrubu/

strajediye kafam çok iyi basar. birde age of'da herbir takımın hangi adamı kaç hp si var kaç ap si var iyimidir kötümüdür , hangi karaktere karşı güçsüz kalır vs.... en ince ayrıntısına kadar bilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

hahah. ben gelsem darmadağan derim sizi. gerçekten söylüyorum 6. sınıfta oynamaya başladık , oynayış o oynayış yaş oldu 17 hâlâ'da oynuyorum. şu güne kadar beni 1 tek kişi bile yenemedi!!!! gerçekten 1 tek kişi bile yenemedi. arkadaşlarla turnuvalar yaparız , ben kimin takımından olsam hep o takım yener. ama rada yenildiğim takımda oldu, yani şöyle diyebiliriz , şugüne kadar 100 turnuva yapmış olalım , ancak 10 ' inde benim takım yenilmiştir.
    buyüzden ben 2 kişi olurum karşı takım 6 kişi valla artık ünüm yayılmıştı , bi çok kafeye gittim bana kafa tutanların hepsini perişan ettim adım Age Of Kralı'na çıktı gerçekten ama oyunda nick'im İMPARATOR

yazıyorum seni de?

• quote:

şu forumda herkese kafa tutabilirim. isterseniz ben tek siz 3 yada 4 kişi bile olabilirisniz. ama oyun başlar başlamaz ilk 5 dakika içinde 1 adamınızı kaybedeceğinizi unutmayın!

buda 7. sınıftamıydık yoksa 8.sınıftamıydık unuttum o zaman yaptığım site ageofgrubu

strajediye kafam çok iyi basar. birde age of'da herbir takımın hangi adamı kaç hp si var kaç ap si var iyimidir kötümüdür , hangi karaktere karşı güçsüz kalır vs.... en ince ayrıntısına kadar bilirim

hamachıye gır hemen

ag adı=darkness-rm
    sıfre=1

edit: arkadasa pm atıp vs teklıf ettım bakalım ne dıcek.en sevmedıgım ınsan tıplerınden bırı bu kendısıyle bu kadar ovunenler.umarım konustugu kadar iyidir.yoksa komık olcak bıraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 5 Şubat 2008; 20:09:43 >

• bende indirdim bugün kurdum varmı bi alıştırma yapmam için vs atıcak bi arkadaş uzun zamandır oynamıyorumda msn bypose@windowslive.com Beklyiorm yada burdan yazın ulaşırm ben size^^
  • varmı benle de antreman yapcak olan çok iyi değilimdir
  • quote:

şu forumda herkese kafa tutabilirim. isterseniz ben tek siz 3 yada 4 kişi bile olabilirisniz. ama oyun başlar başlamaz ilk 5 dakika içinde 1 adamınızı kaybedeceğinizi unutmayın!

hocam ne kadar dolmuşsun hayattaki tek başarın bu galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claymoré -- 6 Şubat 2008; 13:55:25 >

• Bu oyun cıktığından beri oynarım yaklaşık 6-7 yıl olmuştur ancak son 1-2 senedir pek sık oynuyamıyorum
    Öncelikle The Conquerors ile Aoe2 arasındaki fark nedir ?
    yani ben aoe2 oyuncusuyumda

Bide Müttefikli oynanmasından yanayım 3vs3 - 4vs4 farketmez .. Ama müttefikli olursa güzel olur sonuçta bir müttefikin düşerse 3vs2 kalıyorsun daha zevkli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 6 Şubat 2008; 13:54:28 >
  • Ben fazla güçlü değilim müttefik falan iyi olur.Zaman belirleyelim akşam oynarız 3e3 yada 4e4
  • quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

quote:

Evet. tek başarım bu!..

tek başarım bu olur mu hiç! hem ne başarı olacak mış bu oyun? sadece iyi oynarım strajedi oyunlarını.. Başarılarımı görmek istiyorsan , bugüne kadar aldığım başarı belgelerimin bulunduğu klasörü yollayabilirim sana.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

quote:

Evet. tek başarım bu!..

tek başarım bu olur mu hiç! hem ne başarı olacak mış bu oyun? sadece iyi oynarım strajedi oyunlarını.. Başarılarımı görmek istiyorsan , bugüne kadar aldığım başarı belgelerimin bulunduğu klasörü yollayabilirim sana.

içinde kaydadeğer bişey olacağını sanmıyorum

• ya benimde pc de var age of ama böyle ben seni yenerim ben seni döverim uhuuuu tarzı oyun oynanacaksa ben almayayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çöldeki Kutup Ayısı

ya benimde pc de var age of ama böyle ben seni yenerim ben seni döverim uhuuuu tarzı oyun oynanacaksa ben almayayım

aynen... böyle olacaksa ben kaçarım eğlencesine bişey yapalım dedik iki gündür link buldu yolladı millet birbirine önceden oynamış olan oynayan herkes katılıyo. zevkli olsun diye de 2ye 2 yapıyoz yoksa ben mi yanlış anladım?
  • 2-3 arkadaş gaza gelip kendinden geçti diye koskoca turnuvayı dağıtmıyoruz arkadaşlar sakin olun ve mauslarınızı yavaşça yere bırakın bu akşam son katılımcıları alıp başlıyoruz
  • beni de yaz o zaman yanlız pek bilmem oynamayı eğlencelik yapalım
  • akşam değil, bugün son katılım günü, ilk mesaja bakabilirsiniz.
  • Oyun nasıl olacak, ilk çağdan mı başlayacağız?
    Yoksa net'teki gibi gelişme olmadan sadece savaş mı? (blood castle dı sanırım ismi)
    Ben eskiden net'ten oynardım 2vs2vs2vs2 şeklinde ve çok zevkli olurdu,
    Öyle gelişmeyle falan uğraşmıyorsun bence o şekilde daha güzel olur.
  • benide ekle fakat söyle yapalım gruplara ayrılalım 3 erli 3 erli gruplar kapıssın her grupun kendine göre ismi olsn fln 2v2 irenç olr
  • Nese Ekle Oynarık !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

kanaatimce ilkj çağ filan uğraşmak yerine death maç tarzı yapalım. max. paralı ve post imperial çağ yani

bence ılk cagdan baslamalı ve gercek bır rm seklınde olması.cunku oyunun asıl amacı ekonomı ve o ekonomı ustune kurdugun orduyla rakıbe ustunluk saglamaktır.dıer scerıno tarzı hazır oyunlar turnuva ıcın dogru olmaz.age of empires asıl amacına uygun olarak ılk cagdan baslamı bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 6 Şubat 2008; 17:10:12 >
  • evet bencede ilk çagdan başlamalı bugün bi oyun atablirz isterseniz akşam belirlenen bi saatte yanlız dedigm gibi uzun zamandır oynamıyorum birde hamachi var direk hamachi agına girdikden sonra multiplayerdan oynayabilyormuyz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.