Şimdi Ara

DH, Age Of Empires The Conquerors Turnuvası! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH, Age Of Empires The Conquerors Turnuvası!

(En Son Oy Tarihi: 14.8.2009)
Giriş

Orjinalden alıntı: posetr

evet bencede ilk çagdan başlamalı bugün bi oyun atablirz isterseniz akşam belirlenen bi saatte yanlız dedigm gibi uzun zamandır oynamıyorum birde hamachi var direk hamachi agına girdikden sonra multiplayerdan oynayabilyormuyz?

ewt dırek oynıyabılıyosun ag isi cok kolay.

bu arada cok onemlı bı versıyon durumu var.1.0 1.0c 1.0a gıbı conquerors versıonları var.umarım herkesın tutar.en yaygın olanı 1.0 ve 1.0 c dir.sanırım turnuva 1.0 versıyonu uzerınden olcak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

quote:

kanaatimce ilkj çağ filan uğraşmak yerine death maç tarzı yapalım. max. paralı ve post imperial çağ yani

bence ılk cagdan baslamalı ve gercek bır rm seklınde olması.cunku oyunun asıl amacı ekonomı ve o ekonomı ustune kurdugun orduyla rakıbe ustunluk saglamaktır.dıer scerıno tarzı hazır oyunlar turnuva ıcın dogru olmaz.age of empires asıl amacına uygun olarak ılk cagdan baslamı bence

max. para dediğimiz zaten 10.000 et odun yemek + 5.000 taş değil mi ? yine ekonomi olacak yine para kazanmaya çalışacağız. neyse icabında oylama yapar çoğunluk ne derse ona göre oynarız

Öyle sarmaz hocam bi anlamı yok ki ?
    Eğer öyle ise baştan belirleyelim ona göre girelim veya girmeyelim

• alıştırma yapcak var mı.. rm yapalım ilk çağ..oyun öle daha zevkli bence..boşta arkadaşlar varsa bir alıştırma yapalım
  • benide ekleyin 1 vs 1 isterim ona göre. sanırım zamanı geçmiş alıştırma yapmak isteyen arkadaslar var ise biraz takılalım değişiklik olur. hazırda kurulu bir hamachi ağı varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 6 Şubat 2008; 18:14:22 >
  • arkadaşlar şuan kapışmak isteyen varmı zevkine ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

arkadaşlar şuan kapışmak isteyen varmı zevkine ??

ben varım kardes :) şu anda kuruyorum oyunu hangi versiyonu oynuyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

quote:

Orjinalden alıntı: emure

arkadaşlar şuan kapışmak isteyen varmı zevkine ??

ben varım kardes :) şu anda kuruyorum oyunu hangi versiyonu oynuyorsun?

kur oyunu öm den at bana bilgileri bakalım olcakmı bilmiyorum hangi versiyon olduğunu uzun yıllardır bilgisayarda
  • Nonfate > ağ ismi

123123 > şifre

1.C VERSİYONU BULAŞALIM
  • arkadaşalr ben eskiden yüklemiştim oyunu direk program filesdeki yüklenmiş klasörü taşınabilir hard diske atmış saklıyodum . tabi silmiştim age ofu bilgisayardaan şimdi o direk yüklenmiş olan dosyaları attım program filese . tek başıma oynuyorum ama online olarak olmuyo versiyon yuklemek istediğimde sistemde yüklü değil diyo denetim masasında göstermiyo ama yuklenmiş dosyalar var bilgisayarda . ne yapmam lazım c versiyonu yuklemek için bilgisyada nasıl kayıtlı gibi gösterebilirim??
  • komple silip tekrardan conquerors yükleyeceksin malesef..
  • favori adayım 3310
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

quote:

kanaatimce ilkj çağ filan uğraşmak yerine death maç tarzı yapalım. max. paralı ve post imperial çağ yani

bence ılk cagdan baslamalı ve gercek bır rm seklınde olması.cunku oyunun asıl amacı ekonomı ve o ekonomı ustune kurdugun orduyla rakıbe ustunluk saglamaktır.dıer scerıno tarzı hazır oyunlar turnuva ıcın dogru olmaz.age of empires asıl amacına uygun olarak ılk cagdan baslamı bence

max. para dediğimiz zaten 10.000 et odun yemek + 5.000 taş değil mi ? yine ekonomi olacak yine para kazanmaya çalışacağız. neyse icabında oylama yapar çoğunluk ne derse ona göre oynarız

• siz age of empires turnuvasını gerçekleştirin. daha sonra bu topiği age of mythology e çevirelim.

olmaz mı?

Forever LoKi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

şu forumda herkese kafa tutabilirim. isterseniz ben tek siz 3 yada 4 kişi bile olabilirisniz. ama oyun başlar başlamaz ilk 5 dakika içinde 1 adamınızı kaybedeceğinizi unutmayın!

buda 7. sınıftamıydık yoksa 8.sınıftamıydık unuttum o zaman yaptığım site ageofgrubu
    http://site.mynet.com/ageofgrubu/

strajediye kafam çok iyi basar. birde age of'da herbir takımın hangi adamı kaç hp si var kaç ap si var iyimidir kötümüdür , hangi karaktere karşı güçsüz kalır vs.... en ince ayrıntısına kadar bilirim

O saydığın şeyleri ben de çok iyi biliyordum orta3te iken ve şimdi üniv1deyim
    Övünmene gerek yok, 4Hardest vs 1 ben olarak standart oyunu rahatlıkla bitirebilirdim,Nevşehir ilinde rakibim yoktu ama bıraktık unuttuk gitti...

Yavaş....

-------------------------

Hamachi'den oynayacak olan arkadaşlar,önceden problem yaşamamanız için söyleyeyim,adsl modemlerinizi hamachi portlarına göre ayarlayın,güvenlik duvarını hamachi için kapatın ve kullandığınız firewall programını da uygun şekilde yapılandırın.

Sonradan problem yaşamak istemiyorsanuz bu ayarları önceden yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 7 Şubat 2008; 5:32:20 >

• up
  • Evet arkadaşlar kimler var başlıyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

tamam yaz ama uzun zamandır oynamıyordum tuşları felan unuttum ama oyunu bilyorum profesyonelde degilm amatörde ^^

not:bypose@windowslive.com buda msn adresim eklersen 2 3 alıştırma oyunu atarız tabi ilk baş oyunu indireyim^^

Herkeze başarılar^^

Senle aynı takımdayız ona göre
    ben kendime güveniyorum. ama ilk cagdan başlarsa kötü olur hiç öyle olynamadım nerdeyse:S
  • Oynuyormuyuz yoksa bilgisayar ile oynayacağım.
  • Takım arkadaşın---->Tun4
    rakiplerin------------>Posetr, SanSar Salvo
    ağ adı---------------->dhaoe1 şifre:123
    maç saati------------> 14:00

bizimkisi böle sansar

oyun türü regcide yani krallı ilk çağ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 7 Şubat 2008; 13:08:54 >
  • bazı kurallar olmalı:
    persians takımı kimse almıcak:fil olayı
    sayılı kale kurulcak,2-3kat sur cekilmicek,hiç topcu kuleleri kurulmıcak gibi...
    böyle kurallar olması gerekir vede son cagdan başlasak 20bin hammaddeden başlasak güzel olur kaynakları geliştirmek için cok ugraşmayız.birde her istediğin zaman saldırma olmıcak belirli süre gecmesi gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

bazı kurallar olmalı:
    persians takımı kimse almıcak:fil olayı
    sayılı kale kurulcak,2-3kat sur cekilmicek,hiç topcu kuleleri kurulmıcak gibi...
    böyle kurallar olması gerekir vede son cagdan başlasak 20bin hammaddeden başlasak güzel olur kaynakları geliştirmek için cok ugraşmayız.birde her istediğin zaman saldırma olmıcak belirli süre gecmesi gerek

Naptın sen yaf.

Valla oyunun amaçı o zaten ilk çağdan başlamak..ekonomi yapmak..rush yapmak..oyunun zevki orda..map ta arabia olur herhalde hekrez biliyordur..

ülkede random yaparız ne gelirse..isterseniz haritayıda random yaparız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dx -- 7 Şubat 2008; 13:15:16 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.