Şimdi Ara

DH Aion [Yeni bir başlangıç] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle ben daha Aion ilk çıktığında kutulu olarak satın almıştım fakat vaktim olmadığı için satmıştım account'umu . F2P olduğunu daha yeni öğrendim , free kullanıcılara bir kısıtlama var mı ? Öncelikle bunu öğrenmek istiyorum . Birde ben kutulu aldığımdan hala oyunun dvdleri duruyor , onları yüklesem yine de girebilir miyim oyuna ? Çünkü adil kullanımdan ötürü net 1mbit malum , kaç gb patch atar atarsa da ?
  • öncelikle herkese mehrabalar bende katılma istiyorum izniniz olursa yaş: 16
    aion ilk defa deneyceğim

wow 3 ay oynadım

knıght 1.5 yıl

silkroad 1yıl

cengizhan(oyunda ilk 50 yi görmüşlüğüm var loncadaki sorunlar yüzünden bıraktım oyunu)

ö.m atın konuşuruz herkese iyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsvinner

Arkadaşlar merhaba öncelikle ben daha Aion ilk çıktığında kutulu olarak satın almıştım fakat vaktim olmadığı için satmıştım account'umu . F2P olduğunu daha yeni öğrendim , free kullanıcılara bir kısıtlama var mı ? Öncelikle bunu öğrenmek istiyorum . Birde ben kutulu aldığımdan hala oyunun dvdleri duruyor , onları yüklesem yine de girebilir miyim oyuna ? Çünkü adil kullanımdan ötürü net 1mbit malum , kaç gb patch atar atarsa da ?

Dediğiniz gibi patch atacak ama ne kadar atar bilmiyorum.Oyun 2.7 sürümünde şuanda.

@zlar100

kusura bakma dostum yaş gereğinden aramıza katılman sorun çıkaracaktır iyi forumlar..

• Eskiden bakardık pembişlere | Skill dizilişimi yargılamayın

DH Aion [Yeni bir başlangıç]

Şimdi olduk pembiş

DH Aion [Yeni bir başlangıç]

• Hocam bir de bir şey daha soracağım , exp eskisinden daha hızlı mı kasılıyor ? Bir de oyun ilk açıldığında para yetişmiyordu teleport - pot falan derken , şimdi de öyle mi ? Koskoca Aion forumu sadece karakter satış-alıştan ibaret

Sonradan gelen edit : Bu arada eski dvdleri yükleyince olmuyormuş , baktım NCSoft Launcher'de Aion yüklenmemiş gözüküyor ve Aion ( NA ) yüklememi söylüyor , yani Aion maceram daha başlamadan bitti , herkese iyi oyunlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsvinner -- 14 Temmuz 2012; 13:13:08 >
  • Guzel guruba benziyor kolay gelsin herkeze, OM gonderildi.
  • quote:

Hocam bir de bir şey daha soracağım , exp eskisinden daha hızlı mı kasılıyor ? Bir de oyun ilk açıldığında para yetişmiyordu teleport - pot falan derken , şimdi de öyle mi ? Koskoca Aion forumu sadece karakter satış-alıştan ibaret

Sonradan gelen edit : Bu arada eski dvdleri yükleyince olmuyormuş , baktım NCSoft Launcher'de Aion yüklenmemiş gözüküyor ve Aion ( NA ) yüklememi söylüyor , yani Aion maceram daha başlamadan bitti , herkese iyi oyunlar .

Exp eskisi gibi ama şimdi daha çok görev ve instance olduğu için daha hızlı level atlayabilirsin.
    Oyun artık 2.7'de ve şirket GameForge olduğu için elindeki eski cd çalışmayacaktır, oyunu download etmen lazım.
    Artık drop rate yüksek, para yapmak eskiye göre çok çok kolay, teleport ve ölme gibi olaylarda harcayacağın para önemsemeyeceğin kadar az olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 14 Temmuz 2012; 2:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S.a .Merhaba oyuna 1 hafta once basladim , uzun sure Cabal oynadim baydi.Bu aksam oyunu acamadim Launcher bozuk dosya tespiit ediyor (check files ) yaptirdim ondada ayni durum soz konusu. Yardim ederseniz sevinirim
  • Ben su yöntemle oyunu kurdum..

14.4 Gb olarak torrentten indirdim...Oyunun sitesinden Launcher İndirdikten Sonra indirmiş oldugum dosyaları oyunun kurulu oldugu klasöre attım..

Launcherı çalıştırdıktan sonra 4-5 dosya farklı farklı hatalar verdi..hata veren dosyaları silerek check yaptım sonunda oyundayım..

Melanor /
  • Tormentors guzel bir isimdi neden supremacy e dondunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indiependent

quote:

Arkadaşlar merhaba öncelikle ben daha Aion ilk çıktığında kutulu olarak satın almıştım fakat vaktim olmadığı için satmıştım account'umu . F2P olduğunu daha yeni öğrendim , free kullanıcılara bir kısıtlama var mı ? Öncelikle bunu öğrenmek istiyorum . Birde ben kutulu aldığımdan hala oyunun dvdleri duruyor , onları yüklesem yine de girebilir miyim oyuna ? Çünkü adil kullanımdan ötürü net 1mbit malum , kaç gb patch atar atarsa da ?

Dediğiniz gibi patch atacak ama ne kadar atar bilmiyorum.Oyun 2.7 sürümünde şuanda.

@zlar100

kusura bakma dostum yaş gereğinden aramıza katılman sorun çıkaracaktır iyi forumlar..

Aranıza katılmak isterim başlayacak mmorpg arıyordum aion'a başlamaya karar verdim.

3 sene knight online
    1 sene airrivals
    1 ay wow
    1 ay metin 2 geçmişim var.Diğer bilgileri pm attım.

• Arkadaşlar ben artık ilgilenmiyorum bu konuyla.Xenoles arkadaşımız ilgileniyor.Uzun süre net camiasında yokum.Hepinize kolay gelsin.
  • Legion da kimse kalmadı :)
  • Turk Legion yada Guild lerinin kaderidir bu her zaman kendi içinden yıkılıyor. Aslında tek catı altında toplanmayı becerebilirsek bir cok oyunda oldugu gıbı Aion da ıyı ışler yapılacagını biliyorum. Uzun süre oynadığım MMO 70+ türk Legion da o serverin tozunu attırıyorduk özledim o günleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4V3

Turk Legion yada Guild lerinin kaderidir bu her zaman kendi içinden yıkılıyor. Aslında tek catı altında toplanmayı becerebilirsek bir cok oyunda oldugu gıbı Aion da ıyı ışler yapılacagını biliyorum. Uzun süre oynadığım MMO 70+ türk Legion da o serverin tozunu attırıyorduk özledim o günleri...

Evet ne yazık ki aynen öyle halbuki oyundaki italyanlar, ruslar falan ne güzel gruplaşıyor.. Ama bizimkiler uslu durmaz illa bir yamuk yapar haliyle dağılmalar kaçınılmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 18 Temmuz 2012; 17:36:17 >
  • Aion'da bence türk legion kurmayın arkadaşlar takılacak 2-3 tanıdık varsa kendinizi yabancı bir legiona atıp onun içinde bir türk grubu oluşturursanız kavgasız uzun vadeli bu oyunu yabancı, türk oyuncular ile oynamaya devam edersiniz.
  • daha bi ay olmadi bu lejyon da gecici mi yazmistim hayir denmisti...

su maymun istahlilik bezdiriyor en cok beni. madem o kadar iddiali olacaksiniz soyle birkac ay takilin guclenin baktiniz ortaminiz guzel biseyler olacak gibi ondan sonra boyle iddiali konusun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

daha bi ay olmadi bu lejyon da gecici mi yazmistim hayir denmisti...

su maymun istahlilik bezdiriyor en cok beni. madem o kadar iddiali olacaksiniz soyle birkac ay takilin guclenin baktiniz ortaminiz guzel biseyler olacak gibi ondan sonra boyle iddiali konusun ...

Kusura bakma ama keyfimizden bırakmıyoruz.Sorunlarımız var ki sizden süre istiyoruz. Bunda kızıcak bişi yok gibi. Herkezin başına gelebilir ...
  • Legion dağıldı ise ve ortada kalan kaliteli insanlar varsa ve ciddi oynayacaksa bu oyunu benimle iletişime geçin bir konuşalım , 1 item için legiondaki arkadaşını satacak , ventte düzgün seviyeli muhabbet edemeyen haftada 1 2 gün online olabilen adamlar mesaj atmasın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.