Şimdi Ara

DH Aion [Yeni bir başlangıç] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben na serverında oynuyorum aion ücretliykende oynamışlığım var cd'leri taktım yükledim oyunu bana direk na'yı yükletti şimdi tekrar başladım sizin oynadığınız sürümü nerden indirebilirim? skypı pm atarsan akşam kapsamlı konusuruz.
  • Arkadaşlar şu sürümde oynuyor;

http://www.aionfreetoplay.com/website/

Bu siteden üyeliği ve download işini halledebilirsin. Yeniden indirmen gerekecek çünkü sahip olduğun 3.0 NA sürümünü 2.7 EU sürümüne düşürmen mümkün değil.

Bu arada bende NA indiriyorum ama 10megabit net'le 300kb/sn hızı geçemedim, sorun benim internette mi yoksa NA download sunucularında mı acaba?
  • Tamam indirmeye başladım na'da dursun hali hazırda bir asmodian karakterim vardı benim ama oyun ilk çıktıgında o karakterle oynuyodum hangi serverda nedir necidir hatırlamıyorum çok na'da israpel olması lazım o serverdayım lvl 17 rangerım var ordada suan aion europe accountumu gameforge'a taşıdım bana gelen mailde karakterleriniz ve eşyalarınız account içindeki bilgilerle tasındı denmiş bide oyuna veteran rütbeyle başlıcakmışım sanırım ufak tefek ayrıcalıkları var msj'ın teşekkür ederim.

Sorun net'tedir muhtemelen ben 750/800 civarı indirmiştim o indikten sonra o patch'i kurucak ve birtane daha indiricek ama o ufak birşey 1 saat de iniyor toplam herşeyi halledip oyuna girmem 10-12 saati bulmuştu şimdi eu'yu indiriyorum işyerinde smile kullanıyorum 1/6mb;)

Bu arada sanada bir tavsiyede bulunım na'da shoptan %100 exp almak ücretsiz yanlız sadece 1 sefer alabiliyosun eger baslarsan dikkat edersin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockaya -- 9 Temmuz 2012; 12:15:16 >
  • Arkadaşlar hala aktif durumdayız oynuyoruz , bırakmadık.Forumdan pm yoluyla ulaşırsanız bana daha sağlıklı olur.
  • Oyunu indirip bende aranıza katılmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassowary

Oyunu indirip bende aranıza katılmak isterim

Yaş , skype ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indiependent

quote:

Orijinalden alıntı: Cassowary

Oyunu indirip bende aranıza katılmak isterim

Yaş , skype ?

16 , Skype bulunur. 5 yıllık Knight online geçmişim var.
  • Oyunu indiriyorum, yaşım 20. Wow ve Silkroad geçmişim var. Aion'u çok duydum ama başlamak nasip olmadı ama başlamaya karar verdim ve kesinlikle yanlız kalmak istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys

Oyunu indiriyorum, yaşım 20. Wow ve Silkroad geçmişim var. Aion'u çok duydum ama başlamak nasip olmadı ama başlamaya karar verdim ve kesinlikle yanlız kalmak istemiyorum :)

Mesaj atıyorum hocam
  • Kpss felan derken ben başladım yarım kaldı bugün girdim legion değişmiş heralde akşam tekrar pm atarım yeni legiona gelırım 20 lvlde kalmıştım clericle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aion ücretsiz sürüme geçtiğinde silmiştim oyunu. Eğer dh olarak bi legionda oynuyosanız üşenmeden yükleyebilirim
  • Guild hakkında bilgi verir misin?
    Mevcut durumda kaç kişisiniz ve class dağılımı nedir?
    Online olan kaç kişi var?

Aynı serverda Nexus-Asmo 47 Templar var.
  • Oyunda olan var mı ?
  • Bende Check İşlemi Bitsin Geliyorum..

Cleric Olarak başlamayı Düşünüyorum..
  • @Bssrk

Konunun açılış amacı o zaten hocam.

@moundor

Çoğumuz oyuna yeni başladık.Class dağılımı olarak şuanda ne durumdayız söylemiyorum yatacağım çünkü geç oldu.Ama cleric sıkıntımız yok.

@***LoTaR***

Oyun indiğinde haber et hacım konuşalım :)
  • Aion'u 3 sene oynadım. Bizim de sizin su anda olduğunuz gibi cok matrak eğlenceli bir lejyonumuz vardı. Ufak bir tartismanın büyümesi sonucu lejyon dağıldı herkes yabancı lejyonlara dağıldı belirli bir süre sonra da oyuncular yavaş yavaş bırakmaya başladı. En son bırakanlardan ben de gecen sene kasım ayında oyunu silerek bıraktım.Bu lejyonu görünce o günler geldi aklıma :)
    Size iyi eğlenceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Aion'u 3 sene oynadım. Bizim de sizin su anda olduğunuz gibi cok matrak eğlenceli bir lejyonumuz vardı. Ufak bir tartismanın büyümesi sonucu lejyon dağıldı herkes yabancı lejyonlara dağıldı belirli bir süre sonra da oyuncular yavaş yavaş bırakmaya başladı. En son bırakanlardan ben de gecen sene kasım ayında oyunu silerek bıraktım.Bu lejyonu görünce o günler geldi aklıma :)
    Size iyi eğlenceler.

Üzüldüm adınıza dostum.Okadar emeğinizi ve geçirdiğiniz zamanları yakıp atmasaydınız keşke.
  • Bende aranıza gelmek istiyorum 17 yaşındayım.Birçok mmorpg oyununu denedim Silkroad wow cabal c9 tlbb daha adını uunttugum birçok oyunu oynamısımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

Bende aranıza gelmek istiyorum 17 yaşındayım.Birçok mmorpg oyununu denedim Silkroad wow cabal c9 tlbb daha adını uunttugum birçok oyunu oynamısımdır.

ÖM at konuşalım dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indiependent

quote:

Orijinalden alıntı: kocaeli1074141

Bende aranıza gelmek istiyorum 17 yaşındayım.Birçok mmorpg oyununu denedim Silkroad wow cabal c9 tlbb daha adını uunttugum birçok oyunu oynamısımdır.

ÖM at konuşalım dostum

Attım :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.